Gravidute prin FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

off , de ce or fi soacrele asa nu inteleg . cred ca e o regula , insa si cu exceptii ...sa nu suparam fetele care se inteleg bine cu soacrele .
si eu ma fac de multe ori ca dorm , sau sunt obosita si sta putin cu sotul si pleaca . asta e . chiar daca ma stresez , cand incepe iubitelul meu sa dea din picioruse , ma apuca imediat fericirea , veselia si rad mereu . asa ca se compenseaza .
si voua va doresc mai multa liniste .
apropo de intrebat daca avem nevoie de ceva ... hei ..aici sunt multe de povestit insa ...e mult de scris ...si deviem de la subiect . NUMAI cand are nevoie de ceva la schimb ( sa ii fac acte , sa ii scriu la calculator diverse etc )! De ajutor banesc nici vorba, desi are destul , dar tine pt ea .nu e problema , noi sa fim sanatosi ,chiar nu vreau nimic ,caci pe urma ne scoate ochii toata viata . asa ca ne descurcam noi , si cu ajutorul lui Dumnezeu e foarte bine.

Ioana in prima parte a sarcinii faci foarte des .asta o stiu clar .deci e bine. si uite cum mi-au spus si fetele , este excelent sa bem lichide .bere am poftit mereu . am baut si beau , nu exagerat ,asa un pahar la cateva zile , atat cu alcool cat si fara . doctorul mi-a zis ca berea nu are nici o problemea, in cantitati mici bineinteles. a...si de ziua noastra ,am baut doua pahare de sampanie . cred ca l-am ametit pe ala micu ' . dar e bine .

hai ca am scris ... pupici fetelor dulci , si la urma urmei noi trebuie doar sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa ne aducem cu bine bebelusii pe lume , si sa fie sanatosi si baftosi !

Evy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ioana_p76, eu mai beau din cand in cand cate o bere cu sau fara alcool. am baut chiar si in primul trimestru cand ma simteam jalnic, imi venea sa ma urc pe pereti, orice mancam / beam - varsam imediat. la un moment dat nu am putut bea decat bere. si la 7 dimineata pe stomacul gol luam un gat de bere... a fost horor..., dar numai asta puteam bea. nu iti imagina ca am baut lazi de bere, ca si poftele astea ma tineau 1-2 zile...dupa care nici nu mai puteam sa ma gandesc la bere... in fine a trecut totul.

acum din cand in cand mai beau.

h.

32+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MONILAND felicitari pt. fetite!!!

FETELOR SI MIE IMI ESTE POFTA DIN CAND DE BERE

iana

12+

Mergi la inceput

M-ATI PUS PE GANDURI CU D-RUL ALBU.SI MIE MI-A FOST RECOMANDAT DE D-RITA MEA ,IN MOD EXPRES.ACUM NU STIU CE SA FAC.
VOI LA CINE ATI MAI FOST?

iana

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

MONI-

ELENADA -

fetelor, sa fiti fericite alaturi de bebicii vostri mici si frumosi, va pup!

Bun venit, ANA MARIA si MATEI STEFAN, bun venit LAURA IOANA si IRINA MARIA, sa aveti parte de copilarii fericite si sa fiti sanatosi si daca se poate si cumintei - dar nu-i obligatoriu!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 22+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

iana_mari, eu iti recomand cu incredere pt eco pe HERGHELEGIU SI POP. Ei sunt greii in acest domeniu si sincer eu personal nu am auzit nimic rau / contradictoriu / revoltator la adresa lor, din contra. ei de obicei vad ce altii medici nu vad.sunt maestrii.
eu am facut toate eco importante in paralel la medicul meu de la medlife si la herghelegiu. nota 400 pt herghelegiu. nici medicul meu nu mi-a spus altceva decat herghe la vreo eco.
dar dupa cum masoara, vorbeste, cauta..., se intoarce, iar masoara, decupeaza...etc...herghe se vede ca e tatic si stie ce face. e sigur pe el, "le vede", le intuieste, nu bajbaie, merge la sigur, stie ce sa caute, stie ce e important la fiecare eco in fctie de varsta sarcinii.

nu as fi fost la fel de linistita daca nu as fi facut ecografiile si la el.

la acest dr albu celebru nu am fost niciodata, dar am auzit de el si bune si rele...asa ca...tu decizi. sfatul meu este sa incerci la alt medic decat el. atata timp cat planeaza asupra lui si astfel de banuieli, intamplari...eu nu as ezita.
imi amintesc ca pe o amica de-a mea pe care a monitorizat-o in sarcina si cu care a si nascut, a trimis-o chiar el la herghelegiu pt eco. amica mea a fost foarte multumita de acest albu.

h.

32+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

HEPILICA multumesc mult.O sa ma consult cu d-rita mea si ma decid,dar dr. ALBU mi-a lasat un gust amar.

iana

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Felicitari, Moniland!

Unde-l gasesc pe dr. Hergheliu, Hepilica? Si eu tot la Albu la Medlife sunt si sunt f multumita de el...dar daca spui ca dr. Hergheliu da atat de multe detalii...as merge si eu in paralel la el.De ce sa nu recunosc...si ca sa-l vad pe bebe mai des

Ce va invidiez pe cele care ati trecut de primul trimestru...eu sunt zombie, n-am pic de energie, mi-e rau incontinuu...aseara m-am abtinut cu greu sa nu vomit pe strada. Mi-e greata si de la apa si cu greu mai beau 1.5 l pe zi.Si inca o chestie neplacuta...dupa anumite mancaruri raman cu un gust oribil acru amarui in gura care-mi sporeste starea de rau...bleah..abia astept sa treaca perioada asta.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Am vrut sa scriu cu rosu...sorry Moni..nu vad bine tastele.

Si semnatura corecta e cea de jos

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Celebrii sunt - dr. Pop - care e batran si are ceva fixuri dar in continuare renumit. Apoi din generatia mai tanara (adica 40+ ani) sunt Herghelegiu, Albu si Iosup (ordinea e aleatorie). Ar mai fi dar e inca sub ei ca renume (desi nu neaparat mai slaba) - dr. Adela Dinu.

Herghelegiu este la Sanador.
Iosup la CMU si la clinica Fortis
Albu la Alcosan
Adela Dinu la CMU

Dr. Pop nu stiu unde activeaza.

Probabil toti activeaza si in alte parti - dar eu stiu doar de astea. Detalii pt. fiec. clinica in parte gasiti pe google.

23+

Mergi la inceput