Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Ce facusi babytzo. Mi-ai luat-o inainte pana am scris io mesajul!!! O sa zica lumea ca sunt chioara!!! (de somn) Asta e, atunci cafea si pepsi SI DE LA MINE, nu numai de la babytza!! |
Am vazut ca nu a dat nimeni si am zis sa dau trezirea
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
Mami meu a plecat ieri la o nunta la Targoviste si vine abia maine, asa ca am doua zile de savurat cafeaua alergand dupa pici
Asa ca daca vrei , poti sa mai dai ca nu ma supar
Anca ce putin a mai ramas pana face printesa 1 anisor Ce ati pregatit ? Unde faceti petrecerea ?
Eu vreau sa invit si copilasi de varsta lui la petrecere , ca pana la urma asta e evenimentul important, ziua lui, abia apoi e motul ( ca importanta pt mine ) Abia astept sa ii vad jucandu-se si chiuind prin curte
Si mi-e un dor de Tinaaaaaaaaaaa Si mai e asa de mult pana vine.........vorbesc zilnic cu ea si imi vine sa intru in telefon sa o pup Au fost la delfinariu, au fost la mare,au fot la padure la lac , maine pleaca la bunica la Torino...ea se distreaza dar ne e dor una de alta
Anca, de ziua Carlei vine . ( tie ti-am zis ca mai e putin pana la ziua ei , mie mi se pare mult pana vine printesica mea Depinde din ce unghi privesti lucrurile )
Poze
mamidestefan spune:
la o
Printzesa doarme..baietii la cumparaturi..iar eu bintui pe aici
Suntem bine...in refacere..cum zice homeopatul..si va dura putin mai mult decit in mod normal..ca a fost un virus destul de urit..
Incredibil pentru mine..dar Izabella a reusit sa treaca pina la urma cu bine ..peste prima ei viroza adevarata..fara antibiotic..asta mie chiar imi pare o realizare..ce nu am reusit cu Stefan ..mi-a iesit cu Izabella..doamne ajuta..sa reusim si de acum incolo...dar poate nu va fi cazul prea devreme.
Tatal meu (babytzamii de scuze..dar chiar citesc cam pe diagonala..si pe deasupra ..cind e de scris..mai uit destule chestii esentiale..e clar ca trebuie sa ma recuperez cu somnul..sau sa bag ceva ulei de peste)..este intr-o stare relativ stabila..nu s-a intimplat nimic spectaculos..dar medicii sunt mai optimisti decit cu ceva timp in urma..asa ca ..speram ca sa fie din ce in ce mai bine.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
babytza spune:
Lidia ma bucur tare mult ca ati scapat de boala Mama lui de virus Si imi pare bine ca starea tatalui este stabila Multa sanatate in continuare !!!
Poze
mamidestefan spune:
Vad din ce in ce mai multi umblaretzi..printre bobocei..si ma bucur tare pentru ei ..dar pe de alta parte Izabella e destul de slabita..abia sta pe picioruse daca o pun citeva secunde..nici vorba de acrobatii..sau altele..nici nu stiu daca sa ma intristez ..sau sa mai sper ca in curind se va intimpla o minune..
asa ca un ochi ride si se bucura ...altul plinge
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Lidia ma bucur tare mult ca ati scapat de boala Mama lui de virus Si imi pare bine ca starea tatalui este stabila Multa sanatate in continuare !!! Babytza si puiiValentina David Poze |
-icei multi ... sa iti treaca dorul de Tina
mamidestefan spune:
si daca tot s-a discutat de VISOL..pe aici..
am bagat si eu copilasii..la o mica cura..
ca li s-a cam dus pe apa simbetei pofta de mincare..
si cum a trecut mai bine de o saptamina de cind "maninca" mai mult lichide...sper sa se mai schimbe ceva..cu vitaminele astea..
dar inca nu ma hotarasc ce doza sa ii dau Izabellei 5 sau 10 ml..
mamidestefan spune:
Si mai era ceva..sa nu uit ..
Pina la urma cine mai vine la mare ..in Olimp sau Neptun..in a doua jumatate a lui august??
Lumi..sper ca voi mergeti sigur...daaaaaaaa??
Eu fac socoteli..peste socoteli..dar pina la urma tot o scot de inca un sejur..la malul marii..ca de cind ne bintuie canicula..parca e din ce in ce mai stringenta plecarea.
mamidestefan spune:
si noi am avut o piscina mare..pentru Stefan..si una mica pentru Izabella..
aia mare ..am carat la ea ..de nu am mai putut..si se juca Stefan in ea..dar era mult mai atras de piscinutzele mici pentru bebelusi..pline cu jucarii..etc..
asa ca parerea mea..dai 10 lei ..pe o piscina mica..o umpli ochi cu apa..si cu cit mai multe jucarii..si lasi pe Mikul pe nisip...sa faca inventarul la jucariile din apa ..e mai atractiva distractia asa..