Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
mariaanna spune:
Neata !
M-am trezit harnicuta de mine , pe la 8, dar dupa o canita cu lapte, am adormit ca un bebelus....
M-am trezit iar de vreo ora, mi-a luat mult timp sa citesc ce ati mai scris voi si sa ma distrez de conceperea noului capitol...Parca l-as fi facut eu....
Madalina erai nelinistita, dar , dupa cum ai vazut, nu esti singura care are asa scurgeri .Si eu ma numar printre ele, desi pana nu demult nu le aveam asa.Intr-adevar se intensifica secretiile spre sfarsitul sarcinii.
Doro,bine ai revenit si imi pare rau de intamplare.Cum e cu lichidul?Ca si eu suspectam ca ar curge lichid.E mult, are culoare, miros?Explica-ne sa stim si noi.Sa nu confundam cu secretiile vaginale.
Lutoniana, niste papuci de mamaie cred ca mi-ar trebui si mie.De cateva zile observ ca am niste labe....
Manga,nu cred ca inaltimea conteaza.Eu la 1,52 si sot nu prea voinic, am nascut baiatul de 4 kg si o suta aproape...
Acum, ca-i domnisoara, cred ca va fi ma supla...
Apropo de camasute,alaptat, pompat, tasnit....Eu nu am avut nevoie de prea multe...Camasa obisnuita cu nasturi in fata pana sub sani, nu m-am muls si nu mi-a tasnit din tatze laptele, cu toate ca aveam niste laptarii...Am avut pe undeva "noroc" cu mancaciosul care acus acus ma sugea....
Mariaanna
29+
Mamica de si
in asteptarea unui
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Asa, camasile mele sunt marca Vienetta. Se gasesc in Cora, carrefour. Sunt turcesti dar sunt bumbac 100% si sunt un bumbac tare bun. In Cora si carrefour doar camasa cu fante e vreo 40-50 de ron. Ei, eu mi le-am luat din piata iar pe compleul cu elefant vreau sa va spun ca am dat 55 de ron camasa+capot. Se mai gasesc cica si in obor pe la tarabe.Exista camasi cu nasturi la acele fante si fara nasturi. A mea e fara si am aceasi problema ca aida si mely cu care ies pe afara dar in casa nu ma vede nimeni. Celalalt compotzel gri cu roz e primit cadou de ziua mea iar camasutza sincer e cam shecsoasa si nu merge la nastere
(nu e speciala de alaptat, e scurta pana la
aproape)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata
raluk16 spune:
Monica ce super rochitele!!!
Si ce-mi place cum ai exemplificat pe unde ies
Cea cu elefantul are si ea gaurele?
Si e suficient capotel asa scumpic si frumos? Nu trebuie halat greu, sa ne miscam si mai greu pe coridoare? 27+
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Unobum, mailul comun este comun odiseei nopastre. De aceea PAROLA se da pe privat nu se POSTEAZA la odisee sa o stie toata lumea care acceseaza forumul. Am rugamintea sa stergi mesajul. Luto, te rog sa-l stergi si tu pe cel in care ii dai reply cu quote chiar daca parola e cea veche. Multumesc pt intelegere ![]() |
Am sters, nici nu am vazut ca e si parola
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Imi cer scuze.
Azi cred ca s-a mutat eclipsa in Luton...mai bine merg sa ma impusc ca toate merg aiurea, nu inteleg mai nimic ....si ma apuca imediat bocitul
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Cea mai fericita
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
mariaanna spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Asa, camasile mele sunt marca Vienetta. Se gasesc in Cora, carrefour. Sunt turcesti dar sunt bumbac 100% si sunt un bumbac tare bun. In Cora si carrefour doar camasa cu fante e vreo 40-50 de ron. Ei, eu mi le-am luat din piata iar pe compleul cu elefant vreau sa va spun ca am dat 55 de ron camasa+capot. Se mai gasesc cica si in obor pe la tarabe.Exista camasi cu nasturi la acele fante si fara nasturi. A mea e fara si am aceasi problema ca aida si mely cu ![]() ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Sa vezi ce buna o sa fie camasuta ta sexoasa dupa nastere....si cum o sa te priveasca sotul ....Cu camasuta pana la...si cu bebe in brate.....
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Mariaanna
29+
Mamica de
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
septoct2009 spune:
citat din mesajul lui unombun fetelor,de vreo 30 min.ma chinuiesc sa intru pe mailul comun-n-am intrat niciodata,recunosc, si vreau sa citesc ce este postat acolo.Am mailul comun septoct@yahoo.com,parola ****** dar apare ca e o greseala si nu poate fi accesat.E vreo liniuta intre sept si oct jos si nu am vazut-o?Sau altfel trebuie sa fac?DAti-mi si mie,mura in gura,ca nu ma pricep. ![]() |
Mai nu te supara,dar tu pt ce crezi ca se dau parolele astea pe PM,ca se le scrii tu aici pe forum?? putin bun simt te rog eu frumos !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui raluk16 Si e suficient capotel asa scumpic si frumos? Nu trebuie halat greu, sa ne miscam si mai greu pe coridoare? ![]() |
Vaaai tu, sa sti ca eu data trecuta prin caldurile din august, am avut halat de baie din prosop, ca eu asa am inteles si am stiut sa-mi cumpar pe post de capot
![](batutincap.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Dana, la cel cu elefantul nu are fante camasa dar e maieutz asa cu bretele subtiri si ies f bine tzitzi din el pe sus asa. Sunt si compleuri cu fante si capotel dar eu aveam deja cu fante si in plus erau chiar acelasi model cum aveam deja si am zis ca n-are rost sa imi cumpar la fel.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](ilovey.gif)
Mamica de INGERAS in ceruri
![](rugaciune.gif)
Si minunea bebe 2 din burtica
![](rugaciune.gif)
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
![](rugaciune.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
unombun spune:
nu va suparati,sunt novice in ale internetului,daca imi spuneti exact cum sa fac e ok,daca nu,nu
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Unobum, mailul comun este comun odiseei nopastre. De aceea PAROLA se da pe privat nu se POSTEAZA la odisee sa o stie toata lumea care acceseaza forumul. Am rugamintea sa stergi mesajul. Luto, te rog sa-l stergi si tu pe cel in care ii dai reply cu quote chiar daca parola e cea veche. Multumesc pt intelegere ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Abia asteptam sa ajung la ultima pagina cu cititul, sa vad daca i-a spus cineva sa stearga mesajul... sa nu vada toata lumea parola...
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
tulibu spune:
cine e logat cu septoct, modifica citatul, pune in loc de parola stelute ceva ca sa nu se repete prea des, ca oricum vad ca unombun, nu a modificat mesajul
Ioana 26+
bebe