Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 4

ramo_cata spune:
 mama bubu ce distractie a fost pe capul lui stef..
RAMI  mamica fericita    de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

cami33 spune:
 Ariel
, poate nu este prea grav. Doamne ajuta!
Bubu, am vizualizat baia ta
. Asa face si Luca in rarele momente cand evadeaza din sufragerie, nu stie ce prostii sa faca, in cea mai mare liniste![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
       Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

clauclau spune:
 Mamaaaa Bubu, si eu m-am distrat de tabloul din casa ta...stiu ca pentru tine nu e distractiv, dar asa haios ai povestit...Puii astia nazdravani, abia asteapta sa faca neste stricaciuni 
.
Gata, beietii au plecat, Rebe doarme, am motait si eu o jumatate de ora, AC merge, e racoare, asa ca merg sa-mi mai fac o cafeluta, poate si savurez putin din ea ca acusica se trezeste terorista casei.

raluca2107 spune:
 Mai Bubule, tu cred ca ai scris sa te consolam ca e jale la tine dupa portia de libertate a Stefului, da nu ti-a iesit ca si eu m-am distrat la greu 
. Dar daca se intampla la mine nu cred ca mai radeam 
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

bubu05 spune:

Uite asa radeam si eu daca povestea altcineva 
 Noroc ca am la masina cea noua program scurt de 30 de minute si am bagat cele 4 prosoape si covorasul din baie sa le clateasca repede...s-a uscat si pe jos, dar eu ma oftic, pt. ca nu e prima data cand vine apa pe parchetul din dormitor si o sa se faca nasol la un moment dat...chiar eu am uitat de multe ori sa pun furtunul in wc si m-am trezit cu balta in casa 
Si nu va mai zic cum am intepenit cand am vazut si firul de la masina, care era in priza 
 in balta aia 
Vlad a venit repede si a lipait cu picioarele si a cazut fix in fund in balta pt. ca a alunecat 
, Stef era in delir fleasca si lipaia ca o rata cu picioarele, ma si mir cum de n-a cazut si el si eu imi pusesem mainile in cap 
I-am bagat pe amandoi in dormitor si am strans...
Haiosi tare, nu? ![]()

ariel_7000 spune:
 ma ingrozesc din ce citesc pe net...e cumplit! 
bine ca au plecat la tara, poate reusesc sa se detaseze, sa se incarce cu energie...
mami de alexutza (10.04.2003)
si  
 Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade: 
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" 
Lucian Blaga 

gecko spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ariel_7000 nu cunosc termenii...o sa ma apuc sa-i studiez cand o sa am energie... dr de la spit orl au zis ca nu mai tine de ei, au trimis azi proba pt un alt test la oncologic...la prima vedere, un dintre cele 2 tumori mici pare a fi maligna (scrie: "mic limfoganglion cu structura stearsa prin proliferare limfoida difuza cu celula mica (medie) - in obs. limfom malign non Hodgkin si glanda salivara de tip seros cu sialadenita cronica sclerogena), iar cea mare e "sialadenta cronica sclerogena"...ce-o insemna asta nu stiu...la a 3 a scrie "tesut fibrohialin"... gecko, cata, liana, HELP!!! ma puteti ajuta cu o traducere, pt creierul meu? mami de alexutza (10.04.2003)  si    Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga  | 
ariel, sunt pe un teren necunoscut aici
 dar ce pot sa iti spun e ca ai acolo doua diagnostice (Limfomul si Sialadenita cronica sclerogena) care  prezinta cam aceleasi modificari histologice. Ambele au infiltrat limfocitar la microscopie si peste tot zice ca una trebuie luat in considerare ca diagnostic diferential la cealalta (daca banui limfomul trebuie sa excluzi Sialadenita si invers).Una din boli este ce este si banui ca intelegi iar cealalta este o inflamatie cronica a glandelor salivare (unii presupun ca ar fi un raspuns imun la un stimul din exterior...fara a se spune clar care e acela) si se trateaza cu antiinflamatoare steroidiene.
Ce as vrea eu e sa vezi acum ca prima tumoreta are diagnostic in observatie (nu e de certitudine)...la cea de-a doua iti spune clar.
Daca vrei sa googalesti uita-te dupa Chronic sclerosing sialadenitis sau Kuttner tumor.

raluca2107 spune:
 Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca.
Asa ca ii spuse sotiei:
- Scumpa mea, vin repede.
- Unde mergi, iubitel? intreba sotia.
- Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere.
Sotia spuse:
- Vrei bere, dragostea mea?
Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania , Olanda, Danemarca.
Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost:
- Da, acadeaua mea, dar la bar, stii tu, au halbe inghetate.
Nu a apucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse:
- Vrei halba inghetata, iepuras? si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana.
Sotul devenise cam palid, dar spuse:
- Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase. Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?
- Vrei gustari papusel?
Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde: aripioare de pui, ciuperci, coaste de porc,
- Dar, draga mea, la bar, stii, se mai injura, se vorbeste urat.
- Vrei vorbe urate draga? Auzi, ba, coaie! Bea-ti in pana mea berea in nenorocita aia de halba inghetata si manca-ti cacatele de gustari, pentru ca esti insurat, si nu mergi nicaieri!!! Clar, nenorocitule?
Si au trait fericiti pana la adanci batraneti...
O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acela se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata: 
- Iesi! 
- Nu ies! 
- Iesi! 
- Nu ies! 
- Iesi! 
- Cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies - inseamna ca nu ies!!! 
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor