Gravidute prin FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

MONI ce fericire! Toate florile din lume ptr tine mamico

Sa-ti traiasca fetitzele sa aiba parte de o viata frumoasa fara griji si sa va bucurati de comorile voastre in fiecare zi!

Bine ati venit pe lume minuni mici!

va pup pe toate trei!

maja

in cateva zile 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

[red][MONI]te felicit din tot sufletul pentru realizarea ta dubla!
Sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase si sa-i bucure pe mami si pe tati toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONIFELICITARI MAMICO,SA-TI TRAIASCA BEBELUSELE,SA FIE SANATOASE SI SA VA INTOARCETI REPEDE ACASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Raluca , asa ziceam si eu, daca era ceva rau imi spunea doctorul la sfarsit in 2 cuvinte, nu ma lasa sa plec asa... Ai ales un nume din cele preferate de mine pentru fetite Ati ales si un nume de sfant?

KLU vezi ca ti-a luat-o inainte Moni. NASTERE USOARA iti doresc si bebelusa mancacioasa, sanatoasa si norocoasa! Iar tie refacere rapida!

Doris, merci Noi avem cateva lucruri in comun, suntem nascute in acelasi an, am facut punctia in aceeasi zi si iata cum se tin lant coincidentele, la fix 22 saptamani am facut amandoua in aceeasi zi (vineri) eco morfologica. Ma bucur ca si la voi totul a fost bine la eco si iti doresc ceea ce-mi doresc si mie, adica sa aducem pe lume niste copilasi sanatosi!

Miramar, am auzit si eu despre dr.Albu lucruri contradictorii... de aceea am evitat sa fac morfologica la el, prefer un doctor pe care nu l-as putea suspecta de interese ascunse (asa cum poate fi supsectat dr.Albu ca la laboratorul lui GENETICLAB uneori apar rezultate proaste la DT/TT pentru ca mamicile sa faca amniocenteza la acelasi laborator... sau "vede ceva" la ecografia morfologica in scopul de a o "tine sub observatie" foarte des si pe bani multi...apropo, o amniocenteza la el costa 19,5 milioane lei vechi, un cerclaj facut in spital costa 100 euro...
Voi sa fiti sanatosi, bine ca te-ai lamurit ca totul e ok si iti doresc sarcina la termen si fara alte incidente neplacute!

BINE ATI VENIT PE LUME, Laura-Ioana si Irina-Maria! Sa fiti sanatoase si sa va fericiti parintii!

Fetele, eu vin cu alta problema acum... am o durere de spate oribila, localizata undeva la baza coloanei, cu o senzatie ciudata ca oasele mi se disloca atunci cand fac un pas... vad ca senzatia nu e asociata cu contractii sau Doamne fereste alte simptome... ce poate fi asta oare? Voi ati avut la varsta asta a sarcinii asa ceva???

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bine ati venit pe lume Laura si Irina!
Felicitari mami Moni sa-ti traiasca printesele!

Bine fetelor mai ales mamicilor la "mamici prin fiv" sa nu dati vestea buna despre Moni!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Madalina, mea culpa, sa nu ma dati in gat ca va mananc
Da` sunteti pe pagina 3, nu v-am vazut na, gasii si scuza

Avalon, durerea nu migreaza inspre vreun picior ? Te doare cand stai intinsa pe spate si-ti ridici alternativ piciorul ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Felicitari Moniland
sa va traiasca fetitele si sa fiti cu totii sanatosi si voiosi

Ce mai zboara timpul!
Fiind insarcinata plangeam citind forumul, si la vesti bune si la vesti rele, deh, gravidele sunt mai sensibile! Dar desi au trecut 5 luni de la nasterea puisorului nostru tot mai plang!

Dumnezeu sa va ocroteasca, sarcina usoara tuturor gravidutelor si bebici sanatosi, frumosi si mancaciosi si fara colici

www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mamagiuliei, nu radiaza pe picior, e localizata fix pe osul acela numit "noada" in termeni p_o_p_u_l_a_r_i . Si ma doare numai cand merg. Cand stau pe scaun sau intinsa nu am nimic...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DoamnaAvalon, atunci e simplu: relax si voie buna, profita 110% de odihna ca dup`aia nu mai pupi tu cu doi feciori nazdravani
Serios vorbind, poate e de la efort - chiar si cativa pasi, de la pozitia bbilor care cine stie cum apasa si durerile date de curbarea coloanei se manifesta asa de jos. Important e, cum ai zis, sa nu fie cu alte dureri dubioase si ca trec la repaos . Asa ca nu ne da emotii inca 17-18 saptamani, ca n-ai voie Ia exeplu de la Elena si Moni

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Raluca , asa ziceam si eu, daca era ceva rau imi spunea doctorul la sfarsit in 2 cuvinte, nu ma lasa sa plec asa... Ai ales un nume din cele preferate de mine pentru fetite Ati ales si un nume de sfant?

O sa-i punem numai Natalia, se pare ca e nume de sfant!

Citat:
citat din mesajul lui Avalon
Fetele, eu vin cu alta problema acum... am o durere de spate oribila, localizata undeva la baza coloanei, cu o senzatie ciudata ca oasele mi se dizloca atunci cand fac un pas... vad ca senzatia nu e asociata cu contractii sau Doamne fereste alte simptome... ce poate fi asta oare? Voi ati avut la varsta asta a sarcinii asa ceva???

Avalon 22+

Si eu mai am dureri de spate si de bazin si de toate cele. Presupun ca e in fct de cum sta copilul, pe ce nervi se mai aseaza. Si de la o pozitie inadecvata in pat poate fi. Daca nu sunt contractii sau dureri de burta n-ar trebui sa fie nimic ingrijorator.

34+ Natalia

Mergi la inceput