Gravidute prin FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
KLU1973 spune:
ralu, de vreo doua zile nu mai iau nimik nici o no-spa nici un gynipral, nu mai stau exclusiv in pat...ma simt foarte bine, se pare ca de la perfuziile de sapt trecuta colul a ramas la fel...adik modificat dar nu deschis
Klu 38s 4z
Theodora...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
m_i_s_s_y spune:
Buna seara fete dragi!!
Nu am mai intrat de mult, dar va urmaresc si nici nu va imaginati cat de happy sunt cand vad cum creste de frumos listuta de gravidute!!! Sa aveti toate sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!!!
Eu sunt la orizontala in asteptarea zilei de 12 august, pentru cand a fost programata intalnirea cu fetita noastra scumpa...era sa fie 8 august dar ptica e inca cuminte si dra a stabilit data de 12 august..dupa teama pe care am avut-o pe la 32 de saptamani cand am facut si injectii cu dexametazona pentru maturaraea plamanilor, pot spune ca am rezistat eroic (cu unele scapari) si am ajuns sa fim in afara oricarui pericol
FOARTE IMPORTANT!!!! - ca de fapt de asta va bazai la ora asta - KLU e la maternitate!!!!!!! S-a rupt apa!!!!!!!!! Cel putin asa am aflat de la Fiv in Ungaria!!!!!!!!
Asa ca, zic eu....HAI KLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!
va pup pe toate cu mult drag!!!! saptamana 38 cu pitica noastra scumpa TIMEEA MARIA
ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 08.08.2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
acum 2 minute a venit pe lume cea mai minunata fiinta Theodora
Felicitariiiii klauuuBun venit pe lume minunii tale
va pupam
mai multe detalii va dau cand isi revine taticul avu emotii si nu putu sa/mi spuna mai multe
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Fragutza spune:
Yuuuu-huuuuu! Felicitari Klu, sa-ti traiasca printesa si sa aveti numai bucurii impreuna! 35+
Natalia
hepilica spune:
Super veste!
Felicitari KLU, mamica fericita!!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca piticuta, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
BRAVO!!! BRAVO!!! BRAVO!!! BRAVO!!! BRAVO!!!
PRIMA NASTERE A LUNII AUGUST!!!
Tinem pumnii si pentru viitoarele mamici ale lunii asteia!!!
h. 33+
multumesc lui DD