Puiuti de Randunici 2008!! (289)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Din ciclul femeile si GPS-ul: acum am vazut ca Nuvi meu are Road map 2006 nu 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Vroiam sa va intreb: are cineva Garmin Nuvi 200? Multumiti? Nemultumiti?

Am eu Garmin Nuvi 250 de vreun an si e super ok..ne-a dus si in Germania si in Italia si p-ici prin tara, are o abatere de vreo 30 m in spatiu , dar ne-am obisnuit cu el..
Imi amintesc cand ai povestit de nunta aia cand au cerut preotii de 3 ori tariful

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

roxana, eu merg la nunta abia peste 1 luna , insa "testam" piata, ca habar n-am cat si cum se da...daca nu erau prietenii mei dragi, probabil ca dadeam doar banii, fara sa merg, ca nu ma omor deloc dupa iesiri d-astea...dar, la cum ii stiu eu, cred ca va fi o nunta pe gustul meu, gen party, nu "clasica" cu gaini si alte d-alea
cat o fi, cat n-o fi, am pastrat 200 euro si gata...nu e nunta fitzoasa, asa ca eu cred ca ajung...si asa, recunosc ca..., ar fi stat mai bine in plicul cu "datorii"...dar asta e.

ma dor burta si capul de mor!!! vad ca de data asta am avut "ceas".

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nicol,

Atunci tu vei fi "my rock".

Eu parca sunt handicapata. N-am reusit nici macar sa-l deschid. Probabil ca e descarcat, dar nu are incarcator decat pt masina, nu a venit cu un adaptor pt priza din casa.

M-am interesat si harta 2008 costa 80 euro. Pai tot GPS-ul nu m-a costat atat!

Sper sa nu ajunga obiect de adunat praf, sa reusesc sa-l folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Super Amira si Mufy! ce codite dragute are Amira si Muffy blondanet!
si ieri uitasem sa mentionez bursucul printre animalute ..

Nicol nasoala faza de la nunta!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

F deprimant cand dupa o zi lunga vin si eu la calculator, dau refresh si gasesc doar "doua" mesaje De ce-mi faceti asta?
Gudinde unde e magazinul de care povestesti?? Ca eu am gasit azi ceva la Stefanel dar nu va spun ce "scor" avea
Nicol ce mai nas
Noi azi n-am mai iesit afara...cand sa iesim a inceput ploaia 3 stropi amarati si atat, dar ne-am speriat si-am stat in casa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai, Mimo, daca tot ai venit, incepi...

Noi ne-am reintrat in ritm si sunt asa de fericita...A mancat bine, a dormit chiar foarte bine pe zi, a fost in forma maxima toata ziua...

Valentina cu Matei si 10+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Helou , helou , helou( emoticon care face plecaciune ca la samurai)

intrai si eu si ma gandiii sa va sauesc , nu am citit nik, , doar va salut, va pup si va dores toate bune
noi suntem bine , mai are andreica o sapt de cresa si apoi merge la moldovica in vaslui cyty ( probabil), am fost dimineata si dupa amiaza inainte de ploiaie in IOR si nu am vazut randunici cunoscute

cred ca mai vroiam sa va spun ceva dar m-a lasat neuronul ( a dat divort de mine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, gata weekend-ul! . Din pacate azi n-am mai ajuns la balaceala cu Luny, ne-am speriat de ploaia de azi noapte si azi dimineata era inca innorat si racoare asa ca am plecat prin Ikea si am stat pana la pranz. Si s-au dus si o gramada de bani in felul asta!
Noi am prins si o tura prin parc pana sa inceapa ploaia, am papat si o inghetata, am stat si putin pe banca...

Mimo, imi pare rau ca n-ai gasit geaca azi , poate maine, cine stie!

Vali, ce bine ca ati avut o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Apropo de nunti, mai avem o saptamana de relaxare si apoi incepem pregatirile pt nunta fratelui meu, care e pe 15 august. Apoi, pe 22 august, este a verisoarei lui Alin. Deci, bani garla, dar si distractie...

Valentina cu Matei si 10+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput