Gravidute prin FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 14
Liana30 spune:
Felicitariiiiiii Moniiii si Elena!!!!!!!va pup
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
nusy spune:
Moni: felicitari, bun venit pe lume fetitelor tale,sa fie sanatoase si tu la fel! Asteptam sa ne scrii si sa ne pui si poze!!!
Raluca: referitor la trusa de epidurala,e acelasi lucru...conteaza sa fie de la Braun...
Avalon: pentru sani incepi sa te dai din luna a opta,zilnic, cu Garmastan sau -si mai bune- sunt unguentele cu lanolina pura ( PureLan 100 de la Medela, care se gaseste pe net s-o comanzi..parca pe bebelusultau .ro )
Noi suntem bine,azi am implinit 1 luna si 3 sapt.,dar ne luptam rau de tot cu colicile...e ingrozitor,nici nu poate sa pape cand o apuca...plange,lasa sanul,iar il ia,iar il lasa....pana la urma se lasa rau cu plans si refuza de tot sanul...o plimb prin casa si se calmeaza,insa ma tot stresez ca nu a mancat bine...vom vedea la control,peste 10 zile,daca a crescut cum trebuie...
Sarcini usoare tuturor si nasteri si mai usoare!!!
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
Evy30 spune:
buna ce faceti ? toata lumea bine ?
Nusy imi pare rau ca mititica ta sufera . sper sa ii treaca cat mai repde . va pregatiti de botez asa-i ? distractie placuta si sa fie sanatoasa .
Eu sunt un pic speriata ca mi se cam umfla picioarele , de fapt jos gleznele si ma dor un pic . am observat cand stau mult pe scaun , dar ce sa ii faci cu serviciul asta . si azi ....cei drept azi am stat 8 ore la serv in loc de 6 , apoi am intrat cu sotul in Carrefour la cumparaturi ca daca se duce singur , ma omoara , cheltuie la bani si cumpara multe si multe care nu trebuie,desi are listuta . Apoi am pregatit ciorbita si felul 2 varzica , si le-am pus la foc si l-am lasat pe el sa le supravegheze , si m-am pus in pat .
sper sa nu am probleme cu umflatul piciorelor .....pana la nastere.
a ..am schimbat semnatura cu ajutorul lui DD
Evy 24+
Fragutza spune:
Bun gasit!
Mai strig o data dupa Klu, desi tare cred ca e cu fetitza in brate!
Nusy,merci de lamuriri ref trusa de anestezie! Pupici la fetitza!
Evy, probabil si de oboseala ti s-au umflat picioarele. Dormi cu ele un pic mai sus, sprijinite pe o perna! Mi-am luat siropul ala, tin si un pic de regim si sper sa scapde durerile de stomac.
Eu sunt cam rupticica de oboseala, n-am reusit sa dorm nicicum aseara, m-am mutat de colo-colo, a fost tare rau. Si acum sunt zombie, nu am stare sa fac nimic.
Insa, am carucior pt unguroiaca! L-am primit ieri, l-a montat sotul si acum il plimbam prin casa O sa fac ceva poze sa vi-l arat!
Pupicei!
34+ Natalia
ayda_m spune:
Buna gravidute si mamici!
Eu nu prea mai am timp sa scriu...de citit citesc in graba...pitica mea cred ca a inceput cu colicii...oricum nu plange saracuta, mai mult se strange de burtica si in somn se mai trezeste plangand...dar tb luata in brate cand are criza de colici....sper sa treaca mai rpd perioada asta....noaptea am inceput sa dormim mai bine...a fost ieri si pediatra la noi si bebe e bine . Perioada mai grea e dimineatza de la 7 la 10-11 si seara de la 8 la 10-11....in rest ziua papa si doarme
Nusy si voi tot cu colici....mai aveti putin si trece...maine aveti botezul,abia astept pozici si o pupam pe Ingrid
Fetele care urmeaza, nasteri usoare
Moni, Elena va asteptam cu vesti si pozici cu comorile voastre cand puteti voi!
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
KLU1973 spune:
ralu, aici sunt in pat...singura
Miercuri dim am mai pierdut inca o particica din dop...dupa mi s-a intarit burta si asa a ramas vreo 4 ore cu dureri de CM...nu a cedat cu nimic; am sunat dr si mi-a zis sa merg la spital...am ajuns la spital bebita bine, colul modificat dar nu deschis, eu dureri...m-a internat pentru perfuzii cu gynipral...au cedat durerile si mi s-a relaxat si burta asta mai spre dimineata...cand a venit dr meu a decis sa-mi dea drumul acasa ca bebe nu e angajat, travaliul nu a inceput si ca el nu il scoate asa pur si simplu ca pe un pui dintr-un ou doar de dragul de al scoate...m-a si enervat dar totodata a incercat sa-mi explice ca acea adrenalina emanata de noi cand incepe travaliul ajuta foarte mult la reflexele lui bebe, ca muschiul inferior nu este format acum (habar n-am la ce s-a referit), ca am termen pe 14 august, ca el era ieri de garda si ca i-ar fi fost mult mai usor sa faca o taietura si gata, ca orice zi in plus conteaza...si ca ce am de ma grabesc atat ca el vine la orice ora o sa ma apuce...
Asa ca mi-a facut externarea si m-a trimis acasa injurand de mama focului de unde l-oi fi gasit atat de perfectionist...dar totodata fiind impacata ca nu o sa-i influentez eu in nici un fel destinul pustoaicei...vine cand vrea ea... Ieri am dormit mai toata ziua ca va dati seama ca n-am inchis un ochi cu perfuzia in mana.
Acum mai simt mici intepaturi dar nu la fel de cumplite si burtica se mai intareste din cand in cand... astept...
Avalon, eu ma dau pe sani cu garmastan din saptamana 34 si dupa dus frec sfarcurile cu un prosop mai aspru si pot sa spun ca daca iau sanul intre degete si apas imi apar picaturi de colostru.
A si astazi facem 38 saptamani maine ar fi termenul pe care mi l-am propus si i l-am povestit buburuzei mele !!!!!
Klu 38+ Theodora...