Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
nicol draguta firma luminoasa, sa fie cu noroc!
a aparut underqueen
...ce a crescut Tudor, e dragalas tare!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Hello, stau in casa la racoare ca azi am auzit ca e teroare toata ziua.
E greut ca Rebe isi face prea putin de lucru singurica, in rest vine la mine si vrea "batze", asta e... Baietii sunt la Dunare dar se intorc pana diseara.
Ramo, este excelenta lista de la Ariel, o s-o salvez si eu...As mai adauga fenistil gel, betadina, mixtura mentolata , deocamdata nu-mi mai vine altceva in cap...
Distractie placuta azi la nunta.
Luny, ce super ca a dormit bine Muffa.
ariel_7000 spune:
multumesc, fetelor
. am dormit foarte prost...abia pe la 6 am reusit sa inchid ochii si la 9 m-am si trezit...nu va zic ce am visat
.
ai mei sunt bine la valeni, au zis ca aseara s-au invelit cu patura, asa era de racoare
, alex cica a bazait ca a avut cosmar...e o fetita acolo care-i baga in cap numai prostii cu fantome si strigoi si fraiera mea o asculta...aseara venise iar fetita si ii spunea ca mitzi (pisica alexutzei de la valeni) este de fapt un strigoi
. alex s-a infuriat si a aplicat ceea ce am invatat-o, adica a dat-o afara pe aia
...dar tot a visat urat, uffff.
teo e in elementul lui acolo. scotoceste peste tot, face "curat" in casuta lor de joaca, adica arunca toate jucariile afara
, acum dadea tarcolae piscinutei
. alearga dupa pui, dupa pisici, catei si ce alte aratari mai apar pe la mama prin curte.
roxana, mda, serios motiv au gasit...lasa, sigur vei gasi ceva bun
eu iti tin pumnii! ce a avut amira pana la urma?
luny, super! deci aveti unde sa va balaciti in continuare!
maria, nasol rau cu maselele si caninii astia...si pe mine m-au terorizat. cu lipsa somnului...eu m-am "imunizat"
.
adriuta 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
clau, pe voi va ajuta fenistil? ca pe noi...nu. eu am luat Autan - dopopuntura. parca e mai bun....adica nu se mai face buba cat moneda de 5000, ci cat aia de 1000
...am uitat de mixtura si betadina, dar erau si alea in "trusa de scule".
aveti idee unde se poate face un curs de prim ajutor, chiar si contra cost?
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
VALENTINA C spune:
Suntem din nou dupa o noapte aproape alba: s-a trezit des de tot, a gemut in somn mai mereu...
Partea buna e ca aftele aproape au trecut, am terminat antibioticul, o sa-i mai dau in continuare Biotics, si ca de ieri, a mancat si el ceva 
ursule, e 100% siur baiat? Mie mi se pare cam devreme totusi...
Valentina cu
Matei si
10+ cu Luca/ Mara
clauclau spune:
Ariel, da, am vazut ca merge fenistilul la Rebe , i-am dat intr-o seara la o ciupitura de tantar care se facuse maricica de la atata scarpinat si dimineata nu se mai vedea deloc.
Incearca sa te odihnesti putin ca ai tare nevoie si gandeste pozitiv.

Aaaaa, Ursuletz, voiam a-ti zic, Rebe a fost baietel mult timp...abia la morfologia de trim 2 mi-au ziz ca-i fetita!
Vali, imi pare rau de noaptea alba.
Bine ca au trecut aftele.
luny spune:
Mufa a fost intepat de viespe anul trecut in Grecia...i-am dat cu Fenistil dupa cateva ore
, cand am ajuns inapoi la vila, dar chiar si asa, si-a facut treaba imediat!
Ariel zice Liviu de curs de prim ajutor, la sp. Floreasca, te duci la receptie si spui exact ce vrei, cauti sefa de tura a asistentelor..el zice ca stie ca se faceau cursurile daca ai un minim de pregatire de specialitate, dar sigur ai putea, ca voluntar civil, sa-l faci..
Iubirea mea,
luny spune:
ariel uite si aici http://www.crucearosie.ro/activitati/prim-ajutor.html
http://www.smurd.com/pages/curs14.html
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
multumesc, luny, o sa studiez! si eu stiam ca trebuie sa ai "ceva" pregatire, dar cine stie...eu vreau sa invat pt mine, nu sa plec in interventii :).
o sa mai incerc si eu fenistil. tind sa cred ca e vina tantarilor, nu a gelului, caci si mie, daca ma inteapa, acum, imi apar ditai buboaiele. inainte nu...cred ca sunt baltile astea din zona imputite si d-asta si tantarii mai infectiosi...nu stiu.
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga