Puiuti de Randunici 2008!! (289)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, cam cat se mai da la o nunta? nu va fi o nunta foarte fitzoasa, dar nici "simpla"...ceva de mijloc. ...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici...sunt pe fuga ca ard o lasagna pe foc...
Sar'mana de cafeu...f util...mi-a dat bestia trezirea la 6:30 cu chef de joaca si distractie...dar am gasit eu ac de cojocul lui...va las dovada cu ce am facut azi...sa nu ziceti ca nu sunt generoasa

si le salut pe mamicutzele ce au aparut la noi...imi pare bine sa aud ca Amira e spre bine...Maria Bepanthene la popou lui Tudor si se va face ca nou...

FUGGGGG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ramo, pentru scaune diareice eu n-as pleca fara Hidrasec si saruri de hidratare (Prolyte sau Humana).
Ursulico, felicitari pentru bebe ursulet mai mare cu o saptamana.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ariel, eu stiu ca in jur de 200 de euro. Cel putin asa e pe la noi. Daca e mai modesta merg si 6-7 mil, depinde si de relatia pe care o ai cu mirii sau nasii.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut Patrick printre iepurasi si canguri! Ce frumos si ce fomica i s-a facut apoi! .Gecko, dar e racoare la voi, nu vrei niste caldurica de aici ca avem doar vreo 39 de grade la umbra!

Raluca, .

Am culcat printesa si pap niste pepene galben, bun rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

azi au fost vreo 20 de grade (plina iarna) asa ca vreo 10 grade accept cu draga inima

Mergi la inceput

Si la noi ar fi super cu 10 grade mai putin.

Am oprit aerul si m-am bagat putin langa Rebe la culcare si m-am trezit acum lac de sudoare, fleasca! Ma duc repede la un dus si sper sa se racoreasca pana ies...bine ca nu s-a trezit printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou! Eram convinsa ca am scris dimineata, dar doar am citit si apoi am plecat repede Am iesit putin si l-am dus pe Vlad la soacra-mea, apoi am stat intr-un parc cu umbra deasa si era acceptabil...
Stef abia acum e la nani cu bibele si stau si eu linistita...

Clau, ce devreme dormiti de pranz! Eu abia la 3 ii culc...

Azi Stef s-a trezit la 9 jumate, si-a baut laptele, apoi i-am facut un mar cu 2 biscuiti si a papat tot si la pranz ciorbita toata, i-am si numarat linguritele, sa vad cat duce , ca incepuse cu fitzele...pana la urma a stat frumos si a mancat.

Ma duc sa-mi iau o inghetata din congelator, dau drumul la aer si imi iau laptopul si fug in dormitor

Vali, ma bucur ca Matei e bine! n-ai ajuns la Stanciu, nu?

Gecko, dezmat, o gramada de poze Foarte haiosi cangurii si Bursucel cu iepurasii

Ariel, super listuta! La ai mei merge Smecta de minune cand fac kk moale si ceai de menta la greu! eu imi iau la mare si o cana electrica sa incalzesc apa pt. laptic si ceaiuri, daca o fi nevoie. Fenistil ii ajuta si pe ai mei...M-am uitat in farmacie la Autan si zicea ca nu e recomandat sub 3 ani...acum stiu ca lui Vlad ii dadeam cu Off si avea 1 an jumate -2...

Luny, deci a dormit Mufa la mamaie toata noaptea? Macar v-ati odihnit si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adriutule, cum sa ma supar, mai? pai de-aia v-am povestit sa va distrati si voi , era de ras

Tocmai imi notam in agenda lista cu medicamente si am completat cu supozitoare Diclogesic, sunt la fel de bune ca si cele cu novocalmin la febra mare, peste 39,5 si sa fie inca o alternativa...
Si nu uitati termometrul si eventual aparatul de priza olinth cu rezerve.

Mergi la inceput

Da Bubu, Rebe doarme de pranz mereu la 13.30-14 pana pe la orele 16-16.30 . Dar ea se trezeste devreme dimineata , la 8-8.30. Si eu stiam de Autan ca e pentru copii mai mari dar poate or fi scos si de pitici, cine stie? Eu il folosesc la Razvi si e super bun. Si la fel si eu in calatorii, smecta si ceai de menta nelipsite din bagaj!
Somnic usor!

Mergi la inceput