Gravidute prin FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 9
Miramar spune:
Avalon si pe mine a inceput sa ma doara spatele - tot cam asa. Ieri am fost la ucmparaturi - vreo 2-3 ore si inca de la magazine a inceput, cand am ajuns acasa ziceam ca ma rup in 2. Daca m-am intins insa a fost ok.
Am citit ca e normal sa mai avem dureri de spate de acum incolo. Daca nu sunt continue si mai ales daca nu se cupleaza cu altceva nu avem de ce ne ingrijora.
23+
Avalon spune:
Thanks Mamagiuliei, Raluca, Miramar! Deci trebuie sa ma obsinuiesc cu chestia asta... ok... bucurosi le-om duce toate, numai sa stea bebelusii cat mai mult la "incubator"
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 22+
brunadria spune:
moni,felicitari !! bun venit printeselor!!
sa fiti fericiti ,un vis realizat!!
asteptam pozici cu bebelinele frumoase..
sanatate multa ,te asteptam iar printre noi.
eumada spune:
Avalon bazinul se pregateste si sub influenta hormonilor se dilata sa pata adaposti bebelusii.Adica ce simti tu e perfect normal....eu nu puteam sa merg deloc si am avut kineoterapeut vreo doua saptamani.....stai linistita ca organismul stie ca trebuie sa mareasca bazinul pentru bebei....sa vezi cand o a te doara osul pubian.....cum e..
Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE
Evy30 spune:
Salutare , salutare
felicitari proaspetei mamici , si asteptam viitoarele mamici , care vad ca se apropie cu pasi repezi de ziua minunata , sa ne aduca vesti bune .
fetelor , eu de cand cu sperietura de la eco morfo cand mi-a zis ca am 0.65 IR pe dreapta si maxim e 0.6 , am inceput sa nu mai pap deloc sarat , sa dorm numai pe stanga si sa incerc sa ma stresez mai putin , insa aici e cam greu . eu stau la casa si casa e duplex, asa ca a mea soacra are acces la noi direct. vine si bate la usa si ma streseaza cu problemele ei .incerc sa ma abtin ..insa greu .e rau ca am mai fost certate si acum evit , ca de....vine nepotul in curand si nu e frumos .
in fine , ce vroiam sa va zic . nu stiu ce sa mai fac . beau cam 2 -2.5 litri de apa pe zi .asa mi-am propus . insa fac pipi non stop . dupa ce am baut un pahar mare , ma duc cam la 1/2 ora la baie , si poi iar ..oare o fi bine ? asa repede si des ? . mi-e si frica sa plec de la serv ca ma apuca pe drum . si merg cu masina ....
p.s apropo de dureri de spate si eu am . le am cam de 2 sapt . altceva nu ma doare.si mai ma doare si n zona inghinal . cred ca se lateste ceva pe acolo insa asa si trebuie nu ? nu se poate fara modificari .
Evy 23+
Micky2007 spune:
Bravo Moni FELICITARI din tot sufletul.
Iti doresc sa ai niste fetite cuminti, sanatoase si fara colici.
Iar mamica lor sa fie puternica si plina de rabdare sa poata sa le creasca.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
ioana_p76 spune:
MONI FELICITARI!!
BUN VENIT PE LUME LAURA IOANA SI IRINA MARIA!
MONI refacere usoara si mult laptic bun pentru printese!
Va cu drag pe toate trei!
Ioana 5+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
hepilica spune:
evy, e normal sa mergi foarte des la baie mai ales ca bei asa multe lichide (cum e si normal de altfel). in perioada sarcinii oricum simti nevoia sa urinezi mult mai des, chiar daca nu consumi foarte multe lichide. e si foarte sanatos ca atunci cand simti ca tb sa mergi la baie, chiar sa o faci. nu te tine. daca esti pe strada, cauta un restaurant, magazin...si mergi la baie. stii ca daca te tii se pot dezvolta medii bacteriene si nu e bine deloc - se poate ajunge la infectie urinara din aceasta cauza. mergi cat mai des, de cate ori iti vine. in ritmul asta nu ai nicio "sansa" sa faci infectii urinare, iar consumul lichidelor(cat mai mare)este excelent in sarcina.
ref. soacra: aici nu e o regula pt ca sunt oricum atat de diferite si imprevizibile incat nu exista un remediu unic . iti doresc sa reusesti sa scapi insa de stresul provocat de orice / oricine din jurul tau. e momentul tau pe care l-ai asteptat si pt care te-ai chinuit, prin urmare "traieste clipa" si evita tot ce te perturba, daca se poate.
h.
32+
multumesc lui DD
eumada spune:
EVY cu cat bei mai multe .lichide cu atat e mai bine....de tot
Lasa soacra naibii....
La mine a fost cam asa...
am vazut ca are o indolenta crasa nu o intereseaza numic..nu a intrebat odata daca avem unde dormi..daca avem pe ce sta nimic nimic.......am inceput s-o ignor....si a inteles si sotul meu si nu ma mai pune sa merg pe la ea....nici el nu se prea mai duce..cu toate ca nu i-am spus niciodata nimic.....Daca are nevoie de ceva..e ok..eu ajut si strainul dar pe mama sotului meu..dar atat....in vreme ce el ii spune mamei mele mama eu nu pot sa-i vorbesc decat la persoana 3 ei asa din respect pentru varsta...
Sa o am la usa ca tine ,mma urc pe pereti..numai ca eu am alt stil de a pune problema.....tu ignora-ti soacra cat poti...nu te stresa....spune-i de exemplu ca dormeai..ca vrei sa dormi ca te doare capul....etc etc...
Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE
ioana_p76 spune:
Evy ar fi bine sa o eviti pe soacra cumva, acum chiar daca o sa ai nevoie de ajutorul soacrei dupa ce nasti, asta nu inseamna ca trebuie sa ii tolerezi mereu prezenta cand poate nu te simti bine sau pur si simplu nu ai chef de vorbaraie aiurea. ori mai subtil, ori mai pe fata, da-i de inteles ca nu ti-e bine sa suporti discutii care nu te intereseaza, ca ai nevoie de liniste, esti graviduta si trebuie sa te inteleaga.
Ref la mersul la baie des, mi se intampla deja si mie, n-o fi prea devreme sau e normal si la 6 sapt? Ce-i drept, mi-e si foarte sete si beau multe lichide, apa si ceai de fructe cu lamaie, ca am citit ca e ok. Vreau sa va intreb si pe voi, stiu ca e ok sa bei si bere fara alcool, nu? chiar daca are ceva acid (dar nu la fel ca berea obisnuita)
la burtici si mamici!
Ioana 5+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala