Gravidute prin FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Many si acum bomba...Dry test in ce consta?

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

hepilica, many_bani,

ellanik, eu am facut dry test nici eu nu stiam de el dar dr meu mi l-a recomandat ca fiind cel mai elocvent test statistic avand in vedere ca am si eu o varsta ; l-am facut la Medsana in saptamana 12 am mers impreuna cu ecografia de trim I exact ca la DT...este un test care se face din sange uscat si se analizeaza adn-ul mamei impreuna cu coordonatele bbelului care la varsta respectiva sunt mai importante : pliul nucal(care tb sa fie mai mic de 3mm), osul nazal, dim bebe... Prin acest test se detecteaza sindromul down, edwards...eu am facut unul complet la care s-a adaugat : hipoacuzie (daca bb aude) si fibroza chistica ( boala genetica care afecteaza caile respiratorii ) si care m-a costat 500 ron. Probele de sange se pun pe o sugativa la uscat si se trimit in Grecia, rezultatele nu sunt echivoce si atat de discutabile ca cele care se prelucreza la noi prin chemiluminiscenta.
Sper ca m-am facut inteleasa, bafta multa !!!

ralu, esti bine ???

In ceea ce privesc ecografiile eu am facut eco morfofetala de trim I la Iosup care la 12 sapt mi-a si zis ca-i buburuza, la Pop m-am pogramat cum am vazut testul pozitiv adik in decembrie pt eco morfo trim II din aprilie, iar pt morfo de trim III am zis sa-mi ascult dr si sa merg la Meclea la Sanador care este un medic cu o mare daruire si chiar am fost multumita de el, foarte meticulos si cu simt de raspundere...m-a tinut in cabinet peste o ora...vi-l recomand fara probleme.

Klu 37+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Klu, sunt ok! Am mancat insa ceva de nu mi-a priit si mi-e cam rau de la stomac:(. Azi am dormitat cam toata ziua.

M-am interesat la farmacii de trusa de anestezie, luni voi confirma cu medicul meu daca e ok ca avea alta denumire.

Am citit de echografiile la greii in domeniu si ma gandeam ca nu am fost nici la Pop nici la Herghelegiu. Pana m-am dezmeticit eu ca-s gravida si-am trecut peste toate problemele cu hemoragiile n-am mai gasit loc nicaieri. La Iosup am fost sa fac echo de trim 2 si in rst toate celelalte la dr meu.
Asta e, acum sper ca daca era ceva, doamne fereste s-ar fi vazut.

Aaa, si mucioasa mea e atat de activa..azi noapte m-a trezit din somn cand incerca sa intre pe sub coaste..

Si cam atat!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Raluca , ce trusa ti-a cerut dr R ? la noi e inca devreme de o asemenea discutie insa sa stiu dinainte . merci

cat priveste eco la marii ecografisti eu nu am facut . nu stiu daca e bine, sau nu , merg pe mana dr meu . sper sa fie bine .

Evy 23+

Mergi la inceput

Evy, si eu am incredere mare in dr R si e adevarat ca nu mi-am mai batut prea mult capul. Am fost asa ingrijorata ca nu tin sarcina ca nu m-am mai gandit si la programari pt echo.

Mi-a zis de trusa de anestezie rahi-peridurala de la Braun. Am sunat la ceva farmacii si peste tot au zis ca au trusa de anestezie epidurala, tot la Braun. Farmacistele au zis ca e acelasi lucru dar as vrea sa confirm cu dr inainte.

Evy, nush daca retin bine, tu ai avut probleme cu balonarea? Spuneai parca de ceva medicament. Mai stii ce era?

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc mult fetelor pentru toate raspunsurile!
Sa vad cum reusesc sa ma programez. Pt. DT cred ca e cam tarziu, din cate spuneti voi..oricum fac la Medlife sapt. viitoare. o sa incerc pt. trim. II si III sa ma programez la unul din medicii sugerati de voi.
Sa nu uit...eu la eco am mai mers si la dr. Nicolae Cristian de la Polisano..ati auzit de el? Nu e f. vorbaret, dar cica ar fi f competent si destul de cautat. La el reusesc sa fac relativ repede programare...cu max 2 sapt. inainte.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ellanik, cu siguranta nu puteam sa-ti explic asa cum a facut Klu, cat despre preturi, daca se cumuleaza pretul celor doua (DT si TT) cred ca tot acolo ajungi.
Klu cum esti azi?
Raluca sa inteleg ca si tu ai bocceluta pregatita, nu?
Azi plec prin oras sa vad de patut, mi-au placut doua modele de la Pifu, insa ma duc si prin oras a vad oferta, daca, nu la intoarcere dau comanda si gata.
Va urez o zi linistita si va

25 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Raluca sa inteleg ca si tu ai bocceluta pregatita, nu?

25 +

Many, inca nu am pregatit nimic. Luni, dupa ce merg la medic imi propun sa ies un pic la cumparaturi. Intre timp astept sa-mi schimbe caruciorul, tot pe cel albastru il am. Mi-au promis ca maine il primesc.
Mai trebuie sa cumpar saltea si lenjerie de pat, de fapt o sa iau material si mi le va face soacra mea.
Hainele pt bebe le-am comandat pe amazon si ar trebui sa le primesc zilele astea, apoi le spal si le asez in dulapior.
Mi se pare ca mai am o gramada de timp, sau cel putin asa sper, sa vina unguroaica in septembrie.

Voi ati inceput sa folositi crema pt sfarcuri?

Pupici!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Si eu tot Dry test am facut, tot la MEdsana (am impresia ca numai ei fac). Nici eu nu stiam la vremea aia ce e dar ma trimisese si pe mine tot dr. mea. La fel l-am facut pe cel complet care are in plus si testarea pt. fibroza chistica si pt. hipoacuzie.

Eu dupa experienta asta nefasta cu dr. Albu nu ma mai duc la nici-un alt greu pt. morfo de trim. 3. Oricum mie mi le face toate dr. mea la Sanador, pe acelasi aparat pe care lucreaza si Herghelegiu (ca mai conteaza si aparatul) si vad ca ei la morfo 2 i-au iesit cam aceleasi rezultate ca si lui Iosup deci am incredere in ea si gata.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Siropul pt constipatie si balonari se numeste DUPHALAC .
Mai poti utiliza grau germinat dimineata pus 10-15 min in laptic .Face minuni .

Da de trusa epidurala Braun stiam si eu de la Nusy . Probabil e acelasi lucru .Faci cezariana sa inteleg . Ti-a cerut si vreun act pt spital ?

Evy 23+

Mergi la inceput