Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Vin cu vesti proaste...un sac in care nu se vede embrionul...plus nu stiu ce lichid pe langa ovar...si ma suspecteaza si de o extrauterina...m-a trimis maine si vineri sa faca beta HCG sa vedem...sunt tare suparata...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ramo, nu sunt neaparat vesti proaste...sigur, trebuie sa faci hcg-ul, care iti va lamuri situatia... nu vreau sa te sperii, la mine insa s-a dezvoltat sacul embrionar fara embrion, deci a fost sarcina cu ou clar, parca asa se numeste...stiu prin ce treci si ca nu mai ai rabdare pana vineri...eu iti tin pumnii sa fie totul ok...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc, Miha! Si succes lui Tudor cu tratamentul!
Meli, multumesc de recomandare, ti-am trimis Pm!
Elena, la voi, toate roz?

Tati e cu Sara afara, eu am pus la cuptor o prajitura cu nuci si mere, o minunatie! Parca a mai trecut raul, oricum nu mai are aceeasi intensitate...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miha, mie mi-a spus ca efectul se vede dupa o luna - o luna jumate... eu asa am inteles, poate ne-a zis si noua la fel, ca timp de o luna e efectul, nu stiu... adevarul e ca dupa o saptamina s-a vazut efectul si acum inca e bine, rar mai face kk tare. Noi am fost prin martie la ea. Sper sa se rezolve toate problemele.
De la ce a facut astm? Va trece cu timpul? Am inteles ca anumite tipuri de astm se vindeca in timp.

Ramo, La ce dr ai fost?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

seara buna tuturor!
am pus niste poze noi, sa vad daca merge ce am facut, ca mi-am facut cont pe picasa.voi mai pune daca se vad.

http://picasaweb.google.com/melindapapp2005/TimeaLarisa#

Ramo-nu te intrista, vezi odata sa fie sigur, vezi si Elenutza ce suparata era si e ok in cele din urma!

Gabi-ti-am raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

desi sunt obosita rupta si suparata ,am intrat totusi sa-i urez BUN VENIT IN GASCA!!!!!!!!!!!! prietenei mele dragi Miha, un pupic dulce scumpicului de Tudor

azi ar fi tb sa chefum de ziua socrelei, insa socru e de dimineata la urgenta iar acum e transferat pe diabet cu glicemia de 300,fetelor Doamne feri ce-i la urgenta adulti la UPU nu mi-am imaginat ca poate fi asa ceva ,e ca in gara sute de bolnavi.

gaby,sanatate Sarei ,sa-i faci toate investigatiile posibile sa stai linistita si daca ai posibilitatea amana pana la 3 ani cu intrarea in colectivitate.

monica,intra please mai des pe la noi !ce-ti fac flacaii?

antoni ,daca ai chef si rabdare explica-mi si mie cum se face cont pe picasa!!!!!!!!!!!!bravos pt plimbarile si iesirile voastre, o duce-ti si pe piti la Felix?

ramo, nu fii necajita poate e totusi un samburel micut,tim pumnii sa fie bine!

pupici ,merg la somn Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Anca-ti-am trimis PM.nu, ma duc fara, hihi, mama denaturata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, ce seamana cu tine!!! Niste frumase amindoua, cred ca tati e in culmea mindriei cu asemenea minunatii!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine...asta e,n-am ce sa fac...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ramo, iti tin pumnii sa fie totusi bine data viit. cd mergi la dr!

meli, fffff draguta papusica!

katia,bine ati revenit din concediu! noi suntem bine, stefan alterneaza o zi e super nazdravan si raut iar o zi cuminte si intelegator. eu am inceput serviciul si de aceea nu prea am vreme de net.

monica,tu asa ne "prostesti" mereu, ca mai intri...si nu mai ai vreme.

anca, sanatate multa socrului tau!

andreea[/red], il pupam pe flacaul dragalas.ce bine o duce el la bunici! si tu..;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, ce dulce e piti! Seamana asa mult cu tine, s-a schimbat tare mult! E frumoasa foc! MUltumesc de raspuns!

Anca, imi pare rau de socrul tau,sanatate multa ii dorim!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput