Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 3
ariel_7000 spune:
(adica butoi...)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
tonic spune:
Salutare si de la noi!
Multumim de urari tuturor, scuze ca n-am facut cinste, dar am fugit de caldura, plus ca de cand cu otita mi se pare ca face zgomot prea mare calculatorul si nu prea l-am mai deschis.
Am fazut poze cu Andru care s-a facut si mai frumos, si mananca frumos cu furculita fara sa demoleze masa si sa scoata ochii celor din jur , iar Rami la fel de tanara si frumoasa cum o stiu (din celelalte poze).
Teo de Stela si Teo de Liana ambele niste bucalate frumoase, cu impresii diferite despre litoralul romanesc .
Iulia o printesica minunata, ca totdeauna.
Naty drum bun si vacanta asa cum o doriti!
Poze de la intalneala din IOR, cu toti puii dragalasi si Mufy mai blond si mai carliontat ca niciodata.
Bubu ai unele poze unde Stef seamana cu Luki, cum sta el serios si studiaza lumea.
Vreau si eu sa ne vedem, si unde mai pui ca eram si noi in IOR atunci, dar pe la tiroliana. Acum venim zilnic, sa scap de nisipul din cartier, dar nu ne-am intalnit cu nimeni
Cleme, Violeta felicitari pentru sarcini, sa fiti sanatoase si voi si copiii, sa va mearga totul bine!
Luny nu mai fi suparata, se repara Mufy. Cand ma dadeam eu cu capul de pereti cu Antuca pt ca nu manca - si ai vazut cat e de "grasa"- mi-a zis dr ca nu e nici un copil asa de fraier sa moara de foame. Pacat ca nu exista solutii de terapii pt disperarea mamelor, ca ei de mancat se apuca pana la urma!Culmea e ca acum imi dau seama ca nu manca ea chiar asa putin, dar faptul ca nu crestea dupa norma si presiunea celor din jur ma innebunea!
Daca vrei te invit la o plimbare prin Mall sa-ti treaca supararea! blondului mofturos .
Clau sa nu mai pleci la petreceri fara aparat. Auzi tu, sa nu filmezi fata! Mi-o imaginez numai ce antren si voie buna pe ea intre copiii mai mari! Si sa stii ca am salvat cateva poze cu voi la munte, sa ma racoresc pe canicula asta!
Nicol bafta multa cu afacerea si un mare pt cucuiata mica.
Miha chiar ma gandeam la tine si la Luca inainte sa apari cu pozele, era ceva legat de psihologi si imediat mi-a fugit gandul la voi. Flacaului ii sta foarte bine tuns, nici nu se putea altfel, iar carliontii sunt sigura ca vor reveni pe toamna.
mare pt Mihutza sa treaca maseaua si inca unul si mai mare pt ca acum am vazut si eu montajul.
mai am multe de scris, dar se foieste Luki si tb sa fug.
Poate la noapte reusesc sa revin cu restul mesajului.
Pana atunci toate randunicile si puii, sper ca sunteti bine si stati la umbra.
tonic spune:
Ariel ce-ai mai patit! Sa inteleg ca vestea pt tatal tau te-a bagat in butoi? Sper sa nu fie nimic grav! ca ai avut destule pana acum.
Valentina multa sanatate lui Matei si succes la dr. Cand va faceti bine tb neaparat sa ne vedem ca am o datorie la tine si mi-e .
Cu Luki in brate imi piere inspiratia, bat doar cu stanga incet sa nu-l trezesc si imi intra creierul in repaos, nu ca ar da in trap de obicei.
inca un pt Mimo si Dudutz, poate ne mai vedem prin parc. Pe unde mai bantuiti acum? Si relaxeaza-te e prea cald sa-ti mai faci nervi! de zarzar.
bubu05 spune:
Ariel, mi-e si frica sa te intreb...ai vesti de la analizele tatalui?
Noi n-am iesit deloc afara, randunoiul s-a dus si mi-a facut piata, apoi l-a luat pe Vlad de la gradi...la mine e racoare si bine, am facut ciorbita de pasare de tzara si a lins Stef tot castronelul...cam un polonic plin, gros, cu painica si cu un ficatel Mai devreme mancase si o banana mica si dimineata o felie mare de almette cu rosie, si-a revenit puiul meu papacios
De azi dimineata la mine canta intr-una MJ...
clauclau spune:
Ariel, ce s-a intamplat? Da Doamne sa fie bine...
Tonic, .
Luny, somnic bun daca te-ai bagat langa Muffa, cred ca o sa fac si eu la fel, numai sa plece baietii si apoi la nani daca nu se trezeste mandra intre timp.
bubu05 spune:
Randunoiul meu lucreaza we asta...dar dimineata ne putem vedea prin Tineretului sau Carol...probabil pe la 10-11...cica se mai domoleste si canicula asta in we...
Daca vrea cineva sa ne intalnim, ar fi super!
Ma bate Vlad la cap sa-l las putin la calculator sa se joace...revin dupa ce se culcacesc
ariel_7000 spune:
nu cunosc termenii...o sa ma apuc sa-i studiez cand o sa am energie...
dr de la spit orl au zis ca nu mai tine de ei, au trimis azi proba pt un alt test la oncologic...la prima vedere, un dintre cele 2 tumori mici pare a fi maligna (scrie: "mic limfoganglion cu structura stearsa prin proliferare limfoida difuza cu celula mica (medie) - in obs. limfom malign non Hodgkin si glanda salivara de tip seros cu sialadenita cronica sclerogena), iar cea mare e "sialadenta cronica sclerogena"...ce-o insemna asta nu stiu...la a 3 a scrie "tesut fibrohialin"...
gecko, cata, liana, HELP!!! ma puteti ajuta cu o traducere, pt creierul meu?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ramo_cata spune:
bubu ieri am facut si eu ciorbitza de pasare de tara.. lui andru ii place la nebunie...ieri si azi i-am dat carnita neblenduita si a papacit singurel...
tonic vad ca ti-ai facut temele
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Ariel, poate te ajuta fetele...imi pare rau de vestile astea...
Si daca va zic ce a facut Stef, sub atenta mea supraveghere . Era cu Vlad in dormitor si se jucau asa frumos Si ii las in pace si ma duc la ale mele, zic sa spal vasele...Dupa 5 minute, ca n-a durat mai mult Stef era in baie, uitase randunoiul usa intredeschisa si el!!! mi-a scos furtunul de la masina de spalat din wc si tropaia lipa-lipa in apa, si cu mainile in wc, se distra voie mare Vlad cand l-a vazut a intepenit, nu si-a dat seama ca plecase din camera, ca el juca acolo cu masinutele...si nu va zic, iar a ajuns toata apa in dormitor, mi-a facut mocheta varza, covorasul din baie varza....plus ca musiu scosese si servetelele umede, toate! din baie si erau insirate, plus hartia igienica era cazuta in apa Va inchipuiti ce tablou frumos