Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Godzila, bine ati revenit. Pupam Vladutu sa treaca bubitele (cu sfaturi nu stiu sa te ajut, noi nu am trecut prin asa ceva). Si asteptam pozele.

Ramo, am vazut filmul cu Razvi dansatorul! Tranta.... de cascador!

Si avem si noi poze noi, printre care si cu noua casuta a Alexiei, aici: http://family.webshots.com/album/573706753xSGIHh

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Foarte faina casuta!!!Imi place foarte mult si cum ati pictat-o.Ce bine ii statea lexiei cu baticut, ca o gospodina

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Ceska, Godzila. Casuta e facuta ”la comanda”. Noi am dat materialul si am ales modelul si un mester a fabricat-o. Avantaj financiar, dezavantaj ca am avut apoi destul de lucru pe ea: tratat lemnul, vopsit si ”pictat”. Asta cu pictatul a fost moftul meu. Si eu m-am bucurat de casuta la fel ca Alexia. Rezultatul e asa cum e, dar e tare practica; pe langa faptul ca Alexia se joaca muult in ea, isi cara si scoate jucariile, etc, e si un bun depozit pentru jucariile de exterior. Tiii, mai ca am scris un tratat .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Godzila, bine ati revenit. Pupam Vladutu sa treaca bubitele (cu sfaturi nu stiu sa te ajut, noi nu am trecut prin asa ceva). Si asteptam pozele.

Ramo, am vazut filmul cu Razvi dansatorul! Tranta.... de cascador!

Si avem si noi poze noi, printre care si cu noua casuta a Alexiei, aici: http://family.webshots.com/album/573706753xSGIHh

Foarte faina casuta!!!Imi place foarte mult si cum ati pictat-o.Ce bine ii statea lexiei cu baticut, ca o gospodina

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Ramo, pai, are muulta treaba toata ziulica, cat o gospodina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Am pus poze noi.
http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/IunieIulie#

Si in curand descarc si pozele cu bubitzele.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

tare poza cu costumu de baie la bara

Uitandu-ma la poze mi-a venit un gand: ce frumos e sa ai doi copii!
Sunt asa de frumosi amandoi. pe fiecare.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am vazut pozele Codrutei, superbe. si copii si casuta dar si curtea...ce mare este!

Irinouka, m-am bagat la vazut si pozele voastre. prima vizualizata - sock! mi-a stat inima! Rares este copia ta fidela, mai ales in pozele in care este tuns, zau.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ema, n-am facut nimic ca sa tin atat sarcina. pur si simplu asa a fost sa fie, nu s-a respectat nici primul DPN, nici al doilea.
am nascut normal dar nu sunt sigura ca travaliul se declansase. sa explic, cat pot: durerile pe care le-am simtit acasa erau contractii dar destul de neregulate. m-am dus la camera de garda numai pt ca stiam ca deja sunt peste termen. iar cat m-a consultat medicul de garda nu am avut nicio contractie! cand m-au bagat in salon, la fel, liniste. era cam 3-4 dimineata. abia pe la 8 incepuse iar sa ma doara dar f vag, am avut crampe menstruale mai dureroase decat ce simteam atunci. practic, travaliul s-a declansat abia cand au inceput sa imi puna perfuzia cu oxcitocina. cred ca fara perfuzia aia eram buna de trimis acasa, sincer. practic, a fost un travaliu mai mult stimulat decat natural, de la mama lui. dar a decurs foarte bine, nu ma plang. nici n-am simtit cum zboara orele.

nu imi dau seama daca am raspuns cat de cat la obiect. trage-ma de maneca daca am vb aiurea si revin cu precizari. te pup si iti tin pumnii!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

multumesc, nemary!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

am vazut pozele Codrutei, superbe. si copii si casuta dar si curtea...ce mare este!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Nemary, multumim! Din pacate curtea nu este a noastra. Din fericire, e a parintilor mei, deci ne simtim aici ca acasa, si de aceea stam p-aici cam toata vara. Am facut figura asta si anul trecut, si Alexiei i-a mers tare bine. Bine, sunt si dezavantaje, unul e ca tata-so vine doar in wknd... asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Sanatate multa si lui Markus si lui Benji...uf, e greu tare, tare cand sunt bolnaviori
Fetelor, mi se rupe inima in milioane de bucati in ce fel plange Thea de cum o vede pe asistenta Imi vine sa mor, va spun drept! Si ma simt atat de vinovata ca nu o pot apara, ca o tzin de umeri (o tzin imbratzisata, iar tipa o tine pe genunchiul ei) si ea striga MAMA si GATAA!!!! De cum o vede pe asistenta incepe sa strige GATAAA si sa planga...si plange MAMA, dar ii e frica sa se mai apropie de mine, fiindca stie ca o tzin si sta in fatza mea si tropaie pe loc (ca si cum nu stie unde sa fuga) plangand....Doamne mai are de facut 5 injectii si io ma tem ca o traumatizez pe viata, serios!
Nu mai are temperatura, in schimb i-au aparut pe tot toracele (fatza/spate) si pe obrajori bubite rosii (ca si cum e urzicata) si tare ma tem sa nu aiba vreo boala a copilariei Daca nu-i dispar pana maine (sau macar sa se estompeze) o sun pe dr ei sa vad care-i treaba. Sper sa fie, totusi, doar bubite de la caldura (la noi in ap e infernal, ca-i ultimul etaj).
Mi-e groaza ca vine dimineata si o noua injectie De as putea sa le fac eu, daca ar folosi....bucuroasa le-as face, chiar daca eu am groaza de acele de seringa si de injectii! Cum naiba nici in mileniul 3 nu sunt metode mai eficiente si mai putin dureroase de a trata ceva????
Na, ca mi-am spus marele of si maine cred ca-l repet si duminica si luni, ca zau o iau razna!!!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Laura Ioana, of, tare rau imi pare ca sufera micuta. Inca 5 injectii mai aveti? Hai, ca maine vor fi numai 4...trec, incet, incet. Banuiesc ca ai incercat cu jucarii, carti, povesti, etc sa ii distragi putin atentia de la intepatura....Asistenta aia nu se poate face placuta cumva? Va doresc multa putere si tie si printesicii.

Mergi la inceput