Puiuti de Randunici 2008!! (289)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
M-am intors, am fentat azi caldurile cu succes...am fost la Moroieni, am stat la umbra , a batut vanticel de munte...2 ore dus si doua intors dar a meritat 
Acum intrebare de 1000 de puncte si complet complet off topic ![]()
Unde pot sa gasesc eu de cumparat acum, in acest sezon, o geaca de piele
Acum sa va vad, fete care shopinguiti toata ziua ![]()
Noapte buna, grade putine ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Bubu, si Rebe la fel, moare dupa branzica cu rosie si painica, asa ii fac si eu bucatele mici si la gurita!
Si dimineata la trezire musai papa o felie toast de painica cu unt tot asa bucatele mici. Azi la 10 i-am facut ochi romanesc cu o feliuta de paine si o jumatate de banana apoi. Mor dupa mancacioasa mea mica!

Mimo, ce bine ca ati scapat de caldura intr-un mod placut si relaxant, eu am stat ascunsa in casa toata ziua la AC, tare rau a fost. Hmmm, geaca de piele...a fost de curand o expozitie de haine tip targ, s-a tinut aici la noi la patinoar , dar nu stiu daca mai este deschis. Daca nu, cu siguranta in targ la Vitan, maine fiind chiar duminica , stiu ca acolo aduc din afara geci calumea de piele. Socrul meu bate destul de des targul asta si ne tot povesteste de geci si haine de piele de buna calitate, dar iarasi nu stiu daca aduc si-n perioada asta a anului... Magazine nu stiu acum sa-ti spun, nu-mi vine nimic in cap ca eu sunt cu ochii numai dupa lochite acum.
bubu05 spune:
Mimo, e un magazin vis-a-vis de mine si o sa ma uit sa vad daca are...ca e magazin cu haine de blana si probabil si piele, nu stiu sigur
, ca nu mi-e frig deloc ![]()
Sa va fie de bine iesirea si racorica!
mihutza11 spune:
helau!
falca e mai dezumflata.. dar calcatura pe dinti parca nu mai e aceeasi.. ca si-a facut loc mai bine maseaua de minte..
sa va distrati si voi.. poate chiar va incumetati la una alta
, eu imi iau portia pe fiecare zi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139709
ma bucur sa vad randunici ratacite din nou pe crengutza
!
sa aveti o duminica placuta!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
amira_roxana spune:
poze IOR
ne-am intalnit ieri cu Luny
si Mufarinu'...acum inteleg de ce arata cuscra asa bine: o alearga muffy de numa'-numa' pe mine m-a obosit doar privindu-l!
e dinamita!
cu Amira nu prea a avut el treaba
, la un moment dat a vrut sa o pupaceasca
...si cam atat. el avea treaba sa alerge, sa gaseasca tot felul de chestii pe jos... d'astea d-ale baietilor.
acum amira a iesit p-afara cu taxo si socrii, s-au dus la Muzeul Satului ( mie nu imi place) si eu am ramas sa strang pe aici si sa fac papica.
gecko v-am vazut! ce tare e bestiutza printre canguri!
fetelor cum a fost la nunti? ariel, ramo, nicol?
valentina cum mai e matei?
clau si luny piscineala placuta!
va las, ma duc la trebi
!
mimonix spune:
Am admirat si eu bursucul la zoo si tanara pereche din IOR
Scumpi foc, sa-i pup eu pe ei 
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la geaca, ma duc sa vad daca mai gasesc ceva la patinoar ca pentru Vitan cred ca e cam tarziu 
Vad ca a aparut Maria HELLOOOO
si ca ati discutat despre nunti (depinde UNDE e nunta, depinde RAU) .Ca daca e la Mariot, e jalee in buzunar ![]()
Ieri am stat toata ziua la niste prieteni care au o gradinita. M-am amuzat copios vazand diferenta intre o doamna cu experienta in ale copiilor si o "obosita" ca mine. Vai ce mi l-a mai strunit pe Dudutz
I-a adus un lighean cu apa, l-a invatat sa prinda apa...hihi, vreo jumatate de ora nici nu l-am auzit
Apoi s-a jucat cu el cu degetelele...inchis-deschis, merge trenul inainte si inapoi ...si il tot trimitea sa aduca si sa duca lucruri...excelent a fost. Mare lucru sa ai experienta de "gradi". Am intrebat care e cel mai mic copil de la gradi :1 an si doua luni
Si cand renunta la pampers in general: cel mai repede la doi ani si un pic, dar sunt totusi raritati
Si daca sunt multi care nu vorbesc la varsta asta: MULTIII, mai ales baieti...si daca mananca pasat sau nu: Mananca pasat vreo doua zile si apoi trec instant la bucati dupa ce intra in colectivitate....m-am linistit pe deplin si de aceea va zic si voua !
Gata, pupici ! Sper ca ploaia de azi noapte a mai racorit un pic atmosfera asa ca iesim afara !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
VALENTINA C spune:
In sfarsit o noapte normala!!!!

Adica cu doar o trezire!!!!!
Valentina cu
Matei si
10+ cu Luca/ Mara
ramo_cata spune:
helloooouuuu...
am intrat sa va pupacesc...am vazut pozece cu cei 2 indragostiti
eu amira cu codite si mufy neastamparatu'
bubu f interesanta papica pt pitici..am sa-i fac si eu spanac lui andru ca nu i-am mai facut de mult...se pare ca e iar la greva foamei..ar manac singur ,nu mai vrea cu linguritza..dar il las,ii dau sa manance cat vrea si cum vrea nu ma mai supar...ma minunez cand vad cum si cat mananca puii vostrii...
mimo
pt informatiile despre puiutzi
amira mai multa oboseala decat distractie...
acum va las ma duc si eu langa puiutzul mic sa trag un pui de somn...naspa rau cand pierzi o noapte ...nu mai sunt obisnuita...sa aveti o duminica frumoasa
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C In sfarsit o noapte normala!!!! ![]() ![]() ![]() Adica cu doar o trezire!!!!!Valentina cu Matei si 10+ cu Luca/ Mara |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
nicol_conte spune:
Neata si de la noi!
Vali ma bucur ca incepeti sa aveti si voi nopti normale, inseamna ca Mateiasul e mult , mult mai bine!
Mimo sa va fie de bine iesirea de ieri ! Ma bucur ca te-ai linistit in privinta lui Dudutz, copilul e receptiv, dar trebui sa te si pricepi la asta...recunosc ca nici eu nu sunt un bun pedagog, nu prea am talente d-astea si ma oftic rau de tot..
Mihule ma bucur ca maseaua ti-e mai bine
, m-am distrat cu catrenele alea, m-as baga si eu , dar nu acum , ca sunt zombi dupa nunta..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...