Puiuti de Randunici 2008!! (289)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Maine incep ultima saptamana de serviciu din anul asta scolar, apoi 3 saptamani am vacanta!!!

Numai ca din pacate, nu cred ca vom ajunge nici la mare, nici la munte cu pregatirile astea...

Valentina cu Matei si 10+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Mimoo, m-am apucat sa scriu sa-ti dau de lucru si tu pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, intru pe fuga... cu o maaaare rugaminte... Daca aveti grupa de sange 01 stati pe-aproape de Coltea si ati vrea sa donati pentru prietena mea, Gratiela Dan, care a aflat ca are leucemie si care este si ea o mamica de pui de aprilie 2008 si eu si familia ei si mai ales baietelul ei Mircea Darius v-am multumi din tot sufletul.

Rugati-va alaturi de noi sa se gaseasca tratamentul corect si sa poata fi sanatoasa din nou! Va multumim!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ma bag la somn, ca bate vantul pe aici...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Fetele, intru pe fuga... cu o maaaare rugaminte... Daca aveti grupa de sange 01 stati pe-aproape de Coltea si ati vrea sa donati pentru prietena mea, Gratiela Dan, care a aflat ca are leucemie si care este si ea o mamica de pui de aprilie 2008 si eu si familia ei si mai ales baietelul ei Mircea Darius v-am multumi din tot sufletul.

Rugati-va alaturi de noi sa se gaseasca tratamentul corect si sa poata fi sanatoasa din nou! Va multumim!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana, o sa intreb in stanga si in dreapta si daca gasesc pe cineva, cu mare placere...

Off,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

hellou si de la noi!

Nicol super naspa faza la nunta!
bine ca nu s-a strigat fiecare cat a dat

L-am vazut pe Muffy hiperactiv(de ce trebuie sa fugi
incontinuu dupa el Luny? face prostii,cade ? nu
ajunge daca il supraveghezi? ); pe Amira cu
podoaba ei capilara(de unde are asa mult par?)
pe Patrick intre animalute(e un dragut)

Vali ma bucur ca sunteti bine!

a fost randunoiul cu Eric la plimbare
cu bicicleta
are scaun in fata pe bicicleta pt. Eric
atata am ras cand l-am vazut ca a adormit
pe bitigla,ii cadea capul dintr-o parte
in alta,dragul de el a fost obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ntz ntz decat 2 pagini...se pare ca randunicile si-eu petrecut duminica in familie..

nicol ce nas ...f bine ati facut..cat tupeu?si eu sunt de aceeasi parere,fiecare pune-n plic cat vrea si cat ii face placere...

gudinde mda 100euro o stea..noi mai avem inca vreo 8 nunti in urmatoarele luni...

bubu ce ai bucatarit bun?

giani ma bucur ca sunteti bine

clau sa va fie de bine plimbaceala si cheltuiala

ioana imi pare rau o sa ma rog pt prietena ta si sper sa se gaseasca donatori...

luny ai fost la babalceala?cum a fost?

noi am stat toata ziua afara ,mai putin cand am facut nani..a fost f frumos,nici cald dar nici a plouat..exact asa cum trebuie..am fost singura,catalin a venit la bucuresti sa-l ia pe socrelu' de la aeroport,s-a intors din minivacanta lui de la barcelona...bineinteles ca i-a adus lui andru o mingiutza...doamne ce reactie a avut cand a vazut-o..si i-a mai cumparat si cata una din auchan...colectionam mingiutze...de la fiecare plimbareala noi primim mingiute...eu am fost un picutz cu kru in sus pt ca nu prea a papacit andru..am vorbit cu cumnata mea si mi-a zis ca a vorbit cu pediatra ei de alimentatia copilului mic..si a intrebatr si de "fitele" celor mici...si i-a zis ca trebuie lasati in pace,daca nu vrea sa manance acum,incerci mai tarziu peste o ora de ex...daca tot nu vrea mai tarziu pt ca fiecare copil stie cand ii e foame,nu poate sta fara sa manance,mananca cat are nevoie...nu trebuie fortat ,pacalit...aaaa si musai fara biscuitei si alte gustarici intre mese mai ales cand se apropie ora de masa..eu nu ii dau nimic intre mese doar apa...biscuitei si alte rontaieli ii dau mai mult seara dupa ce mananca si cand mergem la plimbare....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

OOOOO, va multumesc Vali m-a provocat
Dudutz azi a invatat sa pupe , mai exact sa se pupe in oglinda ! E mortal, face si tzoc! Dar pe noi nu ne vrea, yuck! Numai el e frumos
Si a invatat sa faca brbrbr cu buzele, dar ma rog, asta altii fac de pe la 7 luni Si se chinuie sa faca NU din cap Vai de mine cand o sa reuseasca
Si sa vedeti ce mai stie Are un calut de plastic , gen balansoar. Ei bine, il uraste.Nu-i place sa incalece nici calutul, nici tricicleta, nimic. Daca il pun pe calut urla si se da jos instant. Azi am avut musafiri. Se suie copilul musafir pe calut si in secunda nr 2 incepe Dudutz sa urle. Il impinge sa se dea la o parte, se urca mandru nevoie mare si incepe sa se batzaie de ziceai ca asta face el toata ziua .M-am umflat de ras Ce ofticos, tztztz!
Sau i-a masina (un bord de masina) si invarte cheia.Apoi apasa pe butonul de muzica. Iar eu zic razand: "asa, asa...plimb-o cu masina (pe musafira), pune-i muzica, vrajeste-o...acum ia pune-i si mana pe picior" Si-i pune mana pe picior
E parca din ce in ce mai "luminat", Doamne ajuta!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mda, acum vad ce-a scris Ioana Atat de trist , ce pacat! Eu n-am acea grupa de sange din pacate...dar pot sa spun cu mana pe inima un singur lucru: spune-i sa plece din tara pentru tratament! Multa sanatate!
Gata, uite rasu'plansu'...asa-i viata!
Noapte buna!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

OOOOO, va multumesc Vali m-a provocat
Dudutz azi a invatat sa pupe , mai exact sa se pupe in oglinda ! E mortal, face si tzoc! Dar pe noi nu ne vrea, yuck! Numai el e frumos
Si a invatat sa faca brbrbr cu buzele, dar ma rog, asta altii fac de pe la 7 luni Si se chinuie sa faca NU din cap Vai de mine cand o sa reuseasca
Si sa vedeti ce mai stie Are un calut de plastic , gen balansoar. Ei bine, il uraste.Nu-i place sa incalece nici calutul, nici tricicleta, nimic. Daca il pun pe calut urla si se da jos instant. Azi am avut musafiri. Se suie copilul musafir pe calut si in secunda nr 2 incepe Dudutz sa urle. Il impinge sa se dea la o parte, se urca mandru nevoie mare si incepe sa se batzaie de ziceai ca asta face el toata ziua .M-am umflat de ras Ce ofticos, tztztz!
Sau i-a masina (un bord de masina) si invarte cheia.Apoi apasa pe butonul de muzica. Iar eu zic razand: "asa, asa...plimb-o cu masina (pe musafira), pune-i muzica, vrajeste-o...acum ia pune-i si mana pe picior" Si-i pune mana pe picior
E parca din ce in ce mai "luminat", Doamne ajuta!

poze

dudutzule...

si andru meu pupa ,eu l-am invatat..si ma pupa doar pe mine ..ta'su era negru de suparare..acu;il pupa si pe el...vine cu guritza si o tine deschisa...nu stie sa faca "mmmua"..dar il pup eu si e asa de fericit incat imi da sa-i pup si nasul si ochiul,barbita ...eu sunt in delir cand ma ia de gat si ma strange cat poate el,s-au cand il bag la nani se pune in pat ,se fataie de cateva ori apoi ma tine de gat pana cand adoarme...si cum sa las eu copilul sa doarma in patut?imi spune cineva?cum ,cand el ma iube asa mult...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput