Gravidute prin FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
NEATZA FETELOR
pot sa va anunt ca pe 14.08.2009 aprox. ora 10 ma voi intalni cu iubirea mea mica..
Nu am putut nicicum sa negociez cu doctorul mai devreme....se vede diferenta intre 30 de ani de vechime si 5 ani...a zis ca nu e nici un pericol sa iasa fata mai devreme chiar daca mi s-a deschis putin colul si la interior..totul e intact....placenta functioneaza.grad de maturare 2.fata are deja 3400 gr,si nici un chef sa ne vedem deocamdata...se pare ca s-a razgandit.....oricum de pe 11 plecam in IASI....cu sotul si cu mama din dotare....mama e asistenta medicala si sta cu mine in spital......verisoara mea ne lasa apartamentul ei...mama sta cu matusa-mea sa petrecem si noi doua zile ca de concediu inainte de marele eveniment........
Acum macar am targetul si fiica-mea se bucura....da suturi in ficat de ma trezeste...noaptea....da` e cuminte si dulce.....normal..eu ca cioara doar stiti voi bine.....
va pup
Madalina s37
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
![](images/user_woman.png)
bulinanico79 spune:
va rog nu dati cu pietre...lipsa la apel de cateva saptamani....
Felicitari din suflet fetelor care au nascut..Moni, Elena, Ayda sa fie sanaosi si mancaciosi bebelusii.
Succes fetelor care urmeaza...am emotii eu pt voi. Mie mi se pare atat de departe momentul nasterii...nici nu realizez de fapt ca urmeaza si la noi, dar vad eu mai incolo.
Despre noi...la eco de 5 sapt se vedeau 2 puntulete dar unul mult mai mic. La 7 saptamani batea doar o inima. Al doilea embrion se pare ca desi s-a implantat, s-a oprit din evolutie si s-a resorbit. Asa a vrut DD pt noi. Pana acum am avut o sarcina exemplara...fara probleme. Nici dureri, scurgeri, greturi, nici pofte ..nimic...Bebe bine dezvoltat pt varsta lui la 12 saptamani. Doamne ajuta sa fie tot asa pana la sfarsit.
Am doar 2 nelamuriri despre care am uitat sa il intreb pe dr. (am avut o lista...l-am capiat de cap pe saracul doctoras):
1)dupa eco cred ca gelul cu care dau sonda pt eco intravaginala face o reactie cu utrogestanul...parea branzit. Ati patit asa ceva.
2) Dupa ce pun utrogestan...la vreo 1ora am o fff putina scurgere gelatinoasa (asamanatoare cu mucusul de la ovulatie doar ca nu e transparent si e mult mai putin) verzulie. De fiecare data la o ora dupa utrogestan de cand am inceput sa il iau. Nu ma intrebati cum am reusit sa uit sa intreb asa ceva...hormonii de gravida bat campii in capul meu momentan.
Nico 12+
KLU1973 spune:
Noi tot in aceeasi formula...buburuza mea se pare ca s-a razgandit...unde-i mai bine decat la mami in burtica...
Am fost aseara la spital si totul este in parametrii normali...inca nici un semn de evadare...
Va tin la curent...
Multumesc tuturor pentru sustinere !!!
Klu 38s4z
Theodora...
Fragutza spune:
Klu, e draguta tare fetitza ta! Vine cand vrea ea!
Tu mai ai contractii? Tot asa in pat stai?
Am intrat si eu in panica un pic, sunt 3 saptamani si ceva de cand nu am mai facut echo. Si ultima data nu a putut masura colul.
Mada, mai ai un pic! 35+
Natalia
amzulica spune:
Bulinanico - intru si eu ca m-ai distrat cu o chestie. Sonda pentru eco transvaginala se foloseste doar cu prezervativ, nu cu gel, pai daca ar fi bagat-o la toate in .... poti sa-ti imaginezi ce ar insemna. In plus "branzirea" ar putea fi o candida frumusica, mergi sa-ti faci secretiile vaginale ca nu e in regula, daca mai e vorba si de culoarea verzui cu sau fara utrogestan e naspa. Se trateaza pe sarcina nu te speria.
Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Evy30 spune:
Salutare la toata lumea .
oau ce de copilasi dragalasi urmeaza sa vina pe lume .
Eumada, felicitari pt fixarea datei ! nastere usoara . natural ?
Raluca , daca ai timp , da-mi si mie detalii aici sau pe pm mai bine sa nu incarcam cumva , despre analizele facute in spital , cat ai stat ,cum ai procedat etc . eu pana acum am facut doar la Medical , acolo merg si la eco , ca e la 5 min de serv. Dar in spital ...naspa . Mai am ceva pana te ajung , insa e bine de stiut .
Bulinanico , in aceeasi situatie am fost si noi . Tot la 7 saptamani batea doar o inimioara .Am plans si ne-am amarat , insa la urma urei ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a binecuvantat sa avem macar un copilas . Noi alta sansa nu aveam si nici nu cred ca va mai fi . Unul si bun , cum se spune . doamne ajuta .
Ma gandeam ca daca eu vreau cezariana , de ce mai fac secretie ??de asta mi-a fost frica mereu . noroc ca in primul trim nu am facut , ca aveam la fiv facuta si nu am repetat .
Klu .bebelina hotaraste da ? lasa fata in pace si stai cumintica
Amzulica , ce mai faci scumpa . mai ma tii minte sper ...
ce face bebe Luca ?
Fetelor am citit in ziar ca un copilas s-a nascut la termen , insa avea mici probleme de rspiratie si a trebuit intubat .Bineinteles ,paranoia a functionat , si ma gandesc , are asta de a face cu incubatorul pt prematuri ? stiu ca Elias nu are asa ceva . si m-am speriat . dar poate pt pus la intubat nu e problema. daca stiti .
eu ma rog sa fie bine bebelul meu , insa m-a trecut un fior cand am citit .
A...am primit si noi contractele de la CBC . cu ei ne-am hotarat sa prelevam celule stem . Nu stiu unde am citit ca primesc si un plic sa le returnez , fara taxa , insa nimic . Probabil au schimbat ....
Evy 24+
simona2 spune:
Eu zic ca "branzirea" e normala. Am observat si eu la fel dupa fiecare eco. Culoarea verzuie trebuie verificata. 11+
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 Raluca , daca ai timp , da-mi si mie detalii aici sau pe pm mai bine sa nu incarcam cumva , despre analizele facute in spital , cat ai stat ,cum ai procedat etc . eu pana acum am facut doar la Medical , acolo merg si la eco , ca e la 5 min de serv. Dar in spital ...naspa . Mai am ceva pana te ajung , insa e bine de stiut . Evy 24+ ![]() |
Evy, scriu aici ca poate mai sunt fete interesate. Am glumit ieri, nu a fost ceva horror:). Te prezinti la biroul de internari cu buletinul si-ti face o fisa. Mergi apoi si te schimbi, iti indica persoansa de la ghiseu unde apoi urci in maternitate, la et doi. M-am intalnit cu Catalin, rezidentul dr Rotaru si am stat un pic de vorba si mi-a completatat ceva pe fisa si am coborat iar la biroul de internari pt a-mi face fisa de internare.
Eu am fost singura dar poate merge sotul f bine si tu astepti in maternitate. De asemenea, cred ca te poti schimba dupa ce ti se face fisa de internare.
Apoi am revenit in maternitate si acolo m-a preluat o asistenta care mi-a luat sange, secretie pt analiza si mi-a dat borcanelele pt urina. Am mai vb cu Catalin putin si am plecat.
Lumea era ok acolo, asistentele f dragute, glumeau cu mine ca arat caraghios ca am o burta mare si picioarele si bratele f subtiri:).
E ok, sa nu te stresezi!
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)