Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 15
nicol_conte spune:
Am vazut si pozicile cu Amira- doamne ce scumpa e si ce codite are
- si cu Mufa care mi se pare mai blondutz decat inaine si un pic carliontat...il mai tundeti Luny?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
nicol_conte spune:
Am ajuns pe la 5.30 acasa, nunta a fost undeva la tara la un camin cultural , dragutz, dar nu cine stie ce. Nu aveam nici o obligatie sa mergem ,ne-am dus asa sa mai schimbam aerul, oarecum din partea nasilor..cert e ca m-a oripilat o chestie, n-am auzit in viata mea asa ceva. Evident ca am plecat de acasa cu un plic in care am pus suma pe care aveam de gand s-o dam la masa, daca ne placea super mult poate ca mai puneam ceva acolo.
Cert e ca , in momentul in care ne luam "la revedere" de la miri(mirele -preot in devenire), si-a facut aparitia nasul (preot cu acte -n regula) care ne-a spus ca a facut el socoteala cu mirele si ca a pus pt fiecare familie din partea lui( a nasului) o suma de bani pe care i-o daduse deja mirelui (ce-i drept, eu ii vazusem socotindu-se cu niste teancuri de bani pe la ora 2.00), vreo 100 milioane, ca fiind din partea mesei nasului, el(nasul) urmand acum sa adune de la fiecare dintre noi banii.....numai ca noi in plic aveam cu 1 mil mai putin decat ne ceruse d-l nas si fara sa-i spunem nimic( ca ramasesem fara cuvinte) i-am inmanat nasului plicul si am plecat(si chiar NU AM VRUT SA MAI PUNEM 1 MIL, pe motiv ca dau cat am placere, nu-mi face nimeni tariful, la o nunta la care ar putea sa aprecieze faptul ca i-am onorat cu prezenta)....sunt curioasa ce fata a facut d-l nas cand a vazut ca i-am incurcat socotelile..
Pe bune , nu ma asteptam la asa ceva, mai cu seama de la un preot, dar mai convins eu cum e cu preotii astia, sa ma ierte D-zeu..nu zic ca or fi toti la fel , dar .....majoritatea sunt..
Hai ca v-am plictisit, nu stiu daca ati inteles ceva..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
gudinde spune:
Nicol,
Astea faze tare naspa si un serios motiv (la mine) ca sa nu merg la nunti/botezuri etc. Se ajunge la niste sume care sincer nu mi le permit. Daca dau cat consider se zice ca-i prea putin ca nu-si scot mirii banii etc.
Ci faza cu preotii si banii ... unii sunt oameni cu har ... dar altii, sa ma ierte Dumnezeu dar sunt sub orice critica.
Eu am mai povestit cum la nunta unei colege s-au trezit ca le cer nasilor mai mult de 3 ori suma comunicata inainte de nunta!!! (li s-a spus 3 mil si s-u trezit nasii ca trebuie sa dea 10 mil preotilor)
Si a mai fost un reportaj pe realitatea in care o reporterita s-a dus la mai multe biserici din Bucuresti cu rugamintea de a fi cununata dar nu are bani. Un singur preot a acceptat sa faca slujba gratuit!
Mimo,
Ai gasit geaca? Am fost azi la magazinul de unde mi-am luat eu subita aradeana si aveau si geci de piele.
gudinde spune:
Ca vorbeam de bani la nunti: anul trecut cabd s-a casatorit verisoara mea am dat 500 euro (2 pers). Petrecerea a fost la hotel de 5 stele. M-a uscat nunta aia.
bubu05 spune:
Buna, buna!
Cam slabuta falfaiala...randunici obosite dupa nunta...altele la piscineala ![]()
Nicol, n-am mai auzit niciodata asa ceva! adica nasul da bani din partea lui si din partea invitatilor lui? si apoi voi ii dati bani nasului? 
pe cuvant daca am auzit...
Ramo, odihna placuta! la fel si Nicol!
Ursulico, cum fu la nunta? ai tzopait? ![]()
Mimo, foarte frumos ai povestit! si super info despre pitici ![]()
Eu i-am culcat pe baieti, l-am luat mai devreme si pe Vlad acasa si eu ma apuc sa pregatesc iar ceva bunutz 
Apoi as vrea sa ma epilez, sper sa am timp ![]()
gudinde spune:
Am vazut-o pe Amira cu codite
si pe Duracell-Muffy in plia actiune
. Niste scumpi!
Ieri am vazut si o parte din pozele lui Patrik de Gecko. S-a distrat de minune bursucu'.
Din pacate nu toate pozele s-au deschis.
bubu05 spune:
Gudinde, sa-ti fie de bine! ce bine suna! 
Am uitat sa spun ca si eu i-am admirat pe Mufy si Amira