Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

serio Sarcina usoara si bb sanatos! Poti sa postezi aici linistita, te trecem noi pe liztutza.

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Multumesc Larisel o sa am grija...
Mai ales cu kg

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Masinutza si cosmy imi pare foarte rau.
Noi am luat rezultatul de la bitest si e negativ. Maine plecam in concediu asa ca nu stiu cand voi mai intra.
Pupam toate fetele

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna fetele.
De ce nu sunt bune vinetele?
Am si eu o problema.
De fiecare data dupa ce mananc ceva, indiferent ce si cat de putin imi e foarte sete. Simt gura si gatul uscate si as bea apa mereu.
Stiu ca astea sunt simptome de glicemie mare dar am facut-o acum 3 saptamani si era 83.
Daca nu mananc nimic nu-mi e sete deloc.
Voi aveti simptomele astea?
Multumesc

14+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

N-am mai intrat de cateva zile din cauza starii de greata omniprezenta pe parcursul zilei! Am citit din urma sa tin pasul cu voi!
Nick0le pe tine te inscriu la Miss Mamica 2010 ca la 6 kg pierdute ma gandesc ca ai o silueta de te invidiez! Asta ca sa-ti descretesc fruntea si sa te amuzi un picutz!
Larisel mie mi s-a pus pata ca tu ai fetite in burtica... Abia astept sa vad daca asa e!
Lucia eu zic ca nu-i bai daca bei apa dupa ce mamanci, indiferent de portie.. cred ca si eu fac la fel dar nu mi-am pus inca problema! Nu-ti fa griji c-ar fi ceva la mijloc, poate e bebelul pofticios!
Pupacesc!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Buna fetelor,

Am scapt si noi de musafiri si am avut timp sa va citesc.

In primul rind multumesc fetelor pentru felicitarile adresate Andreei.

Cosmi si Masinutza, imi pare rau ca s-a intimplat asa de data asta. Nu am cuvinte...nu pot decat s-mi imaginez cam prin ce treceti, desi probabil ca sunt pe departe tare, nefiind in situatia voastra niciodata. si aveti incredere ca DD va va trimite la timpul cuvenit un si pt voi sa va mingiie sufletele.

La Multi Ani sarbatoritelor din luna asta. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi voua. Sa fiti iubite!

Noi in rest suntem binisor. Greturile s-au diminuat simtitor si in plus, spre bucuria sotului, mi-a revenit si apetitul pt

Vad ca multe fete ce au fost la eco in perioada asta au aflat si ce ascund copilasii intre picioruse. Inca putin si poate marti aflam si noi. Ai mei parinti imi zic ca e tot fetitza, ai sotului se abtin, dar cu siguranta spera la un baietel. Mie si sotuui aproape ca ne este indiferent. Sanatos sa fie!

Vacanta placuta fetelor de pleaca in concediu si sa va intoarceti cu bateriile incarcate.

la toate burticile.

Vine Surpriza

Alina 12+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Larisel - multumesc pentru PM

Petra - nu ne-am gandit inca la nume pentru baietel. Eu ma asteptam sa fie tot fata, mai bine spus asta speram ... oricum sunt foarte happy si asa, sa fiu si eu soacra mare doar
Cu Alma ce sa zic ... si a mea e fitzoasa cu mancarea si cat am fost in concediu o saptamana a trebuit sa alerg dupa ea sa-i bag in gura cate ceva de m-am enervat la maxim. In rest se chinuie soacra mea cu ea cat sunt eu la servici, si sper sa o bag si eu la o instructie zdravana cand o sa raman acasa .
Una peste alta am vazut pozele cu Alma si aveti o fetita extraordinar de frumoasa, felicitari!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Scuze, am fost ferm convinsa ca am activat pm-ul.

Acum sper sa fie in regula.

Seara buna si week-end placut fetele!!!!

15+

Mergi la inceput