Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am avut o zi de kko. Treaba cu teava e groasa, e infundata conducta comuna. Instalatorul a muncit 3 ore si la mine si la vecini, unde a refulat, dupa ce a desfundat la mine...nu a facut nimic pe conducta comuna ca e treaba administratorului care maine aduce un instalator sa deschida, sa sparga...nu stiu ce naiba sa faca...si bineinteles ne pune noua in carca ca am infundat cu moloz. Da idioata nu pricepe ca daca era de la noi se intampla asta de 100 de ori pana acu, intr-o luna de cand s-a incheiat santierul pe parte de moloz si zugravit.

In fine, nu va mai plictisesc cu ale mele ca vad ca sunt mamici si puiuti cu probleme serioase. Le doresc insanatosire grabnica!

Marc si tati a fost cu Andrei si cu buni in parc si au luat cina la buni. Au stat tarziu ca era tare cald. Asa ca mi-au venit acasa abia acum 15 min si Marc a vreut neaparat baie (eu vroiam sa-l spal pe picioare si sa-l bag la culcare ca e tarziu rau). Dar cum s-a iscat un maaare scandal si circ l-am bagat la baie ca nu mai aveam nervi. Asa ca termin mesajul asta si ma duc sa-l scot din baie ca deja a intrecut masura cu orele astea inaintate.

Va doresc noapte frumoasa si racoroasa cat s-o putea, ca sunt 29 la ora asta!!!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ema, Ema, EMA!

imi scrie pe mess Miri ca a nascut nour
"saliu! a nascut nour! ce bebe frumos areeeeeeeee"

Unde e odiseea voastra sa sarim cu felicitarile????

Vad ca aveti acelasi DPN?! Scotem majoretele si pt fratiorul lui Milan?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Of, Codruta nu-i pot distrage atentia cu nimic: e ca un arc, incordata toata si se zbate daca nu o tzin bine Asistenta, saraca, incearca sa se bage in vorba cu Thea, sa-i pupe manuta, piciorusul, sa faca glumite (e tanara si ea), dar Thea plange de rupe numai daca o vede ca se uita la ea (pe mine chiar ma enerveaza ca tot incearca sa se apropie, ca o vad pe Thea ca-i mai stresata, desi stiu ca e bine intentionata).
Am vazut si eu pozicile tale: ai o fata f frumoasa (de desteapta stiu ca ti-am mai spus ca m-a dat pe spate cu poezia ei) si casuta e ca in povesti
Vera multa sanatate si puiului tau; saracutul ce bubite are

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Va pup fetele! Multumesc de ganduri si incurajari. Si eu sper si, pana la urma, am ajuns sa si cred, ca nu este ceva nasol daaaar...pana maine, cand avem programarea, ma tot gandesc ce poate fi...

Ooo..Vera, draga, ce patimeste bietul Vladut, iubitul mic si frumos!

Pana nu se termina luna iulie, vreau si eu sa urez, un MAAARE, LA MULTI ANI! pentru toate SARBATORITELE lunii IULIE! Sa fiti sanatoase si sa primiti buchete de bucurii toata viata!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna seara.

Vera, eu zic varicela 100%! Pot sa pun pariu.

Laura, imi vine mie aici sa plang pe tastatura cand imi imaginez cum decurg injectiile alea, d-apoi tie...Offf, mama lor de boli si balauri! Draga de ea mica si scumpa....
Cat despre bubite....hmmm.....sa zic, sa tac? Poate febra aia mare a fost de la o boala eruptiva a copilariei, care da si ROSU IN GAT. Si or fi vazut alea puroi in gat.......aiurea.
Nush, vezi tu maine cum sta treaba.
Pana atunci pup Theea mica si bolnavioara.

Mathias are infectie urinara cu Proteus. Ia Sumetrolim (Biseptol), asta i-a iesit la antibiograma.

Lala, asa a zis si Cristi de Ceclor, asa ca iau Zanocin. Dar probabil ca mai am de tras cateva luni, nu sper sa scap asa usor....

Eu tocmai am urmarit filmul "Kill 'em up", de actiune, de duzina el asa, dar cu 2 actori misto rau: Clive Owen (genul nu frumusete rapitoare, dar sexy rau ) si Monica Bellucci, care respira sex-appeal prin toti porii (dupa parerea mea, of course). Fun - mai ales partida de sex nebun in timpul careia Clive Owen omoara vreo 20 de bad guys si o aduce si pe mam'zel pe culmile extazului in acelasi timp .
Gata.
Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

felicitari, Nour, sa-ti traiasca minunea mica!
Ven tu stii ca si io m-am gandit la asta? Oare io-i fac degeaba injectiile astea? Cred ca si mor de inima! Dar ce boala a copilariei poate fi? I-am facut ROR-ul, iar a varsat de vant nu arata.

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Buna dimineata, tocmai vroiam sa va servesc cu o cafea si gaza mi-a improscat licoarea parfumata pe monitor birou si tastatura... nu vrea sa ma lase sa va scriu...

Aseara la zmeurici nu era nimic despre Nour... oricum sper ca a decurs tot ok si sunt bine si ea si bebe...tre sa merg la zmeurici sa vad ce carucior avea sa stim ce e bebe.... aseara dormeam pe mine si nu am retinut.

LauraIoana,
imi pare asa rau de Thea.... stiu cat pot suferi astia mici la dr, al meu a urlat de mama focului si numai pentru ca l-a cautat pe piele sa ii vada bubitele.... sper sa nu va fi inselat si sa o intepi degeaba, mai intreaba dr...

Gata, asta mic face ravagii.. e Benji distrugatorul!

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Apropos, voi le dati clopoteilor proumb fiert??? Numai ce am schimbat un pampers cu porumb fiert

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Ceska, Godzila. Casuta e facuta ”la comanda”. Noi am dat materialul si am ales modelul si un mester a fabricat-o. Avantaj financiar, dezavantaj ca am avut apoi destul de lucru pe ea: tratat lemnul, vopsit si ”pictat”. Asta cu pictatul a fost moftul meu. Si eu m-am bucurat de casuta la fel ca Alexia. Rezultatul e asa cum e, dar e tare practica; pe langa faptul ca Alexia se joaca muult in ea, isi cara si scoate jucariile, etc, e si un bun depozit pentru jucariile de exterior. Tiii, mai ca am scris un tratat .

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

foarte frumaosa casuta...sa o foloseasca sanatoasa...ei, de acum are si ea 'prima casa'..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, fetelor
Sanatate multa si lui Markus si lui Benji...uf, e greu tare, tare cand sunt bolnaviori
Fetelor, mi se rupe inima in milioane de bucati in ce fel plange Thea de cum o vede pe asistenta Imi vine sa mor, va spun drept! Si ma simt atat de vinovata ca nu o pot apara, ca o tzin de umeri (o tzin imbratzisata, iar tipa o tine pe genunchiul ei) si ea striga MAMA si GATAA!!!! De cum o vede pe asistenta incepe sa strige GATAAA si sa planga...si plange MAMA, dar ii e frica sa se mai apropie de mine, fiindca stie ca o tzin si sta in fatza mea si tropaie pe loc (ca si cum nu stie unde sa fuga) plangand....Doamne mai are de facut 5 injectii si io ma tem ca o traumatizez pe viata, serios!
Nu mai are temperatura, in schimb i-au aparut pe tot toracele (fatza/spate) si pe obrajori bubite rosii (ca si cum e urzicata) si tare ma tem sa nu aiba vreo boala a copilariei Daca nu-i dispar pana maine (sau macar sa se estompeze) o sun pe dr ei sa vad care-i treaba. Sper sa fie, totusi, doar bubite de la caldura (la noi in ap e infernal, ca-i ultimul etaj).
Mi-e groaza ca vine dimineata si o noua injectie De as putea sa le fac eu, daca ar folosi....bucuroasa le-as face, chiar daca eu am groaza de acele de seringa si de injectii! Cum naiba nici in mileniul 3 nu sunt metode mai eficiente si mai putin dureroase de a trata ceva????
Na, ca mi-am spus marele of si maine cred ca-l repet si duminica si luni, ca zau o iau razna!!!

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

of saracuta Thea...ce nasol paote sa fie...si pentru ea si pentru tine...va tin pumnii sa scapati cu bine... cred ca ti se rupe sufletul...sanatate multa!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput