Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Si mai am si eu o rugaminte, la fetele noi care au intrat mai ales, votati-l pe leusorul Edi (link la semnatura), e o ratusca retro pe urmele lui, foarte aproape!
Multumesc frumos si ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

cris.dogarel, multumesc de info, m-am linistit :D

Cosmy...capul sus, imi pot imagina prin ce treci, dar stai alaturi de noi si te imbarbatam...o sa vina un bebe in curand!

Elefantica....ce bine ca e bebel bine si Doamne ajuta sa aiba sexul dorit de tine!

Eu ma simt bine, burtica creste....e evidenta clar...pare mai mare, asa zice lumea, ca pare de 5-6 luni

Nu prea am pofta de mancare cred ca de la caldura din Bucuresti...si mi-e lene sa beau si apa, as bea ceva dulce, dar ma abtin...
In schimb somnolenta maxima...si lipsa de concentrare ceea ce ma enerveaza la munca
O prietena de-a mea abia a nascut o fetita superba si cred ca ma transfer la medicul ei de la Polizu, nu am retinut numele, dar revin cu info.

Va pup,

Noapte buna!

18+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

buna fetelor, foarte harnice ati scris multttt de cand n-am mai intrat eu
din pacate n-as vrea sa va parasesc dar vestea mea e mult prea trista....am pierdut sarcina
raman alaturi de voi sa stiu ce se mai intampla si cum sunt bebeii vostri, va pupacesc si va doresc sanatate si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Cosmy, Masinutza in asemenea situatii cuvintele sunt de prisos nu va dati batute fetelor, minunea se va intampla, doar ca nu a fost sa fie acum

Nerantula, eu l-am votat pe iedut deja si chiar pe buna dreptate, este foarte dragalas, a meritat votul.

Alicredo, am mai auzit eu cate ceva despe sistemul medical din Anglia si nu erau lucruri pozitive, sincer nu stiam prea multe despre cel irlandez, dar imi dau seama din ce zici tu ca se cam aseamana. Nu fi trista, gandeste-te ca cel putin ai apucat sa faci analizele de baza in Romania, tot e ceva, nu?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Elefantica, inseamna ca bebe tau are deja din burtica personalitate, daca v-a tratat cu posteriorul. Cand o sa vrea el o sa va arate si restul

Oani_2002, sper sa fie fetita, daca asta este ceea ce-ti doresti tu Vacanta placuta in Romania!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Cosmy , imi pare rau.
Masinutza , stiu prin ce treci.

Larisel, iti multumesc , cred ca am reusit.

Azi merg la echo de 14 saptamani si la triplu test. Am niste emotii...Eu nu am facut dublu test fiindca dr nu mi l-a recomandat si nici eu nu am stiut la timp. Acum, asta este!

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Nerantula, am votat de mult pe leusorul Edi

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Am votat leusorul Edi sa ii fie de bine!

PUP

18+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani ! Radu-Mihai de mamidepuiuti
Sa cresti mare, sanatos si destept ca sa lumninezi zilele parintilor tai!

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Monnica de ce faci tu triplu test la 14 saptamani?
Mie mi s-a spus sa fac in saptamana a 17-a. Eu am intrebat daca pot sa fac in saptamana 16 si mi s-a spus ca daca vreau neaparat pot dar mai bine este in saptamana 17.

13+

Bebe

Mergi la inceput