Gravidute prin FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 13
Fragutza spune:
Evy, da, cezariana fac. As fi vrut natural, dr a zis ca cezariana si a ramas ca el.
Merci de medicament, sper sa fie bun. Am o mare problema cu legumele si fructele, imediat mi se face rau daca mananc.
Am haine la mucioasa Am primit pachetul de la amazon, toate roz si frumusele foc!
34+ Natalia
hepilica spune:
bravo Ralu. bine ca nu ai mai avut vreo surpriza neplacuta ca cea cu carutul. eu am tot primit hainute pt bebica mea, dar mi-am propus sa merg si eu la cumparaturi pt ea probabil prin august. m-am indragostit de Miniblu...au niste hainute atat de dragute, iar in perioada asta sunt reduceri de 50%.
eu am cumparat deja (nu de la miniblu ) patut, saltea, lenjerii, prosoape, suzete, biberoane, sterilizator...si multe alte chestii utile si foarte dragute
in septembrie la inceput cumpar si cosmeticele pt bebica mea.
ralu, am inteles eu bine? tb sa te duci tu la spital cu trusa de anestezie achizitionata de tine? cat costa o astfel de trusa? la spital nu au asa ceva pt nasteri?
h.
32+
multumesc lui DD
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica bravo Ralu. bine ca nu ai mai avut vreo surpriza neplacuta ca cea cu carutul. eu am tot primit hainute pt bebica mea, dar mi-am propus sa merg si eu la cumparaturi pt ea probabil prin august. m-am indragostit de Miniblu...au niste hainute atat de dragute, iar in perioada asta sunt reduceri de 50%. eu am cumparat deja (nu de la miniblu ) patut, saltea, lenjerii, prosoape, suzete, biberoane, sterilizator...si multe alte chestii utile si foarte dragute in septembrie la inceput cumpar si cosmeticele pt bebica mea. ralu, am inteles eu bine? tb sa te duci tu la spital cu trusa de anestezie achizitionata de tine? cat costa o astfel de trusa? la spital nu au asa ceva pt nasteri? h. 32+ multumesc lui DD |
Ce fel de saltea ai cumparat? Acum sunt in cautari de saltele..si la fel nu m-am hotarat cu cosmeticele, de la ce firma sa iau.
Da, asa mi-a zis dr, sa cumpar trusa de anestezie.
Nici n-am mai stat sa intreb ce si cum, am presupus ca au fost situatii in care nu au avut trusa si vrea sa evite. Habar nu am! Ce nu am inteles e daca e nevoie doar de cateter sau si de solutie, dar intreb luni.
34+ Natalia
ellanik spune:
Ce aiurea mi se pare sa fim puse sa cumparam trusa de anestezie!!!
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
DORIS_71 spune:
Am si eu o problema, mi-a iesit la rezultatele de urina pe trim. 2 un germe numit staphylococcus aureus, se mai numeste si s. auriu. V-ati confruntat careva cu asa ceva? Ce imi puteti spune? Multumesc anticipat.
Doris 22+ Matteo ......
poze
Fragutza spune:
citat din mesajul lui Evy30 Siropul pt constipatie si balonari se numeste DUPHALAC . Mai poti utiliza grau germinat dimineata pus 10-15 min in laptic .Face minuni . Da de trusa epidurala Braun stiam si eu de la Nusy . Probabil e acelasi lucru .Faci cezariana sa inteleg . Ti-a cerut si vreun act pt spital ? Evy 23+ |
Da, mi-a zis sa ii duc ceva de la clinica din Budapesta unde am facut fiv-ul.
34+ Natalia
Avalon spune:
Voi scrieti aici, eu dau copy-paste si-mi fac o baza de date
Am ramas corijenta la partea cu unsul sfarcurilor ... Deci, detaliati: de cand incepem sa ne ungem, si mai ales: cu ce?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 22+
Avalon spune:
DORIS, stiu ca streptococol B e o problema daca e descoperit inainte de nastere, in special daca nasterea va fi naturala... stiu ca trebuie tratat. Dar despre stafilococ auriu nu stiu prea multe, daca vrei sa citesti aici mai multe (cu www in fata si fara pauze linkul):
s f a t u l m e d i c u l u i.r o/Infectii-cu-streptococi--stafilococi-si-alte-bacterii/stafilococul-auriu-si-alte-infectii-stafilococice_661
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 22+
Avalon spune:
citat din mesajul lui eumada Avalon bazinul se pregateste si sub influenta hormonilor se dilata sa pata adaposti bebelusii.Adica ce simti tu e perfect normal....eu nu puteam sa merg deloc si am avut kineoterapeut vreo doua saptamani.....stai linistita ca organismul stie ca trebuie sa mareasca bazinul pentru bebei....sa vezi cand o a te doara osul pubian.....cum e.. Madalina s36Eva-Maria AMR 14 ZILE |
Ma pregatesc psihic deja pentru durerea de os pubian... pana atunci calc ca o baba, ce daca in urma cu numai cateva zile eram elefantica zburdalnica... offf offf mai mai...
te pup, sarcina usoara sau mai bine zis "chinuri usoare", macar nasterea sa fie fara dureri si bebelusa sanatoasa!
Avalon 22+
hepilica spune:
ralu, eu salteaua, patutul, lenjerie 6 piese + lenjerie 4 piese, prosoape, sacul de dormit, paturica le-am cumparat de la Feretti - le poti vedea pe http://www.bebejunior.ro/. salteau este de cocos sandwich si este fabricata in austria. patutul este FRANCI'S fabricat in italia. eu am fost la ei sa le vad, pipai si mi-au placut. sunt tare dragute si frumos lucrate. le-am achitat si mi le-au livrat ei acasa.
h.
32+
multumesc lui DD