Puiuti de Randunici 2008!! (289)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

fug si eu la ...va pup si va doresc o noapte linistita ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, dar chiar slabuta activitatea pe-aici...noi am iesit afara si era innorat dar pe la noi n-a plouat...ne-am plimbat o ora si ceva, am mers si intr-un parc nitel...

Mimo, ce tare Dudutz cu calu' si cu masina , cred ca va prapadeati de ras!
Stef face cu un degetel "nu" si da si din cap, e mortal, mai ales la ce stie ca e "nu", se duce pana la locul respectiv si incepe sa faca "nu" si ma atentioneaza sa-l vad, apoi face "bravo", sa-l laud
Si pupic ne da tot cu gura deschisa sau tzuguie buzele si asteapta sa-l pupam noi
Azi a fost tare haios, cand am plecat de la socrii dimineata, cand l-am luat pe Vlad, in usa am inceput sa ne fecem "pa" si bunicii sa-i pupe pe baieti. Si Stef tzuguia gurita si plescaia sa-l pupe, apoi se intindea si la mine si la tati si la Vlad si iar la bunici, de vreo 3 ori la rand! daca ne vedeati, stateam in usa si ne pupam

Ramo, bunatatile sunt pe Bucataras

Ioana...imi pare rau pt. prietena ta...dar vorba lui Mimo, mai bine sa faca tratament in alta parte...Doamne Ajuta sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, DRAGA MEA!!! SA AI O VIATA FERICITA SI PLINA DE IUBIRE!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Aoleuuuuuuuuuu, noroc cu Cami nici nu mi-am dat seama ca a fost 27 ....

La multi ani Liana! sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri de puiul tau scump!

La multi ani Roxaniciu! Distractie maxima in concediul de vis si sa fiti fericiti alaturi de minunile voastre blonde cu ochi albastri!

Mergi la inceput

Sunt varza , azi e 27 , nu mai editez mai sus! pfiu...am crezut ca m-am facut de cacao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Liana si Raluca!
multa sanatate si tot ce va doriti!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

La Multi Ani Liana ! Multa sanatate si putere pentru Teo ta dulce.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, Raluca, Liana! Sanatate multa si tot ce va doriti!

Multumesc, fetelor, pt sprijinul vostru!

Ideea e ca nu pot vorbi cu ea, e internata, cred ca si netransportabila... a suferit un atac cerebral sau asa ceva, nu stiu prea multe, nu stiu daca isi va reveni sau cand... dar sper din tot sufletul... Nu stiu daca se pune momentan problema tratamentului...ideea e ca ii trebuie transfuzie de sange...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici...poftiti la cafea, si capuccino si ceai si bombocino

La Multi Ani Liana, La Multi Ani Roxana Claudia !!! Plini de sanatate, bucurii si fericire!!!

Ioana, imi pare tare rau pentru prietena ta. Doamne da sa se faca bine si sa fie langa puiutul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE LIANA.LA MULTI ANI CU SANATATE ROXANA.
SA FITI FERICITE ALATURI DE FAMILIA VOASTRA!!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput