Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
pufuleti2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui linioara Revin cu datele complete pt listuta: Data nasterii: 10 sept 1980 UM: 3 mai 2009 DNP: 7 februarie 2010 |
Esti pe listutza! Sarcina usoara pana la 40 de saptamani!
Scrie mai repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te citim in timp real.
alicredo spune:
| citat din mesajul lui carmita_baby Alicredo vad ca deja esti in 14+ si dublul test se face cam pana in 13 sapt. Deci pe asta oricum nu l-ai mai putea face. Daca ai facut toate analizele in Ro si au iesit bine eu zic sa nu te ingrijorezi. Importanta este ecografia aia morfo fetala de la 20 de saptamani si pe asta nu au cum sa nu ti-o faca. Apropo in ce tara esti? Nu fi trista ![]() ![]() Mello motanelul iubit |
unboticutz si carmita_baby multu ptr incurajari
...dar cand vad pe toate lumea ca face la analize si eco...si eu nimic...
m-a mai calmat si sotul...acum asta e!...asteptam.inca nu am luat o decizie.suntem in irlanda si am mai avut probleme cu sitemul lor de kko
pup pe toata lumea

14+
larisel spune:
alicredo Dar nu poti sa le faci cu plata la particular? Eu asa am facut aici in Romania tot pana acum: analize, consultatii, ecografii...si nu pe bani putini.
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
mariucasara spune:
Buna ziua fetelor!
Alicredo nu te mai supara
. Daca analizele pe care le-ai facut sunt ok nu ai de ce sa iti faci griji.
Noi nu vom cumpara nimic pana in luna 7-8, pentru ca mai avem cate ceva de la primul copil. La prima sarcina am inceput cumparaturile dupa ce am facut morfofetala adica pe la 23-24 sapt. Si am invatat ca nu-i cazul sa iau multe hainute de nou nascut si scutece marimea 1 ca bebe creste foarte repede si nu apuca sa le poarte. Biberoane, sterilizator, tetine, pompa de san etc o sa cumpar dupa ce nasc daca e cazul. La Sara nu am avut nevoie si le-am dat nou noute.
Maine luam si noi rezultatul la bitest. Stau cu inima cat un purice si ma rog sa fie bine.
As vrea si eu parola pentru contul comun. Multumesc de pe acum
Pupam toate fetele
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si
13+
alicredo spune:
| citat din mesajul lui larisel alicredo Dar nu poti sa le faci cu plata la particular? Eu asa am facut aici in Romania tot pana acum: analize, consultatii, ecografii...si nu pe bani putini. 17+ ![]() |
ba da ...dar un ecograf costa in jur de 180 euro, de banii aia mancam 3 saptamani.
o nastere 2500 euro, cezariana 3000.ce sa mai zic???daca ma duc pe sistemul lor de stat nu platesc nimic, nici ecograf, nici nastere.si sa ma duc, si sa dau banii si sa nici nu imi zica tot ce ash vrea eu...nici asta nu e treaba!sotul meu tot zice ca bb e ok ca nici bunica , nici mama nu au fost la ecograf si noi am iesit mumosi si sanatosi
15+
oani_2002 spune:
Va rog sa ma scuzati ca n-am mai dat pe aici de multisor (mai citesc din cand in cand), dar am avut o perioada ingrozitor de grea. Atatea gravidute cu probleme

... A trebuit sa dau cea mai trista veste din viata mea unei gravidute simpatice si speciale, care a avut teribilul ghinion sa petreaca doar 1 saptamana fericita din ceea ce ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei 

Dar nu vreau sa va intristez si pe voi! Ma bucur ca de aici se "citesc" vesti bune si se "vad" gravidute fericite.
Eu am scapat de tot de micile greturi pe care le aveam, continui sa ma ingras intr-un ritm galopant (ceea ca ma ingrijoreaza, streseaza, enerveaza), dar in rest incerc sa ma bucur de starea de bine. Va rog sa puneti si la mine un carucior colorat in roz
, desi stiu ca inca e destul de devreme. Am facut azi eco pt masurarea translucentei si dr crede ca e fetita (la varsta asta gestationala se ghideaza dupa orientarea tuberculului genital, ca de vazut nu prea are ce sa se vada). Sansele de eroare sunt mai mari cand se crede ca e feetita! Deci...nu se stie, dar deocamdata ma amagesc cu variantaa de fetita (doctorita la care merg rareori de inseala la 12 saptamani, dar cum eu plec maine in Romania am facut ecografia la 11 saptamani +1 zi).
Cum 2 saptamani nuo sa va mai citesc, va doresc sa scapati de greturi si indigestii, sa-i simtiti pe bebei cat mai repede, sa va bucurati de sarcina si sa fie totul bine.
Multi pupici
mami de André (30.01.2009)
11+
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui alicredo unboticutz si carmita_baby multu ptr incurajari ...dar cand vad pe toate lumea ca face la analize si eco...si eu nimic... m-a mai calmat si sotul...acum asta e!...asteptam.inca nu am luat o decizie.suntem in irlanda si am mai avut probleme cu sitemul lor de kko pup pe toata lumea ![]() 14+ |
Alicredo, nu te necaji, ca stiu ce fac. Fac minimul de ecografii si de analize necesare pt o buna urmarire a sarcinii. Aici e la fel. 3 ecografii (12, 22 si 32 da saptamani) si analize de 3 ori. Daca se justifica, evident ca se fac cate in luna si in stele, dar sa nu uitam ca majoritatea sarcinilor sunt normale. Eu personal nu cred ca se justifica sa platesti banii aia pt ecografii la privat. Ai grija de tine si nu te stresa.

mami de André (30.01.2009)
11+
larisel spune:
oani_2002 Felicitari pt carucior! Concediu placut!
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi