Gravidute prin FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 17
hepilica spune:
iana_mari, eu voi naste cu dr albu de la medlife si tot el mi-a urmarit sarcina. sunt multumita de el. ma enerveaza doar ca nu vorbeste mai mult.
ecografiile morfo la el au fost precise si minutios detaliate pe raport (tb insa sa intrebi ce semnifica fiecare abreviere...). are un ecograf de ultima gereratie care il ajuta foarte mult. rapoartele sunt generate automat de masuratorile lui si apoi listate. deci el masoara, iar aparatul inregistreaza aceste masuratori si le plaseaza intr-un grafic standard. in felul asta vezi unde te afli tu intre parametrii normali.
herghelegiu iti arata doar aceste grafice la sfarsitul ecografiei pe monitor, dar in timpul eco ii dicteaza asistentei tot ce vede si e super asa pt ca intelegi foarte bine si nu ai in fata doar niste grafice si abrevieri. herghe nu da pacientelor aceste grafice (cu toate ca sunt si ele generate automat) ci un raport amanuntit dictat asistentei in timpul eco despre evolutia fatului - fiecare organ -.
oricum, eu pe albu de fiecare data l-am abordat cu incredere si a raspuns prompt.
herghe e greu de abordat, dar e TATIC....si nici ieftin nu e. o nastere la euroclinic cu el costa 100 milioane....
h.
32+
multumesc lui DD
hepilica spune:
fetelor, e 1 august. nu-mi vine sa cred ca luna viitoare voi avea parte de marea intalnire cu bebelina mea.
abia astept.
tin pumnii fetelor care sunt aproape de intalnire: klu, eumada...
cine mai naste luna asta? sa aveti toate nasteri usoare si bebei sanatosi.
h.
32+
multumesc lui DD
KLU1973 spune:
Da fetelor este 1 august ...mi-am atins targetul...sa mai zic eu ca nu am o buburuza ascultatoare
In rest nici o modificare ...mici intepaturi pe ici pe colo...ieri l-am sunat again pe dr meu, cred ca dupa ce nasc respira si el usurat saracu ca a scapat de o nebuna, cand m-am ridicat din pat am simtit asa o scurgere mai abundenta si l-am intrebat daca ar putea fi punga amiotica si mi-a zis sa stau linistita ca nu am cum s-o ratez ca ma fac fleasca pana la genunchi si este o scurgere cam de 300-500 ml la inceput iar dupa aceea doar picaturi...si ca scurgerea respectiva e o secretie mai abundenta care lubrefiaza vaginul pentru o eventuala nastere normala si ca o sa mai tot am; l-am mai intrebat daca nu poate fi o fisura de membrana...la care mi-a zis ca ar trebui sa aiba o culoare roz ca membranele sunt vascularizate; v-am spus si voua sa stiti la ce sa va asteptati...
By the way...pana acum m-am intalnit cu dr meu de 23 de ori...suntem deja pretenari
Oricum, cand se va intampla marele eveniment are cine sa va anunte...
Pana atunci asteptam sa se hotarasca dra...nu pot sa nu ma gandesc la mama...eu tot leoaica sunt si cand aveam divergente si nu ma lasam neam indiferent de rezultat, imi tot zicea ...o fata ca tine sa ai...si uite ca o sa o am...
Va pupic pe toate
Klu 38+ Theodora...
iana_mari spune:
Hepilica o sa-ti povestesc eu cum a fost .Am programare la amandoi ,prima e la Albu.
Sa te mai intreb ceva:ii da voie sotului sa intre cu mine?
Si tu zici ca nu vorbeste deloc?Ce aiurea e,pai eu nici nu stiu ce sa-l intreb,dar daca e ceva in neregula imi zice?
Scuza-ma ca te-am agasat cu intrebarile.
iana
12+
hepilica spune:
iana_mari, sigur, poti intra cu sotul (si la albu si la herghe). noi am intrat tot timpul impreuna si toate cuplurile asa am vazut ca procedeaza. ba mie mi-a facut sotu' si poze in cabinet in timpul eco (l-am intrebat pe dr albu daca il deranjeaza si a zis ca nu). e un monitor pe perete in fata patului pe care vei sta tu si puteti privi amandoi acolo.
si da, daca tu nu il intrebi nimic, el nu spune nimic.
vei vedea ca e super atent si concentrat la ce face.
dar daca il intrebi tu sau sotul raspunde. noi am fost socati la prima eco cand vedeam ca nu spune nimic si il tot intrebam: e totul ok?" orice il intrebi iti raspunde. la sfarsit iti da un raport. la prima eco ne-am bucurat cand am vazut un raport de vreo 5 pagini, cu gandul ca vom avea ce studia. cand am iesit din cabinet si ne-am uitat pe el, erau numai abrevieri..si ne-au picat fetele..., dar stiam ca e totul ok cu bb pt ca il intrebasem dupa eco. a trebuit sa deslusesc mai apoi raportul cu ajutorul informatiilor de pe internet.
la urmatoarele eco l-am rugat sa ne dea mai multe detalii despre raport si a facut-o. in plus, in timpul eco il intreb tot ce-mi trece prin cap: cum e placenta? cum e colul? ce urmarim la aceasta eco?...orice despre bb.. etc. nu se supara daca in timpul eco ii pui intrebari.
dupa eco, veti sta cateva minute de vorba si atunci puteti profita sa ii puneti intrebari.
h.
32+
multumesc lui DD
hepilica spune:
iana_mari, tu cand esti programata la albu? el intre 10-24 august e in concediu.
h.
32+
multumesc lui DD
iana_mari spune:
HEPILICA in septembrie sunt la Albu si in noiembrie la Herghelegiu.
Multumesc din suflet pt. detalii.
iana
12+
KLU1973 spune:
Noi in aceeasi formula...ne bucuram din plin de timpul ramas...
Fetele, de moni nu mai stie nimeni nimik ???
Klu 38+ Theodora...
DORIS_71 spune:
Cred ca Moni mai e inca in spital, daca nu ma insel le externeaza cand fetitele ajung la 2500gr. Aici asa functioneaza, nu stiu acasa cum e dar nu cred sa se schimbe prea mult situatia. Moni te asteptam cu pozici si noutati.
Doris 23+ Matteo ......
poze
hepilica spune:
Moni, sanatate multa tie si fetitelor. Abia asteptam sa revi si sa ne spui povestea voastra.
h.
33+
multumesc lui DD