Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 22
bex spune:
Alex Poti s ane treci pe lista, unde e loc de reduceri, hop si noi:P
Andreea in Italia vom merge
si nu stiu daca ti-am raspuns acum ceva pagini...sotul meu e din Turda..de aceea am zis..si tu:)
Gabi Cum sunteti fetelor? Nu spuneti nimic...
Fetelor, am pus si eu cateva poze din lunile mai-iunie-iulie. fetele care ma au in lista de mess le stiu deja:D
http://picasaweb.google.com/constantina1977/Vara2009#
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
katiapam spune:
Bex-ce ma bucur ca v-am vazut pozele
pina acum nu v-am vazut deloc
ce bine seamana Carina cu tine si ce dulce e 
si tu esti frumoasa tare,aveti ochii superbi
ce scumpa e cu palaria,cum calca haine-o dulceata
mami de Giulia -20 iunie'07
kitzy spune:
Salutare!
Is supi, Diana atata mananca de rau, azi la amiaz mi-a mancat 3 lingurite de supa si 3 lingurite de orez cu ficat de pui, si ficatul era preferatul ei 
Diana mea care manca foarte bine, acuma ciuguleste cat sa nu moara de foame. Tot am dat vina pe caldura da azi numa cald nu e si tot rau a mancat
Nu stiu ce sa-i mai fac, is in pana de idei, orice ii fac mananca un pic si gata, inchide gura si da din cap ca NU 
Am asa o stare de agitatie si din cauza asta si din cauza ca de vinerea trecuta nu-mi merge telefonul fix, am sunat la RDS deja de 4 ori, numa promisiuni da telefonul meu tot nu merge, maine iar ii sun si daca nu mi-l fac pana saptamana viitoare ii desfiintez 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
RAMONELLA spune:
Adriana,La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Katia
suntem bine,mersi de intrebare.Doar ieri m-am simtit putin aiurea,adica m-a durut capul toata ziua,am fost ametita si am avut ceva crampe.Sper sa fie totul bine,sambata ma duc la eco si sper sa-l vad pe bebe si mai ales sa-i vad inimioara ca bate.Sunt cam stresata,sper sa fie totul bine.
Andreea felicitari pentru dormitul singurel!!!Nu e asa greu.![]()
Si noi mergem in 15 in concediu la mare,sper sa fie ok.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta
Victo spune:
raluca, sa nu aiba vreun rosu in gat...
co..si eu te vreau in lista de mess :)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
dariandra spune:
LA MULTI ANI, ADRIANA!

SA FII TOATA VIATA FERICITA, ALATURI DE SUFLETELE TALE DRAGI!
ALEX - Stai linistita, ca si Daria este tare nazdravana, dar e adevarat ca are momentele ei.Astazi si-a descoperit marea pasiune; toboganul mare.Am niste emotii cand o vad, dar se pare ca micuta mea este tare sigura pe ea.
Important este sa fie sanatosi toti copilasii si intr-adevar scopul lor este de a da un sens vietii noastre.Cand mai face cate o prostie, Daria vine la mine si spune "Mami, iarta, nu mai fac".E asa de dulce, ca uit de toate si normal ca urmeaza o rafala de pupaceli...[olala
ALEX29 spune:
CO ai o papusa de fatuca
f faina poza asta http://picasaweb.google.com/constantina1977/Vara2009#5366782699633769618
te astept la salon
0364/108488-fixul de la salon
KATIA ce fain de voi ca mergeti la plaja .....si eu vreau 
KITZY nu stiu ce sa ti zic ...cum e starea generala a mamarutei ?e vesela ?se joaca ?poate e doar ceva trecator ,nu te necaji 
ANDREEA zau ca tare mi dor de Daria ,zici ca stam la mii de km distanta de ne vedem asa rar :((
RAMO nu mi vine sa cred ca si tu esti insarcinata si ca mi ai luat o inainte ,musai sa ma pun si eu pe treaba macar la anul daca nu anu asta
VICTO cum stai cu condusul ?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Ioana13 spune:
Co,mie asta imi place
http://picasaweb.google.com/constantina1977/Vara2009#5366782797008737042
Vezi ca am de calcat, sa mi-o trmiti pe nora-mea sa ma ajute!
Mamaic de fate: la magazinul de linga central(Outwear) sint 8 lei rochitele , pantalonasi si bluzite(astea nu atit de multe).
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kitzy spune:
Nu cred ca are rosu in gat....o sa ma uit.
Alex e foarte vesela in rest, se joaca, mananca tot felul de uscaturi, danonino, fructe, da mancare ca o vrabiuta. Azi i-am facut si mamaliguta cu branza si aia a papat-o chiar bine, nu stiu cu ce idei sa mai vin sa manance. Asta dureaza cam de-o luna.
Maine ma duc cu ai mei la gradina sa coacem vinetele si-o duc si pe Diana sa respire un pic de aer curat, poate o sa pape mai bine ![]()
Azi am sunat a 5-a oara la RDS pt telefon si mi s-a spus ca s-a schimbat echipamentul, telefonul merge si sesizarea s-a inchis. Am crezut ca sar din papuci de nervi
pai cum domnule s-a rezolvat cand mie tot nu-mi merge telefonul? 
Mi-a luat nr de mobil si gata, is convinsa ca o sa trebuiasca iar sa stau de capul lor pana o sa am ton la telefon, is cu nervii intinsi pe sarma 
Plus ca eram amarata ca Diana nu mananca, am aflat ca, ca sa ma debransez de la termoficare trebuie sa astept 45 de zile si nu stiu daca mai apuc sa ma debransez, anul trecut pe la jumatea lui septembrie deja faceau probe pe teava, ca daca stiam faceam mai repede demersurile si mai vine si asta de la RDS ca de fapt mie mi s-a reparat telefonul!!
Imi vine sa plec in lume.
Noroc ca Diana e afara cu soacra ca altfel era naspa ca ma simte nervoasa si-apoi incepe si ea maraiala.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
elenuta23 spune:
co aveti o adevarata comoara 
pozele sunt superbe, ce aparat aveti?????
nu ma satur sa ma uit la ele cat is de reusite, de frumoase iar Carina este speciala 

concediu placut
va saluta Adriana iar pe luni va ajunge in cluj 
alex 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
35+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)