Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

cosmy si masinutza

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

nikole Poate te lasa si pe tine gretzurile...imi pare rau ca esti asa de ocupata. Cu listutza ma descurc...mai trag chiulul la servici, pt ca acasa nu intru deloc ...Eu mai am gretzuri din cand in cand dar imi trec daca mananc ceva si oricum nu se mai finalizeaza la wc, desi aseara cred ca nu le-a placut la bb-i salata de vinete ca am dat-o pe toata la ratze.
Felicitari pt vestile bune de la eco si pt bb jucaus!

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

nikole Poate te lasa si pe tine gretzurile...imi pare rau ca esti asa de ocupata. Cu listutza ma descurc...mai trag chiulul la servici, pt ca acasa nu intru deloc ...Eu mai am gretzuri din cand in cand dar imi trec daca mananc ceva si oricum nu se mai finalizeaza la wc, desi aseara cred ca nu le-a placut la bb-i salata de vinete ca am dat-o pe toata la ratze.
Felicitari pt vestile bune de la eco si pt bb jucaus!

18+

odiseea noastra

nepoteii mei, viatza la tzara, noi

larisel sper sa-ti treaca greturile de tot repede, repede!

Nico de Isabela si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mashinuza, imi pare tare rau

nikole, le-am pus eu alea 6, nu s-au pierdut. sper sa le recuperezi, iar eu sa o las mai moale...

larisel, multumim de management tehnic, esti o comoara

simo, ce mai faci?? cum e cu otita?

Cris, 13+si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

masinutza si cosmy suntem alatur de voi
carmita_baby e ok ca mi-am faut analizele in tara...dar mi-a venit o idee...si cum oamenii cu idei sunt ideali... saptamana viitoare , ca tot nu am eu rabdare ca sa stau pana la 22 de saptamani ...si atunci o sa am 16 si sper ca sa se vada sexul....o sa ma duc la urgenta la ei si le spun ca am cazut pe scari si sunt putin cam ingrijorata ptr bb.sper sa mearga! buna idee nu?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

fete unde sunteti?singura sunt?daca nu am mai smotruit pana acum de cand am venit de la lucru...pfiuuuuusi pe drum spre casa mi s-a facutde o supica de rosii si intre smotruiala am facut si supica cu teitei de casa facuti de mamaia meava invit la un bol rece ca e minunata pe caldurile astea...uff ce ai mai place la bebe cand mami e in priza..pe bune vb ma simt excelent...ceea ce va doresc si voua dragi burtici!la gagici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Nerantula – foarte utile filmuletele pe care le-ai pus. Multumim din suflet!

Cosmy, Masinutza – imi pare tare rau pentru voi, nu am cuvinte …

Aylin_tarcan - m-am bucurat sa te vad cu postari aici, eu te stiu si pe tine si pe ashera de la cealalta odisee de iulaug2008, din pacate nu am fost deloc activa acolo dar v-am citit destul de mult. Imi aduc aminte de tine cum te chinuia cu Alma cu mancatul … Sper ca sunteti OK acum .

Noi am fost azi la eco si totul e OK, este baietel

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Pentru fetele care stiu deja, as dori si eu PM cu parola de la mailul comun. Multumesc mult!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele,

Merci Rebiana pentru link, am intrat si pe mothercare.com. Stie cineva daca se poate comanda direct de pe site-ul din Anglia? Sunt foarte multe produse si au si niste reduceri . Chiar, voi ati inceput sa purtati haine de gravi? Eu inca ma incapatanez sa raman la blugii vechi .
Mie mi-au iesit rezultatele la TT - ok, asa ca pana in septembrie la eco trebuie sa stau linistita. Apropo stie cineva de dr. Liana Ples?
La dansa am programarea la morfofetala.
M-am gandit si eu la hainute si am decis sa le cumpar in ciuda superstitiilor familiei. Hainutele trebuie spalate si o sa fie oarecum frig in perioada aia . Si nici de restul nu m-as aventura in mijlocul iernii, stresata ca bebe e acasa sa fac vreo partida de shopping. M-am gandit sa fac listuta, dar daca n-o sa le gaseasca pe cele pe care mi le-am dorit eu, sigur sotul o sa ia altele, care poate n-or sa-mi placa, asa ca iata cercul vicios.
De amuzament o prietena a uitat acasa suzeta iar sotul a fost trimis in misiune la farmacie. Ametit si emotionat, a luat ce i-a dat farmacista, o suzeta bleu. Un an s-au straduit s-o faca sa uite de suzi, timp in care mama a facut zilnic crize de felul cum arata lucrusoarele roz cu nelipsita suzeta bleu .

Poate cineva sa-mi spuna de ce nu pot vota leusorul? Imi zice ca pot vota in alte concursuri, dar nu in acela. Am gresit ceva?

Si daca se poate si parola la userul comun ar fi ideal.

Multumesc,

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Nikole ma bucur ca a iesit totul bine la eco si bb e voios, o sa scapi si de greturi si o sa te bucuri pe deplin de sarcina Oricum mi se pare ca ai slabit destul de mult, n-a zis dr sa faci ceva in privinta asta, nu stiu alte vitamine, ceva.

Aylin pitica mea pare mai cumintica decat nebunica ta, e si putin mai mititica ca varsta, ma uimeste pe zi ce trece, invata lucruri noi, noi avem in continuare probleme cu mancatul, cand vine ora de masa imi vine sa fug de acasa, a mancat o perioada mai bine dupa ce am venit de la mare si atat, am luat-o de la capat acum.

Xela_07 felicitari pentru caruciorul bleu, vad ca se inmultesc mamicile cu copilasi mititei, eu am in continuare un stres ca nu o sa ma descurc cu doi copii mici

Cristies felicitari pentru rezultatele de la TT, acum esti linistita pana la urmatoarea morfologica

Larisel multumim ca te ocupi de listutza burtica cu gemenutii

Tocmai arata la stiri copii chinuiti de bone, deci nu stiu ce le-as face femeilor astea in locul parintilor

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 14 +

prietene DC .

Mergi la inceput