Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 21
eladea2005 spune:
ADRIANA, LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI MULTE REALIZARI!
fetelor, mare minune mare!!!!!!!!!!! ca tot vorbeam de dormit singurel...
azi noapte a dormit singur!!! adica l-am adormit, m-am dus langa tati la tv si am adormit acolo...si azi de dimi am auzit glasciorul lui: "mama, mama"...si cand ma trezesc, buimaca, nu stiam unde sunt...mi-am dat seama ca a dormit singurel fara pb...uauuuu...sper la cat mai multe nopti de-astea...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
La multi ani, Adriana!!!! Multeee bucurii in viata alaturi cei 2 oameni care te iubesc tare-tare si de altii care vor urma!!!
Co, si eu ma gindesc asa, cum am meritat sa fie P atit de cuminte si ma gindesc citeodata sa nu gresec cu ceva sa il trasform in altceva, obraznic si alintat, fiind destul de ascultator si neavind prea multe prilejuri de al certa...
Nu cred ca mai aveti rabdare cu concediul, de aia plecati mai repde? SAu cum, ca nu am inteles? Mergeti fara a avea loc la hotel?
Nico,daca zici ca numa un cal si 3 ponei mai sint in plus, atunci e destul cit i-a vazut nu stiu cum cu taica-so.
Mergem la Felix la Hotel Perla, ca numa acolo am mai gasit los, ai si piscina proprie, noue, si pt copii... va voi spune daca merita. Miine plecam numa.
Eladeaa, cred ca mai mult tie ti-era frica sa il lasi sa doarma singur, decit lui... copii plimbati pe la bunici, hoteluri, se adapteaza mai repde la dormit singuri.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
katiapam spune:
salutare
am venit la 
Ioana13-si tu tot pleci in concediu ![]()
eu am fost plecata doar cu piti in iulie
acum urmeaza toti 3
despre circ ce sa zic,am fost tare demult
cit e un bilet de intrare acolo?
aici mai vin cu circul din cind in cind
biletele erau 35 euro de persoana si copilul pina nu stiu la ce virsta gratis
pai te cred ca pt un copil de 2 ani nu mai iei si bilet,de fapt piti avea sub 2 ani dar totusi 70 de euro de circ
pt 2 ore.....zau ca nu se merita

Adriana
sa ai o zi minunata,fericire si multa multa sanatate!

Bex-concediu placut!
cu ce plecati cu masina?
poate ar trebui sa suni unde vrei sa mai programati ca deja s-au inceput concediile si aici in multe locuri e doar in august si se cam ocupa peste tot
si noi sunam azi sa vedem daca mai sint locuri in vilajul unde vrem sa mergem
Eladea-super
da de se obisnuieste repede
la noi de ex piti dormea cu noi pina acum cite luni,asta pt ca asa am vrut noi ca nu ne puteam dezlipi de ea si nu vroiam sa dormim fara ea pina intr-o seara cind singura s-a cerut in patutul ei,a doua seara la fel si de atunci numai la ea in patut doarme
Antoni-pe unde mai pleci? imi place ca esti mereu in excursii
Elenuta-azi cum te simti?
ce se mai schimba semnatura ta de frumos,chiar nu stiu unde e Iulia ca nu se vede si imediat nasti
cind mai vin in cluj merg si eu la salon la Alex
Gabriela,Ioana(sara),Ramonella-haideti spuneti cum va mai simtiti gravidutelor?
am zarit si rapunsul cu biletele la circ cit sint preturile intre timp
daca va intilniti azi in parc faceti poze ![]()
mami de Giulia -20 iunie'07
bex spune:
Nico
pentru cafeluta cu lapte:P
Ioana...cum zici tu...asa simit si eu la cascada de pupici, la cat e de grijulie, ca daca sunt fara papuci in bucatarie, fuge si mi-i aduce sa nu stau desculta...cum intelege tot si stie cand face ceva prostioara sa zica prima data..Cooo si apoi face prostioara
ei, stiti voi:)
Aveam rezervari fix din 23 la mare si din 30 la munte, am devansat pentru ca tati are obligatii de serviciu in 31 august si tre sa fim pana atunci. acum ma ocup de research de hoteluri, practic le stiu pe toate pe de rost e un hobby sa caut hoteluri le infinit...)asa ca mai ramane sa facem bookingul. deci azi-maine ne decidem, nu mergem fara rezervare, eu nu prea sunt omul surprizelor...
tre sa fie totul pus la punt la fix...altfel is panicata...
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
ALEX29 spune:
neata
LA MULTI ANI ADRIANA SI TOT CE TI DORESTI 

CO draga cata dreptate ai ,avem niste sufletele minunate langa noi ,mai cuminti mai strengarei
ce conteaza cel mai mult este ca fara ei viata chiar n ar avea nici un sens
distractie frumoasa 
sa ne faci poze 

NICO esti o scumpa, ca de obicei 

IOANA si tu esti o norocoasa cu un asa baietel cuminte 
distractie faina la Felix 
of tu fetelor da oare numai Tiadris si Sara sunt pe lista nazdravanelor ??![]()
ANDREEA super ca a dormit puiu singurel 
ELENA din pacate tare rau stau la capitolul "timp"poate totusi reusesc sa ajung ,nu promit nimic
darrrrr fetelor am o oferta pentru voi in cazul in care aveti timp sa treceti pe la salon ![]()
-la o pedichiura (25 ron )beneficiati de o manichiura gratis
-iar la coafor pentru un aranjat am reducere de 50% asta inseamna aprox 20-25 lei pretul ce trebuie platit (oferta este valabila pana la sf lunii august )
pupici si pentru cele interesate astept un pm
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
eladea2005 spune:
Ioana, e adevarat ca mie mi-e mai greu...mi-e frica sa nu cada din pat...intr-o noapte mi-a trecut peste pilota pusa in 3 si a cazut pe spte, pe parchet, a dat cu capul, a facut cucui...de atunci mi-e frica sa-l las sa doarma singur...
iar patutul cu gratii nu-l mai avem demult...oricum n-ar dormi acolo nici mort...
iar in patutul lui cel nou, de baiat mare, nici atat...de acolo ar pica in secunda doi, la cat se invarte si se foieste el...deci ultima alternativa e baricadarea patului cel mare cu multe perne si pilote...si sper sa doarma bine asa...![]()
katia, sper sa ajungem si noi momentul in care sa se ceara sa doarma in camera lui, in patutul lui...iar noi sa ne mutam din nou in dormitorul nostru...![]()
co, unde mergeti voi in concediu??? ca n-am fost pe faza...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Eladeea , sunt la miniblu aparatoare pt pat normal sa nu cada din pat ceva de tipu asta , dar mai ieftine putin http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-aparatoare-pat.html
Noi avem sint utile, mai ales pt linistea mamei![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Katia-mergem de luni langa Budapesta la un festival, o saptamana, hihi.
astept site-ul pe care l-ai promis cu excursia
eladeea-daca nu sunt indiscreta,cui e adresata ultima fraza de la tine ca e tare frumoasa..
katiapam spune:
ufa stiam ca daca dau clic sa pun linkul mi-i se sterge ce am scris
reiau
imi place ca sinteti prezente si vorbarete![]()
am vrut sa iesim putin la plimbare dar am o lene,deja e cald si nici chef nu am
ieri am fost matinale la 8 juma eram pe plaja,apoi am venit,la dus si apoi la magazin dupa somnul de amiaz iar o tura la mare la o baie iar dus iar mincare de facut
am fost mai active
Antoni-imi place de tine ca esti mereu in actiune,mereu iesiti,fain!
uite linkul
www.italgest.com/it/villaggio-lago-trasimeno.html" target="_blank">vilaggio
au multe activitati,pt mari si mici
sper sa mai gasim locuri,daca nu mai sint citeva in acelasi loc la acelasi lac
mami de Giulia -20 iunie'07