Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 8
nicol_conte spune:
Nu te-am uitat Maria, pe unde ai umblat? Ce mai face bebe?Nu ne zici nimic de el?
Blanka hai ca mai e un pic si scapi de burtica..nasol cu caldurile astea, eu pe Alexia am nascut-o in august si stiu cum e bu burta mare pe calduri..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
nicol_conte spune:
Clau, Bubu -mersi , ma bucur ca va place si va invit si pe voi la mine - fac cinste cu un rasfat ceva![]()
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
underqueen spune:
pai bebe a crescut
...incerc sa pun cat de curand si niste poze, desi camera foto a decedat "gratie" lui Tudor
...in rest ne luptam cu caninii, devenim pe zi ce trece mai nazdravani, si crestem.
de ieri avem o problema cu funduletul
...de la caldura asta s-a oparit saracul de nu suporta nici sa-l spal...sper sa-i treaca cat mai repede, ca mi se rupe inima de mila lui
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE DE CAND NU NE-AM VAZUT
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
underqueen spune:
am mai pus la semnatura niste pozici...dupa cum se vede e foarte harnicut si ii plac masinile...a, si intre timp l-am tuns ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
ramo_cata spune:
mihp
si nu te panica...
luny si andru a fost in greva foamei azi..a mancat la pranz ciorbitza ,a papat carnitza facuta bucatele de mine si lapticul la somnic..apoi cand s-a trezit iaurtelul l-a refuzat,am incercat cu piure de pui cu legume neslte..bleahhh l-a gustat putin si gata nu a vrut...l-am lasat pana pe la ora 19 si atunci refuz refuz..imi cerea intr-una "am am" adica apa...a ciugulit porumb fiert,o bucatica mica de pepene verde..apoi pe la ora 21 a mancat putina ciorba cu noi si a mancat o juma'de pipota
...si lapticul de seara cu cereale..andru la castravete mananca doar miezul,ce este cu seminte
in rest scuipa,ardei gras la fel scuipa..rosia are momente cand o mananca momene cand o scuipa...si eu dau vina pe caldura asta insuportabila..nici eu nu am avut pofta de mancare dar saracutul andru...
ursuletule sa fie sanatos bebe ursulet si la fel de papacios ca fratiorul lui
mimo tu unde evadezi?
nicol arata f bine firma luminoasa..multa bafta 
mstela eu am auzit ca si maine ar fi canicula si de duminica s-ar raci putin...asa ca evadeaza linistita
maria bine ai revenit ..ce face randunelul mic?aa gata l-am vazut..e un scump
bubu de cutit zici?a pus si andru mana pe unul ieri si abia am resuit sa il scot din mana lui...nu pot sa mai las nimic pe marginea mesei ,mobila de bucatarie ca pune mana pe tot..are pica pe cosul de gunoi,mancarea pisicii..off doamne de oalele mele din dulap nici nu mai vorbesc ca mi-a facut dezastru ,mi-a dat cu ibricele de gresie si le-a ciumbrit pe toate...mai are o placere sa se suie in pat/fotoliu direct in picioare ,isi pierde echilibrul si era de cateva ori sa cada pe spate..mi-a dat emotii de f multe ori..azi a urcat si 2 scari singur ...nu pot sa-l mai scap din ochi absolut de loc...
gata acum va las..maine o sa am o zi plina...ne petrecem cu alex si cu toti prietenii lui de la mami de la bloc..si tre'sa mergem si la o nunta...trebuia sa mearga socrela dar de azi noapte i s-a decalnsat iar "criza" de voma si rau si ne ducem noi...nu prea avem chef ca sunt numai colegi de-ai ei de la servici dar na ce sa facem tre'sa mergem ...avem obligatie![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Ramo, la fel imi facea Vlad, imi ciobise toate oalele si ibricele de gresie
. Stef nu are mania oalelor ci a castroanelor si lingurilor de lemn...la astea are voie, si le ia singurel si face mancare. Iar cutitul era unul lung, de paine, care era pus pe mijlocul mesei...dar se ridica pe varfuri, cu degetele de la picioare indoite in interior
si l-a luat imediat! eu cu Vlad il asteptam sa vina dupa noi in dormitor, il tot strigam si vine si el mandru cu cutitul in mana, parca avea iatagan si il tinea de maner, frumos
L-am controlat imediat sa vad daca are taieturi..doamne fereste...un zapacit ![]()
Maria, bine ai revenit! credeam ca ne pregatesti si tu vreo surpriza
, cam asa fac randunicile care absenteaza L-am vazut pe Turdor dolofanel!
Sovi, tu ce faci mami? sora mea are o burtaaaaa maareeeee
, azi a fost la control si totul e ok ![]()
ramo_cata spune:
am si eu o intrebare ...pt maine la
ca vad ca v-ati dus la nani...
ce medicamente trebuie sa iau pt andru in concediu?in special pt burtica.diaree..nu am avut probleme niciodata si nu stiu si sper sa nu am probelem nici in concediu dar mai bine sa fiu pregatita...
gata fug si eu la
va
si va doresc o noapte linistita
ramo_cata spune:
bubu e bine ca l-a luat de maner abdru l-a luat exact de lama ...off mai mai...se joaca cu linguir de lemn,linguri de inox ca fac zgomot
au mama mea...si telurile mele,unul de plastic unul de inox
cu amnadoua o data..ii dau unul il cere si pe celalalt...
ma bucur ca sora e bine
gata am fugit la nani
ariel_7000 spune:
ramo, azi am pregatit "trusa de scule" a lui teo, caci a plecat cu ai mei la valeni: antitermice (nurofen, eferalgan, paracetamol supozitoare, novocalmin supozitoare, algocalmin fiole), antihistaminice (zyrtec, calciu gluconic), de raceala (vibrocyl, stodal, aerius, prospan, otocalm), de kkastoreala (furazolidon, argila, pliculete ceai de menta, enterol, biotics), un flacon sigilat de ospamox (Doamne fereste sa fie nevoie!), dentinox, dopopuntura si spray antiganganii de la Autan, crema de plaja,plasturi, leocoplast, rivanol, tinctura de galbenele, alifia de galbenele...plus ce-i dau zilnic dupa viroza: vitamina C picaturi si infludo. i-am dat mamei si crema de putza, nu de alta, dar am inceput sa-l dau de cateva zile.
nicol, te-ai organizat super! cu pliante, reclama radio...
Bafta maxima!
bubule si teo fura tot!! ii ziceam lui marcel sa-mi faca dulapuri numai pe sus, ca nu mai tine...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ursuleata spune:
Fetelor, multumim pt urari, e baiat 100%....sunt ffff fericiti.
Sor-mea are fetita, am fost amandoua la Nayel.
Acum ma duc sa fac un dus, sa ma culc ca maine mergem la nunta care incepe la 2 
Vlad
Mami de ursulet
bebe