Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, asta da veste! Merita sarbatorita cu o sampanie! De copii, ca altfel nu e voie alcool, da?

Da, Monico, asa DA! Ce bine ca esti in concediu, odihneste-te cat poti! CE dansuri fac ai tai? CE frumos!

Noi una buna, una rea! Sara e muuuult mai bine, aerosolii fac minuni, deja expectoreaza si tuseste f putin, deci aparatul merita toti banii! Desi bine ar fi sa nu avem nevoie de el!

Altfel, am ajuns si eu intr=un final sa imi ridic primele analize de gravi si surpriza....anti toxoplasma-pozitiv. Si eu care nici nu voiam sa fac analiza, dart fiind ca nu avem caini, pisici si nici nu intru in contact cu ele...Nu stiu ce o fi, dar am ramas speechless...Le-am detaliat la Synevo, dar zau ca sunt cu morcovul in fund, desi dr a zis ca nu e de speriat, poate fi o infectie mai veche...NU stiu, ca nu mai inteleg nimic. Ma intreb cum va fi cand voi face 2T si 3T...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

RAmoo, ce bine!!! Ce intepatoare e Mironiuc, vis a vis de dr tinere!
Imi amintesc ce mi-a spus, cind eram in primele zile gravida cu Patrick, o dr Delia nus tiu cum..."Oooo, e sarcina, dar nu e prinsa bine... incercati cu duphaston", iar tonul sper ca reiese din citat, ca era unu tare naspa . Ce am mai plins dupa ce am iesit...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ioana voua v-a dat remedii homeopate ptr. o perioada mai mare de timp? s-au doar at. i-ai dat si efectele dureaza?
Anca, sanatate socrului. Ce s-a intamplat? Ne auzim la telefon azi.
Ramona, cred ca a cam avut dreptate Mironiuc legat de dr. mai tineri, experienta isi spune cuvantul in astfel de situatii. Numai bine.
Gabi, sanatate si tie, da efectele tratamentului cu solutii ptr. aerosol sunt rapide si am inteles destul de neinvazive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Gata,s-a terminat cosmarul si sper sa nu mai traiesc niciodata asa ceva.
Analiza de sange 3978.Mironiuc a zis ca e o sarcina intrauterina,dar inca nu se vede emrionul ca e prea mica.Dar din punctul ei de vedere crede ca va fi bine.Cat despre extrauterina,a zis ca acel lichid,de fapt poate fi confundat.A zis ca Neamtu Antonia la care am fost ieri,e f buna si va ajunge si mai buna,dar e tanara si inca nu stie sa elimine unele aspecte.
Eu sper din tot sufletul sa fie totul bine.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

uauuuuuuuu...ce bine...te cred ca e o usurare...va fi totul bine, ai incredere...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
Ramo si stai linistita si nu te stresa ca totul o sa fie bine, Mironiuc e o doctora buna.
Va citesc dragelor in fiecare seara dar nu prea apuc sa scriu si va pe toate si pe pitici.
Pentru cine are vreme si vrea sa ne vada am pus pozici noi la semnatura si cateva filmulete
Sa aveti grija de voi si de pitici pe caldurile astea si va

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miha, o singura data ne-a dat remediu, ala pt 2 zile. A zis ca daca nu se schimba situatia sau revine, sa mai mergem sa ii mai dea remediu, dar cum nu mai e nevoie nu am mai fost.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor ,multumesc de raspunsuri..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

MUltumesc, Miha!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,e o mare usurare...sunt tare fericita.Nu doresc la nimeni sa treaca prin asta.
Ioana nu a fost intepatoare Mironiuc,chiar a laudat-o pe Neamtu si a zis ca va ajunge sus.Dar oricum experienta conteaza in asemenea cazuri.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bravo, Ramo! si bb mic! va pupam si Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!

acu vin si io..4 zile de intarziere..un test negativ.. nu e, asa-i?

gabi, stii ca la infectiile astea sunt 2 indicatori.unul care arata ca ai anticorpi, ca ai facut candva toxoplasma si celalalt care arata ca momentan esti infectata.
acuma, ce sa iti zic, din proprie experienta, eu cica am avut listeria plus varicela..si iaca ce copil frumos, destept si sanatos am ;)
revenind, stiu ca e stresant, dar TREBUIE sa nu cazi prada disperarii, sa fii in general pozitiva. vor mai fi momente d ecadere, dar sa treaca repede.;) pupici

am devenit tare pupacioasa de la o vreme.

Ioana, e super la serviciu! nici la cj nu cred ca era asa de bine :)nici nu stiu dc mai vreau sa vin de la Huedin :)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput