Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Aha, inca va amuzati ![]()
Mimo, cand nu aveam copilasi si stateam la 2 camere, ne facuse instalatorul de-acolo evacuarea in burduful ala de jos dela wc si era senzational! nu se tragea apa singura
Dar acum nu mai fac experimente ![]()
Luny, pai fa si tu la aburi sau la cuptor legumele...carnita la gratar sau cum vrei tu...si ii pui soldatei pe farfurie...
luny spune:
in seara asta il duc la mama, sa dormim si noi la noapte, ca maine iub mai si lucreaza...mama zice ca l;a ea va manca:)), e si mai racoare..la noi sunt azi 30 grade, ca niciodata, o fi si asta..deci, Bubu, de cuptor nici nu se pune problema la noi!...asta e situatia
..asa ca maine stam acolo toata ziua, poate avem noroc sa mergem la piscina, daca binevoieste taica-miu, ca ar avea ceva treaba
sunt curioasa cum va papa maine acolo...vreau sa-i dau ficatel...cu ceva legume..eventual le fierb morcov, fasole verde, sa vad daca le papa din mers, bucati..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Bebe e foarte bine , e mai mare cu o saptamana.Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Dar ce va fi stii ?
Sa fie sanatos asta e important si la mai multe vesti bune.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Clodute spune:
iarta-ma
nu prea am fost atenta... si gravida si cald afara...
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
clauclau spune:
Oauuuu, felicitari Ursuleata, sa faci un baietel la fel de frumos si mancacios ca Vladut!
Felicitari mami!

luny spune:
ursulico sa fie sanatos si sa ve bucurati de amandoi baietii vostri!!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
ursuleata felicitari
Asa sa fie pana la capat
Si cine stie, poate se hotaraste sa nu fie baiat pana la urma ![]()
E o caldura absolut ingrozitoare, "bolnava" chiar
Eu una numai pot
Ce faceti fete cu burtici mari, mai rezistati???
Un pup mare mare pt fiecare :Sovi
,Clodute
, Blankar 
Noi incercam maine sa evadam ,dar e tare greu cu piciul asta...patut, carut, borcane si sticle 
Noapte buna 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea