Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Iulia ai sa razi dar si eu cand am fost luna trecuta la contol se uita dc foarte ciudat caci domnul meu avea o pozitie f interesanta , a crezut saraca ca sunt doi nu unul si i se parea suspect caci daca erau doi de ce nu a vazut pana atunci. Dar ne-a aratat pana la urma ca e singurel.

Alex sincer si al meu bebe are zile si zile, uneori ma termina cu loviturile lui iar alteori e f linistit. Dar sincer nu m-am speriat deoarece tot de la fetele astea dragute am aflat ca e normal. Sincer fetelor m-ati scutit de niste faze de paranoia( eu de felul meu sunt super paranoica si pesimista) asa ca inca o data pe toate.

30+ cu bebe scump David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia sa stii ca si pe mine ma ia cu ameteala si cu dureri de cap si nu mai gandesc bine... un ritm aici....

Si n-apuc sa citesc, sa raspund, sa mai sun intre timp contabile si mai stiu eu ce sa rezolv una alta. Sa ma mai si imbrac, ca trebuie sa zbor sa rezolv alte cele... ooofffff

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Pus o poza si cu patutul proaspat asamblat
Si linkul,pt Aida lol
http://community.webshots.com/album/572473176HLCBzq

Deci ramanem la un singur mesaj,da?

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Suuuuuuuuper burtica cea colorara si patutul!!!!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

vaaai, Kawaichan, ce burtica frumos desenata am vazut eu acolo cine e artistul? ffffff frumos!

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Vaaaiii nu pot sa cred!!! Ce burtica speciala, Mihaela!!! Uau!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Ancutzam sa speram ca este o bebeluta si atat
Kavaichan este frumos patutul

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salut fetele
abia am reusit sa citesc ceva, si ati trecut la cap 113. apoi a venit tata si cu sotul au montat niste jaluzele si acum au ceva treaba prin oras. cand intru...hop voi ati si terminat capitolul 113.harnice mai sunteti, de caldura cred , ca nu puteti iesi pe afara sa faceti altceva.incerc sa va citesc pana se intorc barbatii impreuna si cu ceva musafiri.

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Eu nu ma las astazi.
Mangaaaaaaaaa tu ai citit la coffe chat ?
Cunosti fata aceea ? ca mie mi se pare ca o stiu de undeva ...cred ca sunt efectiv plecata cu sorcova.
Si e asa de straniu ca noaptea trecuta am scris ceva despre acest subiect pe un alt forum ......
Sper sa nu-mi pierd mintile astazi

Cea mai fericita 33 + cu

eu citesc coffee chatul frecvent. am sarit ultimele 3 zile, dar recuperez. depsre ce fata vb? de alice? ea are si revista tango. dk de ea e vorba...dk e alta...atunci zi-mi si mie care ca sa ma prind ca laptele!

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Si eu ma chinui de vreo juma de ora sa il trezesc pe Matei. Mama denaturata . Luca misca de numai.

Mihaela, mi-au placut la nebunie desenele de pe burtica ta. Arta, nu altceva

Pe 3 august o sa ne dedicam majorete una alteia ca vad ca suntem cam toate plecate la dr.

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Abia acum am observat patutul frumos amenajat, care-si asteapta locatarul

Eram prea pierduta in burtica frumoasa

27+

Mergi la inceput