Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

fetele voi cum vreti sa fie bebele cu un varacter puternic sau mai linistit?eu nu stiu cum sa fie ca daca este cu un caracter puternic nu cred ca va asculta prea mult de mine dar nici asa linistit nu prea as vrea ca e prea molau.se poate sa fie intre?Ar fi prea perfect nu?

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor eu capitulez si ma imbrac sa plec iar la vizionari....sper sa nu cad intr-o groapa ceva la cat sunt de aeriana azi
Va scriu deseara tarziu cand ajung acasa...ca sa stiti ca sunt bine
Bafta multa si sa aveti spor in tot ce va propuneti !!!!!!

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Offfff, stiu si eu ca sunt normale zile si zile, unele mai active, ale mai putin, dar efectiv nu ma pot abtine sa nu tin mana pe burta si sa urmaresc orice fluturare...

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si mi se parea ca nu am destule de facut, asa ca m-am jucat si cu efectul de culoare la nume...

Sa vedem daca se vede ceva albastru pe albastru

Ca m-am gandit ca daca titulatura oricum nu am idee... macar asta sa mi-l fac...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Si totusi am si eu o intrebare pentru fetele pricepute: eu as vrea ca de la 1 august pana la 31 sa-mi iau concediu de odihna, iar de la 1 sept sa intru in prenatal problema mea este ce se intampla daca cumva nasc pana intru in prenatal?
Eu DP-ul il am pe 24-27 sept dar bebe e cu o saptamana mai mare.
Chiar m-ati ajuta tare mult cu un raspuns deoarece luni merg la dc si vreau sa stiu cand sa-mi dea prenatalul.

30+ cu bebe scump David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ziua buna!

greu cu voi, nu resuesc sa tin pasul...

am zis sa profit si eu ca doarme Matei sa mai citesc...dar greu cu voi, mai ales gasca fetelor care sunteti la bb1 si in prenatal

oricum am surprins esentialul - fetele au venit de la eco cu vesti de la foarte bune in sus, ceea ce este nemaipomenit.

si ca vorbeati de greseli la eco...si eu sunt una. Mi s-a spus de fiecare data ca e baiat, deci nume, hainute, baita tot, tot adaptat pentru baiat. CAnd am nascut si mi-au zis 'sa va traiasca, aveti o fetita sanatasa"...sa pic, noroc ca eram pe masa e adevarat ca se intampla acum 12 ani iar aparatele erau demodate...dar a fost un soc. Singura care a spus pana in ultiumul moment ca va fi fata, a fost soacra mea, tinand cont de forma burtii. acum e azice ca e fata...deci o cred, si mai sunt si eco care o sustin...de data asta.

monica- scuze ca nu am inteles, camasile pe care ni le-ai prezentat, de altfel foarte faine, sunt si in Cora si Carrefour??? ca eu mi-am luat cam de toate, mai am si vreo doua camasute pe acasa, dar vreau si ceva nou si frumos.

aida, raluk- nici eu nu sunt hotarata inca pentru celulele stem, as opta pentru bogenesis desi si ei au bube in cap Parca era si lore pentru biogesis, nu-i asa?

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 32+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mihaela..dar ce artisitica e burtica ta. frumoasa tare
selen si eu tot pe 3 ma duc la control...dar la ala de tiroida. raluk, nu te uit, intreb cum se cheama testul pt anticorpii tiroidieni.
si al meu copil azi e foarte agitat...ma tot impunge prin toate partile. o fi de la vreme? ca a tras o ploaie. acum s-a mai razbunat cu zice bunicuta mea draga.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Capitolul 114

Kawaichan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, va doresc weekend placut si sa supravietuiti cu bine caniculei.

Eu cu sotul fugim in provincie la ai mei si venim abia duminica.

Dana 31+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor eu capitulez si ma imbrac sa plec iar la vizionari....sper sa nu cad intr-o groapa ceva la cat sunt de aeriana azi
Va scriu deseara tarziu cand ajung acasa...ca sa stiti ca sunt bine
Bafta multa si sa aveti spor in tot ce va propuneti !!!!!!

Cea mai fericita 33 + cu

Succes! Sa vii cu vesti bune!

27+

Mergi la inceput