Crema GANAJ
Raspunsuri - Pagina 4
ANITA75 spune:
mirela n-am fost acasa citeva zile ,dar am sa incerc ,tu care zici ca ar fi mai buna var.A sau B
mireluta39 spune:
Anita,eu de obicei fac varianta B.Aceasta imi place mai mult.Deasupra torn ciocolata topita si presar alune.Dar,sti cum e,fiecare cu gustul lui.Le poti incerca pe amindoua si vezi care-ti place.Si scuze pentru intarzierea raspunsului,am fost ocupata zilele astea cu pregatirile pentru pomana mamei de juma de an si n-am avut timp sa intru pe net.Pupici.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
manon spune:
mirela...nu exista cuvinte care sa exprime compasiunea pentru o asemenea pierdere. eu chiar traiesc cu credinta ca exista un loc unde ma voi reintalni, candva, cu toti cei de care mi-e tare dor...
Citat: |
citat din mesajul lui mireluta39 Anita,eu de obicei fac varianta B.Aceasta imi place mai mult.Deasupra torn ciocolata topita si presar alune.Dar,sti cum e,fiecare cu gustul lui.Le poti incerca pe amindoua si vezi care-ti place.Si scuze pentru intarzierea raspunsului,am fost ocupata zilele astea cu pregatirile pentru pomana mamei de juma de an si n-am avut timp sa intru pe net.Pupici. www.blogulluiaurel45.blogspot.com |
mireluta39 spune:
Va multumesc din suflet,dragele mele,pentru cuvintele frumoase.Va scriu aceste cuvinte si plang ca de fiecare data cand vorbesc sau ma gandesc la ea.
Va urez tuturor un sincer LA MULTI ANI cu ocazia Sf.MARIA.Sa fiti iubite,sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii.
ANITA75 spune:
am o intrebare-daca fac crema ganaj ,se mai insiropeaza blatul? frisca lichida de la ARO o fi buna ,sau HULALA
mireluta39 spune:
Anita,daca folosesti crema pentru rulada,nu trebuie insiropat pentru ca blatul e subtire,dar pentru o prajitura sau tort,da,blatul fiind mai gros si in mai multe straturi.Orice frisca lichida cu peste 30% grasime este buna.
angelynna82 spune:
Buna fetele,
Fata mea va face luna viitoare 1 an, ma gandeam sa ii fac eu tortul in casa din balt de pandispan (sau poate aveti voi alte idei) si sa folosesc crema dupa reteta lui Mireluta.
Ce spuneti, este ok?
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam