Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Neata, vin cu azi eu!

vai tu fetelor, felicitari pt bebe 2 tuturor, vad ca tot mai multe sunteti,hihi, iar suntem gasca de gravidute!si bafta celor care muncesc pe asta,hihi.recunosc ca mie mi-e frica sa fac planuri de bebe 2, si acum mi-e rusine de mine, ca ma tot miorlai ca e greu, ca vad ca voi n-aveti nici o treaba.bravooooo!!!!

eu plec imediat la oradea, mai pove, sa aveti o saptamana frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata !
Gabriela77 la o analiza mai detaliata se poate vedea daca e vb de ceva acut(infectie) sau ai anticorpi,ceea ce denota o infectie mai veche (inactiva)..Si legat de DT si TT ,nu e musai sa il faci ..mai ales ca ai un copil sanatos..Vb unei colege de la alta odisee ,daca tu esti decisa ca vrei sa ai acest copil ,nici un rezultat nu iti va schimba decizia...mai ales ca sunt atatea rezultate false..
Scz daca m-am bagat aiurea..

Elenuta ce mai faci? ce-ti face printesa? cum suportati caldura?

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

si tu Brutus???

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Si noi suntem la capitolul cumparat “coloti” si incercat sa renuntam la pampers! Speram ca la buni sa si reusim mai ales ca are curte!

Se pare ca se inmulteste grupul gravidutelor pe aici! Incepe o noua etapa???? Felicitari viitoarelor mamici si sa aveti parte de bebei sanatosi!

Ramonella – felicitari de veste si in special de rezultatele bune si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!

Gabriela – ma bucur sa aud vesti bune legate de Sara! Tinem pumnii sa fie total bine si in cealalta privinta! Doamne ajuta!

Victo – ma bucur pentru tine ca iti place job-ul! Este foarte important!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai andreea, noi am dat @startul@, dar testul zice una, Cm nu vine...azi e a 5a zi...sunt in ceata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hello, fetelor

In sfarsit si noi.

Gabi nu pot decat sa sper ca va fi bine cu voi...As zice sa vedeti cat mai repede d-rita. sa fie bine bebe mic! Sara nazdravana nu cred sincer ca are asa probleme de imunitate...poate ar trebui sa mai vedeti un dr. sa veniti cu vesti bune!!!!

Alex cred ca va pregatiti de concediu. Sa va distrati bine!!!!

Iulia(katiapam) un pentru voi fetelor!

MEli distractie faian lam Felix! si stai linistita, nici eu nu ma gandesc la al oilea copil...nu vad de ce ne-am simti vinovate! Pupam fetele frumoase!! Si Gabi are dreptate, Timi e tot mai frumoasa

Elena Cu voi totul ok?

Andreea Eric e un frumusel!!!!! si voi sunteti din Turda?

Magdutza ce cretulin e Victoras, leit mami

Ioana ce mai face iubitul nostru P? Mai intreba de noi sau ne reorientam, ca din septembrie mergem la gradi si poate apare concurenta

Paula spor la treba! Fain Huedinul, ha;)!Ai inceput sa mergi cu masinuta?

Despre noi ce sa va spun, ne laudam cu pipi la reductor, un vocabular bogat si haios, independenta la papa si multa smecherie:)

Andreea ce faceti fetelor? Dariuta?

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Uau, am uitat sa felicitam proaspata viitoare mamica Ramo felicitari din suflet si sa fie bebe sanatos!!!

Si fetelor care doriti bb2 mult succes;)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, totul va fi bine!
Victo, n-am mai auzit demult pe cineva atit de incintat de noul job! Felicitari!
Bex, sintem bine, ne e dor de voi! Azi mergem la PAtrick si ii mai amintesc de CArina, dar stati linistite ca acolo nu sint fetite mici! Mergeti la gradi de la toamna?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, am dat peste niste colegi super,plus ca fac ceea ce/mi place..acu, drumul il facem cu toti colegii, suntem 4 si trece mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Tai si spanzur
Inca nu i-a sosit la Diana analiza la ochi, in conditiile in care le-am rugat foarte frumos pe alea de la laborator sa incerce sa o termine pe miercuri ca joi e ultima zi de lucru a d-nei dr, si mi-au promis ca fac toc ce pot, azi iar am sunat si INCA nu e gata!!! Cica sa revin cu un telefon pe dupa-masa. Ma *** pe el telefon, le-am lasat adresa de mail sa mi-l trimita acolo, si-asa nu mai rezolv mare lucru acuma, daca cumva printr-o minune mi-l trimit azi, maine ma duc la alt medic, imi vine sa ma impusc!!! Cat s-o mai tin pe Diana cu okii tot rosii??? Ca madamele nu-s in stare sa dea de luni un amarat de rezultat!!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput