Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
Nicol. f frumos, o sa vin si eu sa-mi pun unghii.
Bubu, relu cand a auzit ca e baiat a zis: "Cum? eu eram sigur ca e fetita":))
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ariel_7000 spune:
ursuletz, stai ca nu pricep!!! cum adica la carmina e fetita??? eu aseara am votat FILIP!!!! 
felicitari si tie pt baietel...sau pentru fetita. "baietelul" lui frate-miu a devenit fetita. ![]()
la tine e inca devreme sa se stie sigur, dar indiferent ce e, sa fie sanatos, frumos ca mami lui (ei) si cuminte ca fratiorul. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
adriuta spune:
Miha iti doresc din tot sufletul ca totul sa fie bine. Gandeste pozitiv si fii increzatoare in Dumnezeu. Va pupim

Ariel sanatate multa lui tati si sa nu iti pierzi speranta in bine.
Ursu FELICITARI!! pt. cuculetz 
Bubunu te supari plz dar m-am dixtrat si yo de Stefu. Sper sa se rezolve bine cu podeaua pana la urma...aaa si te-am vazut mumoasa nuntasa si pe Liana
Pofta mare MUFYYY
Nico moama ce firma ti-ai "tras"
Si sa stiti ca am vazut pozici cu Teo made Stela, Ter-o aia mica si dodoloata pe care n-am mai vazut-o de juma de an, Vlad, Stefu'....Printesele de Nicol...sa mor daca mai imi amintesc,
Le-am vazut azi dimineata si acum sunt franta.
Fug la nani.
Papapa
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
AAA, si daca tot sunt matinala
la voi dau cafeaua

si un bombocino http://img.timeinc.net/recipes/i/recipes/sl/03142008/sundae-shake-sl-1611762-l.jpg
Just for you!!
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
underqueen spune:
neatza
deja e a doua noapte nedormita din cauza unei masele...sunt stoarsa de puteri, nu mai pot de somn, dar cand il vad pe Tudor cata energie are parca imi mai trece putin...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE DE CAND NU NE-AM VAZUT
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
amira_roxana spune:
bun bomboccino adriuta

noi ieri nu am iesit din casa, si aseara am dormit cu AC, noroc ca e in sufra dar se face racoare in toata casa
nici astazi nu cred ca iesim din casa
, sau poate mai pe seara...
Amira e bine, i-au trecut bubitele, e ca noua. a papat aseara masline, puii vostri mananca asa ceva? eu credeam ca nu o sa-i placa dar a vazut la noi si a vrut si ea (erau d-alea de kalamata)
. mai merge vreuna din voi cu puiul la Bidiga Raluca de la medlife? noi la ea am fost ultima oara si m-a surprins intr-un mod f placut, m-a sunat la 2 zile sa ma intrebe cum evolueaza Amira, m-a sunat cand i-au iesit analizele, super ok tipa!. fata de dr Spataru de la Favorit, care mi s-a parut f deplasata (i-a desenat cu pixul pe mana un ceas Amirei, ca sa nu mai planga, si Amira a inceput sa zbiere si mai tare)![]()
in alta ordine de idei, eu sunt in cautarea unui loc de munca (asa ca daca auziti ceva, astept pe PM). daca va spun motivul pt care nu ma mai duc la cel vechi... o sa 
: nu am vrut sa duc gunoiul!
fapt care pana la urma nu ma deranja asa tare daca o faceau si restul angajatilor. dar nu! asa ca...
mimo 
sunt pt toata lumea! evadare placuta!
ursu
sa fie sanatos ursuletul 2, ca frumos si cuminte sigur o sa fie!
maria
mi-a fost dor de voi! ce mare e tudor si ce costum frumos a avut la party!
nicol
super reklama luminoasa, vreau si eu unghii de cotoroanta!![]()
elara
am vazut-o pe cris mireasa, a fost f frumoasa. iar maria...absolut superba!
trebuie sa-i multumesc cuiva f drag: gecko
ca s-a gandit la Amira cum ii este! multumim!
bubu
si eu am ras de patania cu masina de spalat, dar si eu mi-am facut-o cu mana mea. v-am povestit, era imediat dupa ce am nascut, v-ati amuzat tare atunci!![]()
cuscra
piscineala placuta!
va las, ma duc sa vad daca s-a trezit fii-mea!
amira_roxana spune:
nu s-a trezit!
ariel
nu te-am uitat, dar nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te linistesti! noi suntem alaturi de tine si treb sa fii optimista chiar daca ti-e greu!
ramo_cata spune:
buna dimi..
adriuta mersi pt
...iau o gura virtuala si fig afara ca s-a trezit andru si apoi iar se pune caldura...
ariel
si merci
amira ma bucur ca sunteti bine
gata fug ca se smiorcaiue lnag mine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
neatza!..Mufa a dormit bine in deplasare...
ce piscineala, cuscra, ca nu vor ai mei
...as fi mes eu dupa masa la o baie, dar nu am cum ajunge..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
apropo, gecko, (unde esti soro, nu dai si tu bombocino australian, uite ca sti-a furat Adriuta suprematia
), te-a auzit Dumnezeu si s-a sucit fraierul ala, si-a dat seama ce stupizenie facea, asa ca se intra la piscina cu pretenari
, dar mai restrans, asa..si cu reguli noi cica..sa nu faci aia, ailalta
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!