Gravidute prin FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Evy trebuie sa traduci reteta si sa ai parafa medicului neaparat.Incearca sa gasesti o adresa de farmacie din Bulgaria si intreaba-i sau o farmacista de la noi.Dar eu zic ca trebuie tradusa si parafata.Sanatate tuturor!
Klu, are dreptate nenea doctoru' .Lasa bebe sa vina cand vrea .Oricum ei-bebicii- fac ce vor din noi as ca....Hai ca noi suntem aici sa iti tinem pumnii!!!Succes .Doamne ajuta!
Nusy, parca ai folosit picaturi anti colici.Sau nu isi fac efectul?
Many tu taci ca pestele nu mai zici nimic.Sau doar inainte de vreo ecografie te manifesti?Sa fii cumintica!Pupici domnului Talpitza.

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

evy, numai in bulgaria gasesti acest medicament? ai verificat si in alte parti? eu am coordonatele unei farmacii din franta unde mi-am comandat eu medicamnete si mi le-au trimis aici. poti trimite un e-mail sa intrebi (eventual scanezi reteta).ce zici?

h.

32+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Hepilica tu ai facut eco morfofetala trim. 2 si cu Albu si cu Hergheligiu si zici ca sunt asemanatoare?
Eu nu am gasit loc decat la Albu si as vrea mai multe detalii.

iana

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Ellanik saru'mana . m-am gandit eu la traducere dar la parafa nu . super .multumesc . asa e si normal daca stau bine sa ma gandesc .
Hepilica , scumpa meea, da-mi si mie datele te rog .incerc orice si oriunde . luni dimineata luam reteta o traducem , o parafam si incerc peste tot .o traduc in franceza, engleza, bulgara , cum e nevoie .ne-au luat ca din oala astazi , nu ne-am asteptat .
m-a sunat o prietena si denumirea ar fi Farmorubicin (pulbere+solvent).
mie asa mi-au spus astazi cei care aveau medicamentul,ca pacientii au mers la Sofia .

Evy 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Moni, sa-ti traiasca fetitele!

Klu, numai bine in continuare! Nastere usoara! Asteptam vesti!

Eumada, mai ai putin! Nastere usoara si sanatate multa!

Evy, sanatate mamei tale! Sper sa gasiti medicamentul cat mai curand.

Va pe toate!

Laura 25+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

doamne ajuta
multumesc

Evy 24+

Mergi la inceput

iana_mari, eu am facut toate eco la albu si herghelegiu. Dar, atentie!!! NU la Albu medicul acela celebru, ci la Dragos Albu de la Medlife.

si da. ambii mi-au spus acelasi lucru. cu mentiunea ca herghelegiu e mult mai experimentat...se vedea dupa cum cauta, investigheaza, merge la sigur...stie ce cauta...
el mi-a spus ca voi avea fetita 95% intr-o perioada in care albu nu mi-a putut spune, pt ca spunea el "copilul nu are o pozitie prea buna". mai tarziu mi-a confirmat insa si el ca e fetita.

ideea este ca poti merge la 5 medici si toti sa iti spuna acelasi lucru. important este sa gasesti acel medic care "vede" ce altii nu vad. herghelegiu face asta si de aceea l-am ales. el a gasit in multe situatii afectiuni intrauterine pe care altii nu le-au gasit si tot el iti poate confirma sau infirma diagnosticul mai mult sau mai putin real pus de alti medici, atunci cand esti disperat pentru copilul tau...

h.

32+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

evy, uite mai jos coordonatele farmaciei.

Pharmacie Billmann
5, place de la Republique
F-67160 Wissembourg
Tel: +33 388 94 00 10
Fax +33 388 54 38 11
e-mail: pharmaciebillmann@wanadoo.fr

eu le-am trimis un e-mail si le-am atasat reteta. au avut medicamentele, mi-au facut o calculatie si mi le-au trimis la oficiul postal.
le-am achitat prin transfer bancar dupa ce le-am primit (asta era procedura lor).
am tinut legatura cu ei pe mail si telefon.
daca ai denumirea medicamentului trimite un mail si intreaba pur si simplu daca il au, cat costa...si ce te mai intereseaza. iti spun ei daca e cazul sa le dai reteta...

succes. sa ne spui ce-ai facut.

h.

32+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HEPILICA multumesc .Da ,de dr. Albu Dragos este vorba.

iana

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ellanik, sunt pe aici si va citesc, dar nu prea am ce spune despre noi, ma agit cu patutul si comoda bebeloiului, sunt ciufuta si nimic nu-mi convine. Tu cum esti, cu greata cum stai?
Eumada bafta, nastere usoara si bebe sanatos
Klu sa dai un semn
Evy, multa, multa sanatate mamei tale
Fetelor va doresc w-e placut

25 +

Mergi la inceput