Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Ieri, asa cum v-am spus am facut echo de 14 saptamani. Bebe e bine, pliu nucal 1,3 mm, are 9.46 cm si 115g. Problema este ca mi s-a scurtat f rau colul 22,4 mm si Iosup a parut foarte ingrijorat. Mi-a zis ca trebuie sa stau mai mult in pat. am si IR-urile usor crescute dar bebe este dezvoltat conform graficului, chiar un pic mai mare (15sapt)asa ca nu fac tratament pt Ir-uri mari.
Larisel, te rog sa treci si la mine un carucior albastru :). Si eu am vomitat ieri din cauza salatei de vinete dar, am mancat cu o pofta!!!!

Maine plecam la mare o saptamana asa ca o sa lipsesc putin.

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! iuliapb

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

xela_07 Felicitari pt carucior ! Ai pm.

cristies Ma bucur ca te-ai linistit si ai rezultate bune la TT. Eu am inceput sa port rochite largi si se vede burtica, sutienele nu mai imi vin, iar din hainele de pana acum foarte putine imi mai vin.
Trebuie sa-ti activezi pm.

alexia28 Si eu sunt oripilata de reportajul cu bonele...acum cica sunt 2 cu plangeri...

Monnica Ai mare grija cu colul, sa nu faci nici un efort. Felicitari pt carucior ! Vacanta placuta (desi se anunta niste ploicele pe aici in weekend sau poate mergi pe alte plaje decat cea romaneasca??)

18+

odiseea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata fetele!

nikole, si eu iti doresc sa iti treaca repede greturile si sa incepi si tu sa papi ca lumea!

si in aceeasi ordine de idei, eu fara greturi si nu am pus nici 100g pana acum.... ceea ce nu ma bucura prea tare. la alma am pus 12 kile cu indulgenta toata sarcina si luasem deja vreo 2 pana acum.

bubu, chiar ca mi-ai facut pofta de o supa de rosii! lasa ca imi fac eu!

xela, asa este, si eu te stiu chiar daca nu ai fost prea activa, lasa, ca recuperezi acum
Alma ma chinuie si acum, si cu mancatul si cu altele. Nu are nici acum ore normale de masa, sau sa stiu ca mananca un castronel de mancare ca toti copiii. desi nu prea mananca nu e slabanoaga si e chiar prea zapacita ca sa ma ingrijorez ca e anemic copilul.
Andreea e cumintica?
Si FELICITARI! pentru baietel! V-ati gandit deja la nume?

Alexia, mai sunt si mamici fericite cu copilasi mai cumintei! Poate am si eu noroc de data asta de un copil mai cuminte. Macar un pic!
Cum ziceam, nici Alma nu mananca, dar vorba aia...a mancat doua luni in toata viata ei, asa ca am renuntat sa ma mai stresez sau enervez.

cristies, felicitari pentru rezultatele bune la TT!

Monnica, IR-urile ar trebui sa scada pana la 22 de saptamani. Daca nu scad pana atunci o sa faci tratament. dar nu te ingrijora. In legatura cu colul, intr-adevar trebuie sa stai mai mult intinsa, sa nu faci efort. si ia si no-spa pentru eventuale contractii care iti scurteaza colul si nu le percepi inca.
Si eu am fost ieri la Tutunaru. Poate ca ne-am intersectat!
Si felicitari pentru caruciorul albastru! Se inmultesc mamicile cu baietei!
iar despre salata de vinete, de vreo saptamana tanjesc la ea. Azi insa o sa mananc in sfarsit. desi stiu ca nu face bine!

va pupacesc pe toate!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematimerman spune:

multumesc de primire fetelor si lui larisel ca m-a introdus in listuta.
si eu abia astept sa ajung in septembrie la morfo. II, la dr. Iosup, sa-mi spuna ce e bebelu' si sper sa nu am probleme.
va pup!

17 sapt.+mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Salutare
Sa fie oare o odisee cu burtici de baietei?
Vreau si eu un carucior albastru....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Aaaa si apropou.... intru in concediu 2 saptamani
Deci nu stiu cand va mai citesc.
Asadar:
iuliapb
tuturor celor nascute/i in august
Sa ne auzim cu bine...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

masinutza si cosmy si fiti convinse ca suntem langa voi si va asteptam sa ne dati vesti bune, iar!

ematimerman si linioara bine ati venit! sarcini usoare si la termen!

mamidepuiuti sa iti traiasca Radu-Mihai si iuliapb

fetelor v-am citit constant, dar nu am avut puterea sa scriu, si cand sunt in pasa mai nashpa nu prea sunt conumicativa... mi s-a apropiat si mie butoiul acela, si trebuie sa baltesc un pic inainte de a ma ridica iar.

poate o fuga de o zi sa simt mirosul marii imi va prii si va voi povesti iar cu chef de vorba ce fain a fost si ca am bateriile incarcate pentru o noua perioada!

va pup si aveti grija de voi!

Mihaela 16+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Initial postat de serio:

"As dori sa ma inscriu si eu la mamici de ianuarie-februarie 2010 si imi trebuie parola. DPN 17.01.2010
Si poate stie cineva ceva de d-soara doctor Irina Lazarescu spittalul Elias.
Multumesc si eu si posibil fetita din burtica ."

Mergi la inceput

sagetutza Vacanta placuta Ai grija sa nu faci excese !

18+

odiseea noastra

Mergi la inceput