Gravidute prin FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Hepilica au inceput emotiile asa-i ? cele constructive ma refer . cred ca abia astepti sa iti vezi scumpetea .
si eu , dar noi mai avem .
Fetele care se preagatesc de marea intalnire , va urez nasteri usoare si sa veniti sa ne povestiti cum a fost , si pozici bineinteles

Fetelor va pup pe toate si va urez o saptamana usoara .
Pe mine a inceput sa ma doara osul pubian . Asta nu e grav , mai grav e ca ...dupa 2 ore de stat in pat cu utrogestanul pus , cand ma ridic abia pot sa merg . ma doare pe partea dreapta , sciaticul ,asa zice sotul meu . merg schipatand pana la baie . asta e...
bebele meu cateodata e cuminte , cateodata e mai agitat ,sa tare din picioruse.
azi dimineata m-a trezit la 6.30 cu un sut puternic . fortos daca m-a trezit din somn .

Evy 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Fetelor mai aveam un pic si ajungeam pe pag. 3
Klu, cum esti?
Daria am vazut la semnatura ta data cezarienei, cat de putin mai ai si tu, bafta
Cine urmeaza, cine urmeaza? Eumada tu urmezi?
Moni nu ai ajuns acasa? te asteptam cu poze.
Va doresc o saptamana linistita, multi pupici

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, doamnelor!

Ce-i cu linistea astea pe aici! Haideti la apel!

Azi am fost la spital, pt analizele de 35 de saptamani. Trecand peste tot frecusul, sus-jos, foi de prezentare, de internare, defilat in camasa si halat pe holuri, maternitatea arata super. Asistente dragute, nu m-a bruscat nimeni ca-s impiedicata.. in fine, abia astept sa nasc. Bine, nu acum, ci in septembrie, asa am negociat cu unguroaica.
Mi-au luat sange, urina si analiza de secretie. Joi o sa am rezultatul si tot atunci imi face si o echo dr meu.
Si tot azi am mai bifat ceva pt bagaj: vata si tifon

Pupici!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Many- mersi , te pupic
Eu inca mai sunt la servici, mor de cald, maine am din nou eco de control si in functie de ce mi va zice cred ca o sa intru si eu in final in prenatal

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.38 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna burticilor!
Daria vad ca mai ai asa putin pana la cezariana, cum de inca mergi la servici? Citisem la sub legislativ ca ai dreptul la 70 de zile de prenatal, nu-i asa? Sau asta a fost optiunea ta?
Va intreb pentru ca eu nici nu ma gandesc sa nu beneficiez de toate drepturile legale.

Daria, in curand incepem cu galeria pentru tine, ce putin mai e!

Eu n-am mai scris din cauza de greturi aproape permanente, n-am vomat decat o data intr-o dimineata, dar starea de greata si mirosuri ma insotesc non-stop. Iar mai nou, au inceput si durerile de stomac, aciditatea, probail si din cauza ca nu prea mai pot manca.
Nu ma plang, chiar ma bucur ca experimentez si eu in sfarsit simptome de graviduta!
La servici ii fentez cat pot, ma mai duc cate putin, imi mai iau concediu pentru ca mi-e asa rau, mi-e sila si de mers cu masina, chiar si cand conduc eu, plus caldurile pe care nu le mai suport
Mai am un pic pana merg la echo-joi- eu cred ca totul e bine cu bebeii avand in vedere greturile pe care le am, sunt un semn nu?
Abia astept sa auzim inimioarele, sper din suflet sa fie totul bine!

pe toate, dragele mele!

Ioana 6+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Ioana, exact ca tine m-am simtit si eu dupa 6 saptamani...acum parca ma simt ceva ceva mai bine in privinta greturilor..sunt doar mai ametita.
Cele mai ingrozitoare sunt arsurile la stomac si-o sa-ti spun cum am scapat eu: faguri de miere pe stomacul gol dimineata, o lingurita stearsa...mesteci si inghiti tot putin cate putin. Daca poti, mai ia inainte de masa de inca 1-2 ori pe zi (chiar si jumatate de lingurita). La mine au trecut arsurile aproape de tot intr-o saptamana. Fagurele cred ca actioneaza ca un balsam.Inainte am incercat rennie, evitam toate mancarurile acide si tot degeaba, simteam ca nu mai pot de durere uneori..chiar si noaptea.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

dariaioanaxx, ups...nasti saptamana viitoare!!! nastere usoara si sa auzim numai de bine!

klu, ce faci? esti ok?

mada si tu? esti bine?

bravo ralu. hai ca se apropie si pentru noi momentul...!
si mie mi-a spus dr sa imi fac la sfarsitul lunii august examen de secretie si imi era tare teama sa se "umble" pe acolo..... acum cand zici ca si tu ai facut...

fetelor, pe unde sunteti?

h.

33+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica
bravo ralu. hai ca se apropie si pentru noi momentul...!
si mie mi-a spus dr sa imi fac la sfarsitul lunii august examen de secretie si imi era tare teama sa se "umble" pe acolo..... acum cand zici ca si tu ai facut...

h.

33+
multumesc lui DD

Da, si eu aveam retineri, ma tot gandeam sa nu strice echilibrul pe acolo. A fost ca naiba de dureros, parca eram la primul control.
Ai vb cu dr tau de nastere, mergi pe natural?

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ralu, da voi naste natural daca bebelina mea va avea o pozitie buna si daca nu va exita niciun risc in acel moment. asa imi doresc.

vom mai vedea la urmatoarea echo - la inceputul lui sept. atunci vom stabili.

h.

33+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Deci Albu merge si pe natural, Hepilica? Great news! Imi era teama sa abordez subiectul.

11+

Mergi la inceput