Gravidute prin FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Klu, Doamne ajuta

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Am fost ieri la control..colul a inceput sa se deschida si la interior......aia mica trage cu ochiul.....medicul mi-a spus ca nu ma mai vede ducand sarcina mai mult de 10 zile......si asa doar daca stau nemiscata..ceea ce nu e cazul....uite-asa m-am saturat si am inceput sa bantui......terase..etc.....
Partea buna e ca fata e mare ..dezvoltata...dexametazona facuta......incepe sa nu mai aiba loc.........replica a fost ceva de genul....."valeu trece de patru kile pana nasti....."asa ca ne pregatim...defapt abia atept...sper doar sa ma refac repede si sa fie teafar copilul...cel mai tarziu va fi in jur de 10 august.....celmai tarziu..pentru ca nu mai vrea sa stea.....se iteste cate putin.......
Si ce daca...noi o asteptam.....si foarte multa lume asteapta sa o vada..o sa fie o mica vedeta.......cea mai curioasa sunt eu.Sa-mi ajute dumnezeu sa ma trezesc repede din anestezie...sa pot sa o vad ca abia astept...nu mai mi-e frica de anestezie si de operatie,eu astept sa o vad.
CUraj celor care se pregatesc sa aduca comorile pe lume..

Madalina s37Eva-Maria
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Klu, fetitza ta e o leoaica veritabila, vine ea cand vrea! Sa intri zilnic sa ne spui ce si cum,da? Ai pe cine sa anunti dupa marele eveniment, da?

Mada, si tu sa ne dai de veste, da? Sa nu ne lasi asa cu emotiile in gat..

Luni merg la analize si voi vedea si maternitatea. Poate aflu si ceva detalii despre nastere

Hepilica, tu cand intri in concediu?

Pupici!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR dragi ieri am facut si noi eco de 12 saptamani cu masuratorile aferente si bi test.Pana acum totul e ok.Un pic placenta cam joasa la unul din bebei,dar nu ingrijorator.
Azi mi-am facut programare la dr. Dragos Albu pt. morfofetele trim.2.
Ce parere aveti e bun in ecografii?
Nu am gasit loc la nici unul mai bun,mai devreme de noiembrie.

KLUE lasa copilul sa stea in burtik la mami cat mai mult,stie el cand vine.

NUSY sper sa se termine cat mai repede cosmarul colicelor.

EUMADA mai ai asa putin si-ti strangi copilul in brate.

PUPICI LA MAMICI SI BEBEI

iana

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor.

Eu intru cam rar ca nu prea am timp. Reusesc sa va citesc dar nu mai reusesc sa scriu.

Klu Eumada va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.

Piticii mei sunt tare cumintei noaptea. Se trezesc o singura data papa si se culca la loc. Ziua suntem putin mai agitati dar nu tare.

Eu am reusit sa fac o mastita urata si de ieri ard toata. Numai 38-39 am temperatura. Fara sa stiu le-am dat laptic de la mine si au fost si piticii agitati acum ei sunt linistiti iar eu ma mulg de zor si stau cu gheata pe sani.

Nusy Ayda

Ralu sa stapaneasca sanatoasa unguroaica ta caruciorul
va pup dulce si va doresc sarcini usoare si la termen si bebelusi sanatosi.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Ralu, de marti 4 august voi fi in concediu. Ma mai duc la un control pe 25 august, apoi o eco pe 4 septembrie. Apoi asteptam venirea bebelinei mult iubite. Imi vine tot timpul sa-mi pup burtica...
Ma bucur ca ai primit carutul si abia astept sa vad pozele.

Evy, muncesti zi lumina si te vaiti ca ai picioarele umflate. Opt ore la serviciu, cumparaturi, mancare....Helllooooo, incearca sa te menajezi un picut. Nu stiu daca ti se umfla neaparat de la oboseala, dar oricum... cu atatea pe cap...
Eu urmaresc toate gravidutele pe strada, la clinica...si marea majoritate au gleznele umflate. Verdict: muncesti prea mult pentru o graviduta de trim II.

klu, e super tare dr tau. are dreptate. lasa bebelina sa vina cand vrea ea. e foarte important. ti-am zis eu ca usor, usor ajungi sa schimbi din nou prefixul

elena, salutari mamico de copilasi cumintei. sanatate multa. ai grija de tine.

h.

32+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

da , ai dreptate . nu muncesc mereu asa. am program de 6 ore . insa ieri m-am simtit mai bine ca de obicei si am zis sa il aju si pe al meu , ca io fi saracul ... el face mancare , spala, intinde etc .

dar uite ca acum trag . azi ma doare si mijlocul . stau in patuc si va urmaresc
ma las de meserie ...

Elena , imi pare rau de cele intamplate. sanatate multa !
Evy 24+

Mergi la inceput

mada, tinem puminii. hai...mai ai putin pana la marea intalnire.

h.

32+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

da , ai dreptate . nu muncesc mereu asa. am program de 6 ore . insa ieri m-am simtit mai bine ca de obicei si am zis sa il aju si pe al meu , ca io fi saracul ... el face mancare , spala, intinde etc .

dar uite ca acum trag . azi ma doare si mijlocul . stau in patuc si va urmaresc
ma las de meserie ...

Elena , imi pare rau de cele intamplate. sanatate multa !
Evy 24+

...bravo. stai linistita.

te pup.

h.

32+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

am mare nevoie de ajutorul vostru , daca se poate .

va trebui sa sotul meu sa mearga in Bulgaria sa cumpere un medicament .
mama a fost descoperita cu o tumoare cangerigena , i-a fost extirpata si face tratament de 1 an si mai are de facut pana la finalul anului lunar si apoi anual .
insa medicamentul nu se mai produce pana in luna ianuarie . e linia in reparatie si stocuri yoc . bataie de joc . mor oamenii cu zile .
mi-au spus ca s-ar gasi in Sofia , la un alt gramaj si o alta denumire . o sa mearga la medic sa ii spuna numele exact -caci are alta denumire , si cate sa ia.

intrebare : trebuie sa traduc reteta ? sau cum se procedeaza daca stiti la bulgari ?

Evy 24+

Mergi la inceput