Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)
Raspunsuri - Pagina 19
selen80 spune:
Iulia, si dr respectiv...nu mirosea a nimic...cu multe grade?? ![]()
Kawaichan, si eu m-am gandit la varianta sa unim cele 2 mesaje, dar nu stiam exact motivul pt care erau puse asa separat, asa ca nu m-am bagat...da, e mult mai usor asa, pt incepatoare ca mine ![]()
Dana si Danutza, f frumoase burtici..la categoria "tantar""..
ce bine-i cu burdihanu plin
acum cred ca pot sa ma pun linistita la somnic 
34+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
iuliapapusa spune:
Selen nu mirosea sau am fost eu prea nesimtita ca de fost am fost din moment ce nu am simtit cum s-a miscat bebeluta.Dar saracut este terorizat cand imi face mie eco sta cate o ora jumatate cel putin ca nu-i poate face masuratorile a spus ca este cel mai energic copil pe care l-a observat si se chinuie si se enerveaza eu m-as da afara, zau.Mai bine ma lipsesc de 40 de lei ca si-asa pierd mai mult
+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
selen80 spune:
am vazut ca 3 august e iar o zi cu mutle vizite la dr...si cu multe vesti bune sa speram...ca si io tot pe 3 aug am urm control...era sa zic "de-abia astept"...dar nu mai sunt asa sigura ca vreau sa treaca timpul mai repede 
34+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
alex25 spune:
Si mai am o problema (eu cred ca astzi e ceva in aer de avem toate cate ceva
): bbelina mea a fost super activa zilele trecute, se misca de mi se deforma burta cu totul, dar parca de ieri abia o simt, astazi a sughitat de vreo 2 ori, am simtit niste mici miscari si cam atat.....sunt paranoica???
Help!
----------------------------------------------
Alexandra
30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
iuliapapusa spune:
Alex nu este nimic anormal.Daca recitesti toate cap de cand misca bebeii toate ne-am vaitat de lucrul asta.Si mie mi se intapla si la toate gravidele.este un omulet nu o masinarie sa miste cand si cum vrem noi, asa-i?

+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Si mai am o problema (eu cred ca astzi e ceva in aer de avem toate cate ceva ): bbelina mea a fost super activa zilele trecute, se misca de mi se deforma burta cu totul, dar parca de ieri abia o simt, astazi a sughitat de vreo 2 ori, am simtit niste mici miscari si cam atat.....sunt paranoica???![]() Help!![]() ---------------------------------------------- Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
PÅi tu nu crezi ca mai are nevoie si de odihnå?! Nu te speria ..si al meu flåcåu ori ma indoaie.. la propriu.. ori e linistit si simt asa decat cand misca degetul mare de la picioare
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
kawaichan spune:
Manga vezi ca ti-am trimis PM.
Si eu am un control maine pe 25 si urmatoarele pe 3 si 10 aug,deja in ultima luna ma voi duce saptamanal.
Am pus poze noi pe webshots,enjoy !
Mihaela
33+ cu
baby Joshua
ancutzam spune:
salutare fetele
Ma bucur sa sunteti asa de vorbarete de multe ori nici nu trebuie sa va mai intreb eu ceva ca deja aflu raspunsul. De ceva timp tot incer sa recuperez si se pare ca dupa cateva zile de stat acasa am reusit
Felicitari Sabinei pentru fetita sa fie sanatoasa si voiasa si sa ajungeti repejor acasa.
Am vazut ca sa schimbat parola la e-mail si pe site-ul cu poze.....vreau si eu un PM
va rog frumos.....pentru asta dau un 
30+ cu bebe scump
David
raluk16 spune:
Da da!!! Tocmai in capitolele 108-109 spuneam si eu ca nu e bine acolo...
27+
kawaichan spune:
Pus o poza si cu patutul proaspat asamblat
Si linkul,pt Aida lol
http://community.webshots.com/album/572473176HLCBzq
Deci ramanem la un singur mesaj,da?![]()
Mihaela
33+ cu
baby Joshua