Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Imi merge netul ca ...

Mihaela multumim de noutati! Ma bucur tare ca pitica papa colostru, inseamna ca se va face mare repede.

Fetelor, la pagina 10 inca este mesajul cu pricina ne-editat si ne-sters

27+

Ok,sunteti de acord sa schimbam si ultima parola,acolo unde e de schimbat? Vai,nu-mi vine sa cred ca scris-o pe forum
Si mie mi se incarca paginile greu,cred ca de vina e forumul,nu netul.

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

...deci tu zici sa nu-mi fac un permanent in apropierea termenului, nu ?

Cea mai fericita 33 + cu

Laså permanentul..Eu zic så cauti o croitoreasa så rezolvi cu camesa..Vezi tu una sexoaså asa..pe taliutzå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Imi merge netul ca ...

Mihaela multumim de noutati! Ma bucur tare ca pitica papa colostru, inseamna ca se va face mare repede.

Fetelor, la pagina 10 inca este mesajul cu pricina ne-editat si ne-sters

27+

Ok,sunteti de acord sa schimbam si ultima parola,acolo unde e de schimbat? Vai,nu-mi vine sa cred ca scris-o pe forum
Si mie mi se incarca paginile greu,cred ca de vina e forumul,nu netul.

esti sigura ca era ultima parola? din cate stiu eu nu mai e mxxxxxxx9 de mult. stiam ca e alta!

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am testat cum e cu rasucitul de buton la mouse si merge, cred ca intelesesem eu altceva.....e bine Kawaichan ca se vad si ultimele mesaje

Manga la mine e soare si bate asa vatul racoros....e super. Nimic nu ma bucura mai mult decat vremea asta splendida.
Este singurul si unicul avantaj pe care-l am si pe care-l apreciez fata de fetele de acasa

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

am fost cam neclara cred,voiam sa spun aceeasi parola peste tot,cea noua,bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele va jur ca nu va mint la eco de luna trecuta facut de doctorul meu mi-a spus " sti ca ai sarcina gemelara" eu de uimire nu mai stiam ce inseamna asa ca l-am intrebat mi-a raspuns si cu ochii ca de broasca i-am spus : a nu asa e fimea mai bataita". El se opreste se gandeste si raspunde " i-am vazut capul in partea de jos iar in urmatoarea secunda in partea de sus apoi din nou jos.Ori sunt doi ori este o atleta de pe acum insa este pentru prima oara cand mi se intampla acest lucru doua rasuciri complete ar trebui simtite atat de doctor cat si de mama." S-a stabilit ca e atleta.Asa sa si ramana ca daca nu nu stiu cum voi reactiona.Dar burta este mult prea mica pentru doi, nu stiu cum are loc unu dar doi asa ca acest lucru cade as-i fetelor?va rog sa ziceti si voi da

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Fetele va jur ca nu va mint la eco de luna trecuta facut de doctorul meu mi-a spus " sti ca ai sarcina gemelara" eu de uimire nu mai stiam ce inseamna asa ca l-am intrebat mi-a raspuns si cu ochii ca de broasca i-am spus : a nu asa e fimea mai bataita". El se opreste se gandeste si raspunde " i-am vazut capul in partea de jos iar in urmatoarea secunda in partea de sus apoi din nou jos.Ori sunt doi ori este o atleta de pe acum insa este pentru prima oara cand mi se intampla acest lucru doua rasuciri complete ar trebui simtite atat de doctor cat si de mama." S-a stabilit ca e atleta.Asa sa si ramana ca daca nu nu stiu cum voi reactiona.Dar burta este mult prea mica pentru doi, nu stiu cum are loc unu dar doi asa ca acest lucru cade as-i fetelor?va rog sa ziceti si voi da

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

iulia e nevoie de o a doua nadia comaneci sa duca stindardul romaniei pe mai departe!

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

gata,hai ca oricum a scris-o,mesajul nu si l-a sters..nu mai dau detalii aici,ca n-are sens.sper ca n-aveti nimic impotriva,si pe viitor sa nu mai fie necesar
de stiut parola noua o stiti toate,cred ca nu-i problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uffffff, greu va prinde frate omul din urma, sunteti de groaza, am scos limba de un cot. Nu am putut dormi, dar m-am uitat la preferatul meu Colombo si tare mi-a placut.

Asaaaa, deci eu nu o sa pun poze cu camesile mele ever...de ce??? pai va zic eu de ce, pentru ca fiind cat o balena nu am cum sa intru in camesi din astea frumoase, haioase si dragutze, eu la kilele si talia mea intru numai in alea de babe, cu flori, ca ale lu' mamaie....vaaaaaaaaaai, dupa ce ca nu imi placeau deloc, acum ma apuca bocitul cand imi dau seama ca o sa arat ca dracu pe langa voi astea cu silueta mumoasaDAR mi-a promis mami meu ca se chinuie sa gaseasca unele mai dragute, macar sa nu mai aiba florile alea pe ele ca mor aici.

Na, ca m-am descarcat! dar sa stiti ca mai mult ma alint, ca tot ce conteaza este sa fie ok bbelina si operatia si eu, restul trec pe planul doi.

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu nu ma las astazi.
Mangaaaaaaaaa tu ai citit la coffe chat ?
Cunosti fata aceea ? ca mie mi se pare ca o stiu de undeva ...cred ca sunt efectiv plecata cu sorcova.
Si e asa de straniu ca noaptea trecuta am scris ceva despre acest subiect pe un alt forum ......
Sper sa nu-mi pierd mintile astazi

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput