Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco!

ematimerman Bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos!

Nerantula Multumim frumos pt materiale! Foarte utile!
Am votat mai demult si nu ma mai lasa acum.

masinutza Imi pare rau...Sper sa mergi mai departe si sa revii curand la o noua odisee cu bb in burtica.

Monnica Da, ai pm.

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Larisel, mercic pentru mesaj

Lucia, doctorul meu (o sa il schimb in curand) recomanda TT in sapt 14 cu toate ca se poate face in sapt 14-17 sau 14-20, nu sunt sigura si nu recomanda dublu test. Asta este!

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Buna fetele,

Nu am mai scris de la inceputul odiseei, deci nu va aduceti aminte de mine. Am reusit acum, inainte de vacanta, sa prind un moment sa intru pe forum.

In primul rand vreau sa urez bun venit noilor burticute (muuulte ) si sa va urez tuturor sa aveti o sarcina cat mai usoara, cat mai frumoasa, si lunga de 40 de saptamani.

Ca tot vorbeati de miscarile bebeilor, vroiam sa va spun ca este foarte importanta pozitia placentei. Daca aveti placenta posterioara ii veti simti mai repede. Daca e anterioara, mai tarziu. La prima fetita am avut placenta posterioara, si am simtit prima lovitura in adevaratul sens al cuvantului la 16 saptamani. Acum am placenta anterioara si nu simt absolut nimic.

Despre cumparaturi, eu va sugerez sa va uitati pe net, prin magazine, sa va faceti o idee, insa este muuult prea devreme sa va apucati sa cumparati. Si nu va aruncati la toate minunatiile pamantului, pentru ca pe multe nu le veti folosi, si sunt bani aruncati. Mai puteti cumpara si pe parcurs ce aveti nevoie.

sper sa reusesc sa intru mai des de acum incolo si sa am ocazia sa va cunosc pe fiecare in parte.

PS. Puteti sa imi dati si mie adresa de mail comuna si parola pls?

Observ ca nu pot sa accesez profilul personal ca sa imi schimb semnatura. Oricum, for info, 17+ cu carucior roz

Petra mamica de Alma (20.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fetili!dumnezeu are alte planuri cu voi fetelor masinutza cosmy sunt sigura ca dumnezeu va va intari sa depasiti acest greu momentsuntem alatri de voi!
va doresc o zii frumoasa tuturor!pe burtici si pe fetici!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

masinutza - este foarte trist prin ce treci , sanatate multa in primul rand, ai grija de tine si sa ai incredere in Doamne Doamne ca numai El stie de ce se intampla toate; sper din tot sufletul sa ti-l daruiasca pe bebe cat mai curand

Dana 14+

Mergi la inceput

masinutza si cosmy, imi pare rau ca treceti prin asa ceva! DD precis va va fi alaturi si va va darui bbi sanatosi foarte curand. Fiti puternice si nu va descurajati! BB va veni curand!

Petra mamica de Alma (20.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Cosmy, Masinutza sa va ajute DD sa treceti cu bine prin aceasta incercare si cu siguranta o sa va tineti bebelusii in brate curand

Aylin_tarcan chiar te vazusem pe listutza la odisee dar nu citisem nici o postare de a ta, te stiu de la aspirante tutunarese de la prima sarcina, ce face printesa ta? Felicitari pentru caruciorul roz!Acum mergi tot la Tutunaru?

Monnica sa stii ca nu este nici o problema daca faci TT la 14 sapt si morfologica, asa am facut si eu prima data, stiu ca Tutunaru asa recomanda si eu zic ca stie ce face.

Fetele vad ca vorbiti de cumparaturi, eu am avut meciuri cu sotul la prima sarcina ca el este cam superstitios si nu a vrut sa facem cumparaturi inainte si m-am ofticat ca au fost baby expo uri unde gasesti oferte tentante si luam multe chestii ieftine, asa le-am luat in mare graba si fara nici o reducere. Oricum este mult prea devreme pentru cumparaturi.

va pup si mai intru sa va citesc

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 14 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

aylin_tarcan Bine ai revenit! Ai pm cu parola.

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

larisel, multumesc mult pentru pm!

alexia28, e adevarat, si eu te stiu . caprita mea face bine, ne mananca ficatii prajiti, face numai boacane si e mereu julita din cap pana in picioare. ce face pitica ta?
acum tot la tutunaru merg, eu ma inteleg extrem de bine cu el si nu am avut niciun motiv sa il schimb.

monnica, confirm si eu ca TT se face de la 14 saptamani incolo. eu am facut TT si la prima sarcina si acum.

ashera, colega mea la ambele odisei!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fetelor, eu nu prea mai apuc sa intru, sunt prinsa cu treburi si situatia nu da semne de imbunatatire, din contra.

cosmy, masinutza, imi pare rau! Multa putere va doresc sa depasiti momentul si aveti incredere ca o sa vina bebe! Suntem alaturi de voi.

linioara, ema, bine ati venit! Sarcini usoare si sanatosi!

aylin, bine ai revenit si felicitari pentru caruciorul roz!

Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco!

larisel, ma bucur ca te descurci asa bine cu listuta, sper sa ni se alature si alte fete, sa ne fie mai usor! Ce face burtica, e bine? Mai ai greturi?

Am fost la eco morfologica de trim I, mi s-a parut ca am fost pe banda rulanta, niciun sfert de ora n-a durat. Bebe e bine, masoara ceva mai mult de 5 cm, translucenta nucala 0,51 mm, bcf 160. Dr n-a dat vreun semn ca ar incerca sa vada ce sex are, mie personal mi s-a parut ca zaresc ceva intre picioruse. Era foarte vioi, se impingea cu picioarele in uter si se ducea pana in celalalt capat, m-am topit toata cand l-am vazut cum face, manca-l-ar mama! S-a cam chinuit dr sa-l prinda in cadru pentru masuratori, nu statea locului o clipa. Eu ma simt ceva mai bine, tot am greturi si nu prea pot sa mananc, dar de trei zile n-am mai varsat si trag speranta ca o s-o tin tot asa. Am slabit 6 kg pana acum, eu zic ca ar fi cazul sa ma opresc...

Nico de Isabela si 11+

Mergi la inceput