Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 3
CD27 spune:
pai ce sa mai zic didi nu vezi ca nausica vrea sa ne oftice zi macar ce ii dai sa manance poate reusim si noi ca nu mai pot, o ora imi ia sa-l culc
Mami de Mikul Robert Constantin
lavida spune:
Azi am implinit 10 luni! Facem cinste
Multumim mult de urari! Uram si noi "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de azi!
Am fost si la medic, bilant de 6 luni : 8,200 kg si 75 cm. Mie mi se pare ca ar putea fi mai grasa dar pediatra imi tot zice sa nu-mi fac griji, ca e ok... Oricum n-am ce-i face, nu pot sa o indop cu mancare, papa atat cat vrea si gata. Luna asta a pus 200 de g :(( dar bine ca a pus si atat, avand in vedere ca n-a mancat numai titi vreo 2 sapt!! De ieri a inceput sa faca iar mofturi la mancare si azi-noapte s-a trezit din ora in ora Bine macar ca e sanatoasa, dupa ce am citit cati copilasi sunt bolnaviori... Oricum, le dorim multa sanatate prichindeilor.
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
luminita2008 spune:
laureta, nushulica, sanatate multa puilor si voua multa rabdare!
ange
musette, unde umbli, mamica scumpa? sper ca umblati creanga prin vacante relaxante si ca e totul bine. mi-e dor de voi!!
pretty? ai dezertat? ati fost la mare? ce face gogosharul meu drag?
lidia, ma bucur ca e totul bine cu voi!
irina, felicitari pentru primul dintisor! pupici.
aly, si hunii mei sunt fani Puia, mama lui de Puia, tot asa, doar melodia 'Undeva-n Balcani'. la fel, daca o asculta cand sunt agitati, se linistesc imediat. eu inca nu imi fac griji daca e bine sau nu, poate ar trebui, mergand pe acelasi principiu pe care ma bazez cand nu-i las sa se uite la desene cu monstri/filme cu monstri/stiri=monstri.... ah, si reclamele de la granini le plac. ritmul ii atrage, zic eu.
dididi
khristin, f bine punctat.
cd-ule, si daca te superi asa, ca magaru' pe sat, ce rezolvi? lasa scuzele si zi-ne ce mai face Mikul!
babytzule, f fain lanticul. si posesorul lui.
cristineescu, ce bine de voi, la mare....
asa, acum sa va povestec ce zi am avut ieri: la ora 08.00 se infiinteaza soacra mea la usa, de mana cu o verisoara de-a mea. fara sa apuc sa zic prea multe, scoate hunii afara si-mi zice ca am zi libera azi... asa ca am smotruit bine vreo 3 ore, am dormit vreo 2, pana s-au intors ei... nu va spun ca parca eram pe alta lume, si tot auzeam strigaturi de huni prin jur... abia am atipit, nu ma puteam relaxa, tot in priza eram. e prima oara cand sunt singura acasa cateva ore, fara huni, de 10 luni.... apoi am reusit sa fac si o prajitura ptr mama, maine fac parastas de 3 saptamani... si hunii au fost f cumintei toata ziua, numai un zambet si-o joaca, ba au si stat singuri cate o ora si ceva... bune si soacrele astea la ceva. e singurul meu sprijin acum si cu siguranta nu se compara cu mama, dar e tot ce am acum, mai aproape de o mama. si, suprinzator ptr mine, face fata f bine situatiei.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
lavida spune:
Am gresit si am scris bilant de 6 luni, voiam sa zic de 10 luni !!!
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
Didididi spune:
Mai, cred ca Ania vrea sa demonstreze ca frecventeaza acelasi club cu Vladut al Feliciei.. Bine, ne faceti in ciuda..
Carla pe unde umbli dom'le, te pomeni ca ti au dat o zi libera de la job, asa ca sa nu te simti e neinlocuit .
Frumos soricelul si sa ii aduca noroc potcovita!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
CD27 spune:
lumi ma bucur ca ai avut parte de putina relaxare chiar daca a trebuit sa faci si shmotru, ce gustrui au hunii la muzica Mikului ii place Lady GAGA Poker face, cand aude sta nemiscat
nu ma mai scuz deloc, e normal sa se mai discute si alte subiecte in afara de bebei, tocmai d-asta nu inteleg de ce trebuie sa zicem mereu off topic sau scuze de off topic
Mami de Mikul Robert Constantin
lavida spune:
Fetelor, eu cand vreau 15-20 de minute libere ii pun Elizei filmulete cu Baby Einstein pe youtube. Doar asa sta si ea un pic singura, altfel e nedezlipita de mine. Va dau un link cu unul din filmulete si pe urma gasiti voi mai multe daca va plac.
http://www.youtube.com/watch?v=Nn9WicuXSco&feature=related
lavida spune:
CD27 si Elizei ii place Poker face! La fel, e numai cu ochii pe tv cand o aude
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Nocom sa incerci sa ii dai sa manance putin si des, ca sa nu vomite. |
De ce?? Noi nu avem nici o problema?!?!?! Cred ca ne-ai incurcat cu Nushulica!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta