Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 5
tonic spune:
Ariel
poate nu e asa rau. 
Bubu ai fost mortala cu patania ta! Al meu e ofticos tare la chestii de genul asta, eu sunt mai "relaxata". Si daca tot o patiti des, de ce nu incerci sa legi furtunul direct, sau nu merge? Asa aveam eu la garsoniera si eram mereu cu inima stransa.
Rami am citit si eu ultimul capitol, in rest din 25 iunie si pana pe 20 iulie sunt blank, nu stiu nimic, daca nici montajul nu-l vazusem!
. Si inca nu retin tot, de fapt nu-mi vin ideile cand scriu, doar cand fac altele prin casa sau sunt pe afara cu copiii imi mai amintesc de una-alta si ma oftic ca nu pot scrie atunci.
Ursuleata multa bafta, sunt sigura ca va fi bine fratioara lui Vladut.
Ela de cate ori vad reclama la pampersul nou mi se pare ca baietelul seamana cu Mihai cu ochii aia mari si albastru deschis. Imi place cum povestesti de el, si nu te mai agita ca alearga si face nebunii, bine ca e sanatos, asta e meseria lor, sa faca obraznicii.
Stiu ca si tu il mai alaptezi pe Mihaita. In afara de san ii mai dai alt lapte? Ca eu nu stiu daca e suficient si nu prea mai stiu multe persoane in situatia noastra. Luki papa iaurt si branzica, dar nu mai mult de o portie/zi, poate ma mai lamureste cineva.
bubu05 spune:
Tari bancurile 

Tonic, pai am avut furtunul bagat ca lumea, de instalator, direct in scurgere nu stiu cum, cand am renovat baia anul trecut...si crezi? la prima spalare am inundat tot blocul, pana la parter
si atunci l-am scos si am zis ca nu-mi mai trebuie si il pun eu in wc cand spal, cum era si pana acum...masina de spalat fiind langa baie, chiar pe peretele cu wc-ul...altfel nu am cum sa fac...doar sa pazesc copilul mai bine 
mimonix spune:
Ariel
, totusi , poate mai e o sansa ...poate e doar o greseala sau poate e intr-un stadiu extrem de incipient de nu are nicio modificare a analizelor de sange...n-am cuvinte 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Tari bancurile ![]() ![]() ![]() Tonic, pai am avut furtunul bagat ca lumea, de instalator, direct in scurgere nu stiu cum, cand am renovat baia anul trecut...si crezi? la prima spalare am inundat tot blocul, pana la parter si atunci l-am scos si am zis ca nu-mi mai trebuie si il pun eu in wc cand spal, cum era si pana acum...masina de spalat fiind langa baie, chiar pe peretele cu wc-ul...altfel nu am cum sa fac...doar sa pazesc copilul mai bine ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Iti vand un pont
Mai curat decat iti poti imagina. Adevarat ca creste consumul de apa si de "sapun" din ala de toaleta
Oricum, imi pot imagina ce distractie a fost la piscina improvizata ad-hoc in casa 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mihatp spune:
randunici, doctorese sau nu...
mi-am ridicat azi Pap's si imi zice asa:
"celule glandulare endocervicale atipice AGC-NOS"
recomandat: controlul canalului cervical si al cavitatii uterului.
abia miercuri am programare la medic (cu care am nascut)
pana atunci... ma panichez sau nu?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ariel, poate te ajuta fetele...imi pare rau de vestile astea... ![]() Si daca va zic ce a facut Stef, sub atenta mea supraveghere . Era cu Vlad in dormitor si se jucau asa frumos Stef era in baie, uitase randunoiul usa intredeschisa si el!!! mi-a scos furtunul de la masina de spalat din wc si tropaia lipa-lipa in apa, si cu mainile in wc, se distra voie mare Vlad cand l-a vazut a intepenit, nu si-a dat seama ca plecase din camera, ca el juca acolo cu masinutele...si nu va zic, iar a ajuns toata apa in dormitor, mi-a facut mocheta varza, covorasul din baie varza....plus ca musiu scosese si servetelele umede, toate! din baie si erau insirate, plus hartia igienica era cazuta in apa Va inchipuiti ce tablou frumos ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
bestial, era de poza

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Ariela
si ptr Geckolina
ursulica abia astept vestile minunate despre bebe!
azi aveti nunta?..
miha nu stiu ce e rezultatul tau, sunt pe dinafara..
sa nu te panichezi!
Iubirea mea,
luny spune:
Concluzii de nemancare: nu vrea mancare gatita! papa max 4-5 linguri/gramajoare din mana!! in schimb, functioneaza soldateii cu paine, cascaval/mozzarela si rosie, sau unt cu miere, astea le mananca chiar bine...
-fructele inca merg, mai mult bucati..
-iaurtul din cana de baut
-nu mananca iar in scaun, decat rar, doar din mers..
acum, astept idei de la voi pentru:
-cum ii dau legume si carne, daca ciorba-nu, piureuri-nu?
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
luny, legumele crude, salata sau bucatele...carnea...ia o pauza cu ea, pana ii trece repulsia. ma mai gandesc si daca imi vin idei, iti zic...
miha,
, nu stiu nici eu ce sa-ti zic...doar ca iti tin pumnii.
gecko, multumesc mult, mult, mult! recunosc, ma sperie rau de tot ideea sa fie LNH...oricum, pana afla ce si cum, incep sa adun informatii despre medici, tratamente, medicamente. am gasit deja cateva utile, acum sap dupa cele mai mici preturi la "Mabthera".
in caz ca se va da acest diagnostic, as prefera sa cunosc deja cat de cat ce presupune asta.
daca ai info despre boala asta, medici, tratamente, preturi, orice, tu sau altcineva, va rog sa mi le dati si mie. 
ma duc sa ma intind putin, ca simt ca pic.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
luny spune:
ariel
eu totusi sper sa nu fie repulsie fata de carne...zic mersi si ptr aia 4-5 dumicati, cu carne in ei, decat deloc, deocamdata..
Rosie cruda rupe, altceva, nu prea, a ros la un castravete, dar il cam scuipa, asta tari sau cu coaja, cum e ardeiul gras, il enerveaza..si pediatra a spus sa ii dau legume crude cat pot de mult, dar...
Iubirea mea,

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
si el!!! mi-a scos furtunul de la masina de spalat din wc si tropaia lipa-lipa in apa, si cu mainile in wc, se distra voie mare