Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ramonella iti tin pumnii sa fie bine
Gabi, multumesc pentru impartasirea experientei azi am luat si eu niste chilotei si o sa incerc sa il las prin curte asa. El a avut o perioada inainte de un cand statea fara probleme pe olita dar acuma nu mai vrea, oricum, momentul clar il va alege el
Meli, felicitari pentru distractii, tare imi place de voi
Anca, sanantate socrului
Va pup pe toate si va doresc noapte buna

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Va dau repede si fug la lucru
Sa aveti o zi frumoasa

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!!

Meli, chiar, si mie imi place de voi cit sinteti de plimbareti... si asta cu muzicile voastre, cum urmariti voi toate festivalurile! La Felix mergeti numai pt relax sau o fi vreun Dj pe acolo?

Paula, cum e la servici?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

salutari din partea noastra. am fost putin plecati, apoi au fost caldurile insuportabile acu e virusat si calculatorul. sper sa reusesc azi sa dau comanda la un antivirus. nu mai scriu ca mi se blocheaza imediat si apoi
va pup

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,fetelor!Poate nu ma mai tineti minte ,am postat rar pe la voi ,dar de urmarit v-am urmarit mai mult..
Felicitari celor care si au aniversat ziua de nastere si celor care si-au sarbatorit puiutii ...tuturor multa sanatate ,bucurii si La multi ani!
Celor care urmeaza sa mearga in concediu ,le urez odihna placuta si vreme buna!
Fiind "mamici cu experienta" poate ma ajutati si pe mine ..sunt in dilema..nu stiu ce fel de carucior sa iau ...sau mai bine zis care ar fi criteriile esentiale dupa care il alegi..
Aaaa..si legat de cumparaturi pt bebe, a fost cineva in ungaria la "shopping" ?! Sau stiti ceva de preturile de pe acolo..
Ms anticipat de raspunsuri si va

Sper sa intru mai des pe la voi..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13
Eladeea, asa poze frumoase faci!O fi exclusiv pertsonajul din ele de vina, sau si tu esti o artista si stii ce sa surprinzi?

haha...esti mortala...si multam de aprecieri... e nevoie de una bucata aparat si una bucata copil...in rest, eu n-am nici o contributie majora...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Victo hai ca iaca ma tin de cuvant.Da na sv, 2 copii , dus-adus gradi, dus-adus cursuri de dans, mancare,cumparaturi ,facturi...or mai fi ... la astea n-am dreptu sa ma vaicaresc.
Da acu sunt in concediu si mamaaa bine-i acasa.Nu-mi trebe sa merg nicaieri numa sa apuc sa stau la mine acasa. mi-am propus sa mai cetesc oaresce sa vaz daca ma tine.
Deci mai vin...
Ramonella asteapta sa vezi... daca te-ai dus mai iute de 6 sapt apoi ce suparare sa sa vada...
Pt mamica nou venita...caruciorul trebuie sa fie usor., sa intre in lift daca ai lift,masina nu ditamai monstruozitatea de carut la moda pe dincolo unde toti stau la case. Tre sa-l poti ridica la o scara, etc. Musai sa aiba 3 pozitii , si esential e sa fie mic. BB nu va sta mult timp culcat si-l vei folosi mai mult pe pozitia ridicata. daca treci cu vederea de chestiile astea iti garantez ca cum vine primavara te duci si-ti ieie unul sport
Cat despre soping...eu as alege romanica noastra .Am ajuns la cz ca prin Austria,Germania, Olanda sunt multe mai scupe toate chiar si la Ungaria. Acuma poate gasiti voi vreun locsor cu oferte de oferte
Na e bine asa??? Sa nu mai ziceti ca treg chiulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea[/red], il pupam pe flacaul dragalas.ce bine o duce el la bunici! si tu..;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Paula, asa e...suntem rasfatati...e bine aici pt el... avem noroc ca stau asa aproape si repede dam fuga la ei...

ici si de la noi pentru Stefanut cu ochi albastri

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miany, caruciorul sa aiba cos pt cumparaturi. Eu am avut mare de la Chicco, f multumita am fost de el si am luat si unul sport, ff usor, pe la 1 an. Urmareste ofertele de la Cora, acolo au citeodata super oferet la lucruri pt copii.
Asta se poate cumpara si fara accesorii si merge si ca ... carucior sport. http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/noul-carucior-trio-enjoy-evolution-topazio-1042.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gata,s-a terminat cosmarul si sper sa nu mai traiesc niciodata asa ceva.
Analiza de sange 3978.Mironiuc a zis ca e o sarcina intrauterina,dar inca nu se vede emrionul ca e prea mica.Dar din punctul ei de vedere crede ca va fi bine.Cat despre extrauterina,a zis ca acel lichid,de fapt poate fi confundat.A zis ca Neamtu Antonia la care am fost ieri,e f buna si va ajunge si mai buna,dar e tanara si inca nu stie sa elimine unele aspecte.
Eu sper din tot sufletul sa fie totul bine.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput