Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 4
irinouka spune:
salutare si de la mine! gabritza, ginette, nemary, jelimoni, pupam si ma bucur de revedere.
ramona, cam extreme imaginile cu razvan...tranta, nu gluma.
ceska, iti impartasesc jumatate din problema. tatal lui rares nu interactioneaza chiar atat de putin ca sotul tau dar cu siguranta nu pe cat de mult mi-as dori sau imi imaginam. si ce ma oftica cel mai tare e ca il simt facand eforturi sau plangandu-se ca el nu mai are pic de intimitate sau niste momente in care sa zaca, nefacand nimic. eu n-as putea sa simt ca vreau asta in loc sa ma joc cu un pici care merge, alearga, vorbeste in felul lui, iti arata chestii etc.
la voi sigur nu e problema de rea intentie, ci de dificultati in a gestiona ceea ce simte pt copil si ceea ce vrea sa faca alaturi de el. in cazul de care vb eu e deja vorba de ceva mai mult egoism decat ma asteptam.
aia e. :-)
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
godzila spune:
Hello zuzici,
Am picat si noi din "vacanta". Am stat la casa noastra din Vata unde a fost f frumos dar ffff obositor pt mine caci nu am avut nici un ajutor. Btw, respect pt mamacile care isi cresc singurele copiii fara ajutorul altor rude (inclusiv tati) sau bone...in fine am slabit inca 3 kg in 3 sapt, cred ca ajung bat. Poze va voi pune mai tarziu.
Am citit ca sunt bolnaviori cativa clopotei, insanatosire grabnica.
Si acum o intrebare pt Lala si cine se mai pricepe. Cam de cand am plecat, Vlad a inceput sa aiba niste bubite pe el...la inceput pareau niste piscaturi dar apoi se umplu cu un lichid limpede...el se scarpina rau...il deranjeaza teribil. A aparut intai pe manuta apoi pe picioare si recent pe spate, pe burta, si acum chiar si in cap. Am crezut ca il ciupesc insectele dar totusi sunt prea multe...nu am ajuns sa il duc la doctor caci nu prea stiu pe acolo vr unul, alte reactii nu a avut, nu stiu ce ar putea fi...o sa fac niste poze mai concludente...off sunt cam ingrijorata.
Edit: mi s-a parut ca se diminueaza daca e rece afara si se inmultesc la caldura.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Vera, welcome back! Parca suna a varicela......sper sa ma insel! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Suna tare mult a varicela , din pacate.
Orice buba ce dezvolta in ea lichid limpede e un semn mare de varicela.
Si eu sper sa ma insel.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Suna tare mult a varicela , din pacate. Orice buba ce dezvolta in ea lichid limpede e un semn mare de varicela. Si eu sper sa ma insel. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Design blog |
Cat tin bubitzele? Ca el le are de 3 saptamni...ce trebuie facut? eu nu am tinut regim, nica

Edit, m-am linistit ca din sapaturi am aflat ca nu trebuie regim...dar totusi perioada e cam maresa banui o varicela...bine ar fi sa fie asta si nu alt crocobaur
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Nemary, fetelor, inca ceva apoi sper sa pot abandona tema asta. Cand e cu socrul meu B e f ok, ei comunica, isi vorbesc, adica socrul meu mereu ii zice ceva, converseaza ei asa cum pot, B ii arata si numeste una alta, ce mai, se inteleg. Si datorita faptului ca de 7 luni de cand ne-am mutat proape de el il vede zilnic pe copil si ies la plimbare cu Luky ei doi sunt apropiati. Si dupa concediu s-a refacut bine legatura.... Acuma intorc foaia: ta-su, dl sot la meu e marele mut. Nu vorbeste cu copilul, ii zice un cuvant doua intr-un limbaj pe care el crede ca il intelege B, ceva gen uite muuuuu in loc sa zica uite vaca, ca sa invete si sa fixeze copilul termeni/cuvinte noi. Asa ca la ei plimbarea (ies f rar doar ei) se petrece pe muteste sunt convinsa.... normal, copilul e plictisit. Am tot asteptat sa isi dea drumul B la mers, la vorbit (si vorbeste slava Domnului) ca sa poate interactiona el cu taica-su, daca vice-versa nu merge decat ffffff greu. Ati mai intalnit asa tatici sau e numai al meu omul de neanderthal la capitolul relationare cu copii mici????? Scuze daca suna a lamentare, poate am mai atins subiectul, daca e asa dati-i ignore, ok? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea Blogu` nostru Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska, nu e nicio lamentare. te cred ca esti suparata si eu zic ca ai de ce. nici sotul meu nu prea vb cu Daria cand era mai mica, zicea ca nu intelege.dar acum de cand a inceput sa vb si ea si sa repete mereu dupa noi, face eforturi sa o invete diverse cuvinte, iar acum exerseaza cu ea invatarea numelui ei. cu toate ca l-a mai spus pana acum, de multe ori nu vrea sa-l spuna.
in schimb, baie 80% ii face el, cand are timp ii face laptele si ii tine bibele(asta e o pb, nu vrea sa-l tina singura nici acum
), o imbraca/dezbraca, o spala de kk...legat de muuu, al meu avea niste pitici de a-i spune: "cum face vaca? ham, ham...cum face catelul? "ham,ham" cum face rata? ham, ham" si asta doar pt ca daria spunea doar ham, ham. si ii spuneam or sa rada copii de ea, o inveti numai prostii. tatii astia...
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
3 saptamani ?!
Cam 10 -18 zile tin in general.
Dar acum sunt macar mai putine ?
Ca totusi e cam mare perioada.
Daca nu au fost in valuri, nu au facut coji atunci poate fi si o alergie.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
irinouka spune:
nemary, ce bine ca ai pomenit de asta cu biberonul!
nici rares nu vrea sa si-l tina singur. sau, daca se indura sa il apuce, nu a inteles inca faptul ca trebuie sa il ridice nitel de fund ca sa poata bea din el. iar de canitele cu cioc sau alte "utilaje" pt bebei mai mari nici nu vrea sa auda. in schimb, ii place sa bea apa din sticla d'aia de 0,5. ce ne facem? :-)))
irinouka spune:
godzila, daca dureaza de atatea zile iar fetele spun ca varicela nu tine atat, e posibil sa fie o alergie. in unele cazuri, la dermatita atopica apar bubite rosii care se extind, devin pete si se umplu cu lichid. si provoaca mancarimi cumplite. sper sa nu fie cazul, totusi, la voi.
nemary spune:
Irinouka
la Daria nu e vb ca stie sa-si tina bibe singura ci ca nu vrea. ii spunem "cum tine D bibe?" si il las in mana, e mandra rau ca il tine, max.60 sec si apoi mi-l da.
intr-o singura seara a mancat un bibe tot singurica.
cred ca ar tb sa-i arati lui Rares cum se tine, sa il dai in mana si apoi sa pleci sau sa te faci ca ai treaba.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.