Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
pufuleti2010 spune:
Am primit pe pm o veste trista de la cosmy: inimioara bb-ului ei s-a oprit 
.
Cosmy Ne pare rau, suntem alaturi de tine. Ai sa vezi ca DD te va rasplati cu un bb atunci cand vei pregatita sa incerci din nou.
cris.dogarel spune:
cosmy, fara cuvinte,

alaturi de tine.
noi am luat rezultatul la dry test. din ce scrie acolo, suntem ok: risc scazut de trisomie 21 si 18; S Down: 1/1037, markeri biochimici:1/1110, sindrom edwaurds: 1/55014, ne-purtatoare de fibroza chsitica si nici de mutatzia genetica 33delG (whatever that is....). are cineva ceva asemanator? azi le duc si la dr. sa le citeasca.
in rest, gretzuri cu dat la ratze mai rare ( o data la doua zile), dar de doua ori pe zi, asa ca media e tot acolo
.
andre_lina, la inceput bebe nu se simte asa... mereu/zilnic. are inca mult loc in lichid si rar reusheshte sa dea mai aproape de perete
. stai linishtita, dupa 20s e cazul sa mishte zilnic, iar in ultimul trimestru unii spun ca e cazul sa te ingrijorezi daca trec mai multe ore fara sa-l simtzi... 
bine au venit, fetele noi. 
Cris,
13+si
Ana(04.04.2003)
danutza84 spune:
cosmy - imi pare nespus de rau; ai incredere in DD ca o sa-ti dea bebelusul mult dorit in curand, toate se intampla cu un rost; sanatate multa

Dana
14+
Nerantula spune:
Cosmy, imi pare rau
Sper sa treci cat mai repede peste aceasta pierdere si sa incerci din nou, poate vom fi impreuna in odiseea urmatoare! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
ematimerman spune:
Sincere regrete colegei noastre Cosmy...Dar ca si incurajare nu cred ca e totul pierdut, trebuie sa mai incerce, desigur cand va fi din nou pregatita...
Sunt noua pe forum, insa citesc de cateva luni bune pe acest sit, de prin ianuarie sau februarie...
Mi-ar face mare placere sa pot fiu si eu pe lista mamicilor din ianuarie 2010, dar din cate am citit trebuie sa primesc o parola..etc.
Cateva lucruri despre mine: am 29 de ani si ma mandresc cu o fetita care in toamna asta va face 7 ani si va fi scolarita.
In iarna mai asteptam un membru in familie, deocamdata este o surpriza, caci nu a vrut sa ne arate ce e.
Am ridicat si eu rezultatul de la triplu test si am citit ca am un risc scazut de trisomie 18,21 si amniocenteza,parca.
Am 17 saptamani si sunt in evidenta la d-na dr. Dumitru Nicoleta, Elias.
va pup!!!
(daca fac ceva greseli de orice fel, va rog sa ma scuzati, pana reusesc sa imi intru in mana)
16 sapt.
ematimerman spune:
revin cu datele pentru listuta:
data nasterii: 22.11.1979
UM: 28.03.2009
DNP:04.01.2010
Dr. Dumitru Nicoleta - Elias.
Va pup!
+ mamica Alexandrei
17 sapt.
Eleysa spune:
Seara buna!
Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita
, Cosmy, dar sunt convinsa ca Doamne Doamne o sa iti daruiasca bebele mult dorit in cel mai scurt timp posibili.
Azi am fost la doctor pentru bitest si trecand peste faptul ca am astept 4 ore ca sa intru, asta intr-o clinica particulara, nu regret timpul pierdut. Bebe e bine, zburdalnic, eco a iesit bine, toate cele in parametrii, asteptam acum cu sufletul la gura rezultatele de la sange si interpretarile. Am incercat sa vedem ce este, dar chiar daca m-am rugat de el, piticul meu de 7,8 cm
ne-a tratat cu posteriorul. Dl dr Albu a zis ca "s-ar putea sa fie fetita", dar a fost destul de rezervat, asa ca nu incep inca sa ma bucur...
Vad ca m-au mai lasat putin greturile...sper sa nu ma bucur prea devreme, dar e atat de bine
...

Elena,
13+
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)
Beatrice1982 spune:
am fost si eu azi la dr cu care....daca ajungem cu bine la termen........o sa nasc.............
e de treaba
mi-a placut de dansul
m-a pus pe masa m-a apasat pe burtik
s-a uitat cu echo si de sus si de jos.................
a zis totul ok.....avea un ecran micutzzzzz
si a zis ca el nu vede sexul...............:((((((((((((
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
acum va doresc noapte buna....................
Poze
Bea
15+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Nerantula spune:
Salutare! 
Fetelor, va prezint niste filmulete de pus la favorite, va vor fi foarte de folos prin ianuarie-februarie incolo
:
Enjoy!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)