Puiuti de Randunici 2008!! (289)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Se pare ca e sezonul nuntilor, ca am facut si noi rost de o nunta diseara ..Ramo hai sa-ti fac eu unghiile, ca doar ce mi le-am terminat pe ale mele...

L-am vazut pe Patrick... la zoo? sau in curtea casei ? ..si bagai de seama ca-i frigulet p-acolo , de vreme ce ardea radiatorul

Antonia nu ma pupa nici pe mine, pe nimeni de altfel, nu e deloc lipicioasa si nu suporta sa te bagi in sufletul ei sa o sufoci...si asa as manca-o uneori...iar de olita , nici vorba! La ce bun ca Alexia a stat devreme pe olita, daca si la ora asta ii pun pampers in somn?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Maria, si eu zic la fel, nu te stresa cu olita ca are timp sa invete. Eu i-am luat de curand olita Rebeccai pentru ca imi tot zicea cand facea kk, dar nu a vrut sa stea pe ea si nici gand s-o fortez, e imposibil ca face scandal mare. Asa ca am parcat olita in baie la vedere ...cand o s-o atraga a ei este!

Am un pui pe sticla la cuptor si vreau sa fac si cartofi copti cu mujdei. Abia astept sa pap!

Baietii au venit de la Dunare, n-au prins peste dar cica s-au distrat tare.

Mergi la inceput

Nicol, mi le faci si pe ale mele? Am mare nevoie...si ma uit lung ca n-am timp de ele...Am si o masina de rufe la spalat, urmeaza a doua imediat, de terminat mancarea, apoi pe rand la baita, mai visez sa ma si epilez.

Randunoiul a iesit sa ia paine si a luat-o pe Rebe cu el...saracuta azi n-a iesit deloc din casa, pe caldura asta am tinut-o in casa la racoare. Speram sa fie mai bine de maine ca m-am saturat sa ma ascund de caldura, parca sunt la puscarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

iata-ma-s acasa la mine, in cuptor! am lasat baiatul la mama. Ne-am intalnit cu cuscrii si frumoasa mea nora, Amira, e atat de dulce, cu coditele ei, s-o papi toata! de cuminte, nu mai zic, numa pe langa mamai si tati, nu ca Mufa, care alearga disprat, cobara/urca toate scarile din parc si se supara de numa cand il iau d-acolo...abia daca am apucat si noi sa schimbam 2 vorbe, ca eu numa dupa vitezoman am alergat..apoi, cuscrii, ma-u lasat si pe mine acasa, multam fain!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Doamne, ce calduri, frate
Am iesit la 8 jumate si era sufocant...am lasat AC sa mearga sa se faca iar racorica in casa si am intrat in Mega la racoare la cumparaturi...am dat doua ture de bloc si gata...insuportabil afara!

I-am facut lui Stef cous-cous cu spanac, un deliciu, a mancat un castron plin Iar dupa baie a ras 210 de lapte si apoi inca 120

Clau, ce bine ca s-au distrat baietii!! mi-ai facut pofta cu puiul si mujdeiul tau

Luny, poze nu aveti cu piscoteii? Si ma bucur ca l-ai lasat pe Mufa la mamaie sa te odihnesti , macar in we sa-l lasati, sa vedeti ce bine va prinde la toti! Bravo!

Mergi la inceput

Iata si reteta de cous-cous, poate le place si pofticiosilor mici, dar si mofturosilor
http://www.bucataras.ro/retete/1569/cous-cous_cu_spanac_si_rosii.html

Mergi la inceput

bubu ma relaxez singura, ca bietul meu iubit e la job, si se coace intr-un fel de container..le-au luat banii sa puna AC de 2 luni!! si cica l-au cumparat, acum ramane sa-l si monteze..la toamna probabil..eu nu am avut aparatul, dar a facut cuscru cateva pozici, le va pune Roxa probabil.
maine ne piscinim, sper sa fie vreme buna...si vine si Clau cu noi, pusera tara la cale sotii noastri

Mergi la inceput

si de cand vreau sa zic de vbursucul australian...ce bine-i sade intre animalute, haiosi si iepurii si cangurii! dar a venit iarna la voi, Gecko..super iarna cu 20 grade!!

Mergi la inceput

Gata si eu treburile pe ziua de azi!

Bubu, eu n-am iesit deloc azi, n-am scos capul din barlog dar am auzit ca a fost durere afara! Ce de-a papacit Stefu tau! Nici eu nu ma plang de Rebe, mananca de rupe saracuta, tare pofticioasa si lacoma este. Sunt happy ca mananca foarte bine si pepene galben si rosu , bine toti basculam zilnic pepene la greu si ea micuta e cot la cot cu noi!

Daaa, maine ne balacim cu Luny&Co, abia astept!

Mergi la inceput

Clau, si Stef mananca pepene la fel, sparge! si rosu si galben, ii curge zeama pe el si sta cu gura cascata sa-i bag mai repede!
Azi dupa somnul de dupa-masa plescaia prin bucatarie si spanacul nu era gata si i-am dat rosii cu branza si painica, a mancat iar o gramada, o felie de branza si 2 felii groase de rosii, i le decojesc si le tai cubulete, branzica la fel, painea bucatele mici
Ce bine de voi ca va pisciniti Distractie placuta!!!
Cata lucreaza si maine

Mergi la inceput